Aile & Toplum Hangi şehirde yaşadığınızı tahmin etmemi ister misiniz? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncelll Hangi şehirde yaşadığınızı tahmin etmemi ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
pamuklu_şeker Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bilirsen ne verecen? 1 18 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne istersen :)) Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Net İstanbullusun. Ankara'ya gelince yemek borcum olsun😄 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bildim mi? Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Kopya çektiğin bariz belli😄 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hahaha nerden çıkardın Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Cezayı sen kes bana o zaman😄 Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Gözüm görmesin tez kellen vurula😄 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Çok acımasızsın amaaa😄. Gerçek ceza ver 😄 Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Gözüm görmesin o zaman djdjd Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Zaten zor baya uzağım kakfkvllg Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Hdjxjdjdn güvenlik açısından çok iyi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kesinlikle şaka maka benim kelle gidecek😄 Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Kolla kendini jjdjdjd Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Korktum İstanbul gelmeyeee umarım Beşiktaşa uzaksındır😄 Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Uyanığa bak senn dkjdk Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne oldu yaaaaa ya Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne uyaknıklığımı gördün kdlflög Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Uzağız demekkiii😎 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hakkari Yüksekova) 1 5 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Öğretmen misin Yorumla flaneurx 1 yıl Şehir olacakti tahminin meslek ne alaka Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Tahmin seviyesini arttırayım dedim😅 Yorumla flaneurx 1 yıl Ama tuturamadin Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Şehri ben tahmin etmeden söyledin Yorumla
yakariii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Edebilirsin 1 5 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İzmir Yorumla yakariii 1 yıl :ddd erzurum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bu kadar mı tutmaz ama yaa😄 Yorumla yakariii 1 yıl :d hiç değilse hayattaki şansınız bu kadsf olsun başka talihsizlik olmasın dkdjjdjjd Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Aminnn Yorumla
xGDRx Takip Et Yoda Yaş: 26 1 yıl Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ankara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilirsen ne verecen?
Ne istersen :))
Net İstanbullusun. Ankara'ya gelince yemek borcum olsun😄
Bildim mi?
Kopya çektiğin bariz belli😄
Hahaha nerden çıkardın
Cezayı sen kes bana o zaman😄
Gözüm görmesin tez kellen vurula😄
Çok acımasızsın amaaa😄. Gerçek ceza ver 😄
Gözüm görmesin o zaman djdjd
Zaten zor baya uzağım kakfkvllg
Hdjxjdjdn güvenlik açısından çok iyi
Kesinlikle şaka maka benim kelle gidecek😄
Kolla kendini jjdjdjd
Korktum İstanbul gelmeyeee umarım Beşiktaşa uzaksındır😄
Uyanığa bak senn dkjdk
Ne oldu yaaaaa ya
Ne uyaknıklığımı gördün kdlflög
Uzağız demekkiii😎
Hakkari Yüksekova)
Öğretmen misin
Şehir olacakti tahminin meslek ne alaka
Tahmin seviyesini arttırayım dedim😅
Ama tuturamadin
Şehri ben tahmin etmeden söyledin
Edebilirsin
İzmir
:ddd erzurum
Bu kadar mı tutmaz ama yaa😄
:d hiç değilse hayattaki şansınız bu kadsf olsun başka talihsizlik olmasın dkdjjdjjd
Aminnn
Olur
Ankara