Aile & Toplum Yaşadığınız şehri tahmin edeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Ufak tefek detay da verebilirsiniz isterseniz hsjjddjdnjd Başladı benim mesai 🙈😂 Güncellemeler1 yıl Süperizz ☺️ Yaşadığınız şehri tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. OLur et bakalım reis 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ankara jsjjdd
tucee022 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 92% 1 yıl Olur... cigkofte diyim hangi şehri soyliceksin merak ettim:) 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Şanlıurfa Yorumla tucee022 1 yıl Adıyaman :) Yorumla Soran 1 yıl Yakınlaştım teşekkürler 🥺 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Detay vermem. Soruyu soran bilsin bir zahmet 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ay İstanbul olabilir ama İzmir diyorum hhahah 😀😀😂 Yorumla Oropaa 1 yıl Yusuf olabilir mi? Cemil? 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Cemil olabilir mi Cemil? 😂😂 Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Et kral da yazıyor zaten :d Ama şu anda orada değilim o yüzden şimdi nerede olduğumu bil. 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Bitlis 😂😂😂😂 Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl Kral nereyi salladın ya 😅 Alakası yok :d Yorumla Soran 1 yıl Hahhahahahahahhw Muğla tarafından diyecektim sonra bilerek yaptım hahha Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl Muğla yakın olurdu en azından :DD Yorumla Soran 1 yıl Hahhahahsh neresi kahcjsjdj Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl @ahmet373737 Hadi ipucu verdim şimdi bir şans daha bil bakalım :d Yorumla Soran 1 yıl İzmir ya hahaha Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl Ah, çok yakın ama bilemedim ahahaha Yorumla Soran 1 yıl Manisa mi reis of 🤣🤣🤣 Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl @ahmet373737 Hayır reis Aydın idi ya 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hahhaha hiç gelmedi aklima Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl @ahmet373737 Olabilir, daha sonra gelir aklına :d Yorumla Soran 1 yıl Aynen unutmam gayrii Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl @ahmet373737 Aynen unutmazsın gayri :) Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Et bahimmmm. . 😏🤭😜😂😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yurt dışı senin Almanya 😃 Yorumla Sinirrr 1 yıl Maalesef bilemediniz beyefendiii... diiiiittt🤣 Yorumla Soran 1 yıl Tuh taa 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım alan kentlerden biri 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun, Hatay Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim, ama Malatya. Hatayda değilim. Yorumla Soran 1 yıl He tamam. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çoğuyla muhabbetin vardır zaten ömrün burada geçiyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😄 Senin kim olduğunu merak ediyorum mesela abi. Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Et bakalım sarhoşlaeı ünlüdür 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Edirne Yorumla bayannc 1 yıl Doğruu Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Türkiye nin en güzel şehri : ) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Eskişehir 😂 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur. Doğu Karadeniz de küçük bir şehir 1 6 Yorumla ßlueოoon 1 yıl Bayburt değil Yorumla Soran 1 yıl Artvin😂 Yorumla ßlueოoon 1 yıl Yok değil 😄 Yorumla Soran 1 yıl Bilemedik neyse😂 Yorumla ßlueოoon 1 yıl Sağlık olsun 😌 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Detayı versek zaten hemen akla gelir 😂😂 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Hahah o zaman Diyarbakır Yorumla İslamkrgz 1 yıl Yok Urfa 😂😂 çok ama çok uzaklara gittin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahahhahah yaparim ben öyle şeyler😆😆 Çanakkale mk Yorumla Soran 1 yıl Çanakkale mi* Yorumla İslamkrgz 1 yıl Yok yaklaştın 😂 söyleyeyim mi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Söylee😆 Yorumla İslamkrgz 1 yıl Bursa 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahahha iskender deyeydin iyiydi haha Yorumla İslamkrgz 1 yıl Cennet desem de yeriydi 😂 Yorumla Soran 1 yıl O zaman bilemezdim😆 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor olmaz ama et bakalım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl 😊 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur tahmin et 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Muğlaa Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl 😂😂 yok degil Yorumla Soran 1 yıl Hahha İstanbul bu abla☺️ Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl İstanbul evet Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla
