Derdimi dinlemek isteyen olur mu?

Cok uzun zamandır içimde tuttuklarımı sizinle paylaşmak istiyorum çunku tek bir arkadaşım bile yok ben uzun zamandir birisiyle beraberim evlilige giden bi iliski ama zamanla benden geriye bisey kalmamis gibi hissediyorum özgüvenim sıfır hiç kalmadı oysaki eskiden hiç böyle biri değildim ben huzuru seven bi insanım sosyal bi insandım ama şu an etrafımda tek bi kisi bile. kalmadi ailem dışında sevgilim kimseyle görüsmemi istemedi şimdi beni yargılıycaksınız büyük bi ihtimalle yapmasaydın vs ama inanınki içimdeki bu şeye engel olamıyorum hayata dair hic bi hevesim kalmadı okadar şey ust uste geldiki erken yasta buyumek zorunda kaldım kendimi cok yalniz hissediyorum yillardir. hic kimseye icimi dokemedim hep icimde tuttum sevgilim iyi birisi aslinda ama bi yanı varki beni bitiren şeyde o surekli sinirli cok fazla kufur ediyo ve beni cok fazla kısıtliyo ayrildik bir cok kere ama yapamadik ozellikle ben yapamadim beni kirip doksede ondan vazgecemiyorum gidicek. bi yerim yapicak bi seyim yok butun gun evdeyim bi yanim cok mutsuz bi yanimda onunla mutlu kısır bi döngünün icindeyim aslinda ben kendime kiziyorum onun dediklerini yapmak zorunda degilim diye ama onu kaybetme dusuncesi beni haftalarca yataga dusurebiliyo durumum boyleykende maalesef bitiremiyorum duzelmesini okadar cok istiyorumki ama onu duzelticem derken ben kendimden oluyorum ne bi işim var ne yapicak biseyim beni yargılamayın lutfen çok mutsuzum cok caresizim ailemle ilgili olaylar sevgilim. beni okadar yiprattiki iflas ettik ailemin saglik durumunda biseyler oldu ben cok fazla kilo aldim ilac kullandim aylarca onun yan etkileri bende cok kotu oldu of of daha neler neler okumazsiniz diye yazamiyorum bile

Derdimi dinlemek isteyen olur mu?