TaçsızBirPrenses Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Et bakalım dndndznnz karpuzz 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Japonya Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Ohaaaa tam doğru Yorumla Soran 1 yıl Tabii kanka Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ahsujsjsjdjhdjdj Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Nsjsksksms Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Siz buyurun önce sonra ben kopya vereyim :)) 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Çok mütevazı, Muğla diyorum 😄 Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl İstanbul çevresi desem:))) Yorumla Soran 1 yıl Kocaeli derim 😄😄 Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl İskenderE artık bilmeniz lazım Yorumla Soran 1 yıl Ama iskender Bursa'nın 😃 Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl Bende başka Bi şehir demedim zatenEvet bursa Yorumla Soran 1 yıl Hahahah çevresi deyince, Sakarya Kocaeli Tekirdağ geldi aklıma da 😃 Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl Bursa da çevresinde olmuyor mu 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Uzak kaçtı ya hahaha😀 Yorumla
mєlíѕα90678 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% 1 yıl canın sıkıldı hrld et bakalım 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Hshhshs evet canım sıkıldı, şu an Antalya ama normalde İstanbul'da ☺️ Yorumla mєlíѕα90678 1 yıl omaygaatttt 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Aslen Manisalısın jsjsjsjsj😀😀😀😀 Yorumla mєlíѕα90678 1 yıl ay ay aramızda Yorumla Soran 1 yıl Ay kimse duymasin bebeğimm 😃 Yorumla mєlíѕα90678 1 yıl evet bebeimmmm duymasınn şşşş Yorumla Soran 1 yıl Ahshhshshsu 😘 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni tahmin etme ifşa olmak istemem 😌 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Seni biliyorum reisim😀 Yorumla moonlight012 1 yıl Bildiğini biliyorum ifşa olmak istemedim djbdhdhd Yorumla Soran 1 yıl Aynen reisim Muğla'da yaşadığını kimse bilmesin jsjdkkdkd Yorumla moonlight012 1 yıl Aynen kanka aramızda jdndhdn Yorumla Soran 1 yıl Aynen 🐬 hahjsjdjd Yorumla moonlight012 1 yıl 🐻🐻 Yorumla Soran 1 yıl 🐬 🐬 Yorumla moonlight012 1 yıl Aniden küsersem sebebini sorma jdbdhdbdj Yorumla Soran 1 yıl Hahhahahshhaj neden ya Yorumla moonlight012 1 yıl Hassas ve kırılgan olduğumu biliyosun bunu unutmamışsındır😌 Yorumla Soran 1 yıl Oyy yerim Yorumla moonlight012 1 yıl Küserim ben de djndhdh Yorumla Soran 1 yıl Küsme tamam jjsjdj Yorumla moonlight012 1 yıl Timam küsmedim 😌 Yorumla Soran 1 yıl Tamam 😘 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı. Olur 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Malatya diyelim Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Et bakalımm 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Tekirdağ Yorumla
Duygusal_Damla Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Bil bakalım bebiş 2 6 Yorumla Soran 1 yıl İzmir Yorumla Duygusal_Damla 1 yıl Evet reis😊 Yorumla Duygusal_Damla 1 yıl Nereden bildin bebiş Yorumla Soran 1 yıl Ben bilirim yavrum 😄 Yorumla Duygusal_Damla 1 yıl Hahaha 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 😅😅😅😘 Yorumla
gülsümai159 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Olur 2 4 Yorumla Soran 1 yıl İzmir Yorumla gülsümai159 1 yıl Doğrudur ✅ Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla gülsümai159 1 yıl 😊 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı. Tabi salla 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Giresun Yorumla Hortlaklalaa 1 yıl Değil Yorumla Soran 1 yıl Sağlık olsun😄 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Et bakimm 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Antalya Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Kel alaka dödm Yorumla Soran 1 yıl Kel alaka mi jsjsjjs Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Et bakalımm 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Azerbaycan Yorumla Blossom01 1 yıl Doğru 😄 Yorumla Soran 1 yıl Oleyyy 😄 Yorumla
Akile7788 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Et bakalim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Karabük mü 🥺 Yorumla Akile7788 1 yıl Yurt disi Yorumla Soran 1 yıl Timamm Yorumla
Dylanobrienni Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Manisa Yorumla Dylanobrienni 1 yıl Hahah ne manisa 😂Bakude yaşıyorum ĞWKZNWKSNKWNSKAMS Yorumla Soran 1 yıl Hhasjsjjsjsjs Yorumla
GİDENLERDENN Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Et haydi 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Samsun Yorumla GİDENLERDENN 1 yıl Güneye in ;) Yorumla Soran 1 yıl Amasya Yorumla GİDENLERDENN 1 yıl En güney diyim o zaman Yorumla Soran 1 yıl Hahahah Adana mi Yorumla GİDENLERDENN 1 yıl Bilemedin üzgünüm 😌 Yorumla Soran 1 yıl Peki teşekkürler 😄 Yorumla
simaygzl35 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hadi et bakalım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İzmir Yorumla simaygzl35 1 yıl Nickimden tahmin ettin sayılmaz ama yaa Yorumla Soran 1 yıl Olsundu hshhs Yorumla
diablok Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% 1 yıl Et bakalım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ankara Yorumla diablok 1 yıl Noo bilemedin 😄 Yorumla Soran 1 yıl Canın sağ olsun😄😄 Yorumla diablok 1 yıl 🙏😄 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Olur 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Diyarbakır Yorumla angelrosepink21 1 yıl En sevdiğim sayıyı koyuyorum herkes diyarbakırlı sanıyor bilemedin Yorumla angelrosepink21 1 yıl Diyarbakırlı değilim orada da yaşamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Tamam hahahh Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Et bakalım.. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Kayseri Yorumla Bravehrart 1 yıl No, devam et.. Yorumla Soran 1 yıl Konya jsjsjs Yorumla Bravehrart 1 yıl Hayır. Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çabuk 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul abi Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Profilden gördüm hahah Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Et ama zor bulursun 1 3 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Bu arada türkiyeli degilim 😆 Yorumla Soran 1 yıl O zamannn Hollanda 😂 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Hayir Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. edebilirsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Et bakim 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Belçika 😀 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Nope toronto ama şu an istanbuldayım birkaç günlüğüne Yorumla Soran 1 yıl Hadi ya hoş geldin tekrardan o zaman. Bir ara gitmiştin yokluğun çok belli oluyordu 😀 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Evet şöyle iki hafta kadar😃 Yorumla Soran 1 yıl Emin ol hemen fark ettim hsjdjdj Ama o kadar emek vermiş temelli gitmez dedim😂 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Yok kapatmam ya kapatırsam da gelmem diye tahmin ediyorum Yorumla Soran 1 yıl Bence gelirsin, bağımlı yapıyor ben de gittim senle birlikte geldim sonra sen geldin. Özlüyor insan burayi. 😀 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Özlemeninde bir sebebi oluyor illaki ama değmiyorsa boş Yorumla Soran 1 yıl O da var tabii. Yorumla
3mrx_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl turistik bi yer dedim zaten bulmuşsundur dememle 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Antalya Yorumla 3mrx_ 1 yıl Aferim Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Ben biliyordum sanki seni ya, iç anadolu diye kaldı aklımda ama İstanbul dicem😀 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hahah cıks😂 Yorumla Soran 1 yıl Ankara mı😂😂 6 saat sonra 81. ili söylüyorum Düzce mi hahahah Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ohoo kaç tahmin hakkın var 😂 Yorumla Soran 1 yıl 81 😂😂😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hahah olmadı Ahmet başka sefere😅 Yorumla Soran 1 yıl Hahah tamam Aybüke hanım 😀 Yorumla
Vҽcihi Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Et bakalim gazateci 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kahramanmaraş, senin diğer hesap ne oldu? Yorumla Vҽcihi 1 yıl Bilmiyorum ki inceleniyor dendi hic bir işlem yapamadim acaba üye ismindenmi anlamadim Yorumla Vҽcihi 1 yıl Ayrica maras degil İstanbul Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Et bakalım 1 11 Yorumla Soran 1 yıl İzmir Yorumla beyzaondr350 1 yıl Evet doğru 😊 Yorumla Soran 1 yıl Vayy 2. kez gördüm seni ama bildim oleyy😂 Yorumla beyzaondr350 1 yıl 3. kez gördün doğru hesapla sjwjwjw Yorumla Soran 1 yıl Cesi ablanın sorusunda gördüm hsjdjdjdjdjdj 1. idi bu da 2. yav hsjjsjs Yorumla beyzaondr350 1 yıl Dünde soru cevapladım Yorumla Soran 1 yıl Ya ona çok gelen oldu, birde seni Cesi ablaninkinde tanıdım 😂 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Hmm tamam insanlık hali görmemiş olabilirsin sjwjwjwj 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet hahahhshs yoksa mineradan düşerken seni tutmayacak değilim hahah sen beni nasıl tutcaksan yandin hahah😂 Yorumla beyzaondr350 1 yıl İlk yazmayı öğren 😆 Yorumla Soran 1 yıl Yaa of elma yiyordum ondan oldu hshshs tutmicam düş hıh 💅🏻🤣🤣 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Dene 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İspanya Madrid hocam Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Yok hocam cok yanlsi oldu Yorumla Soran 1 yıl Tüh ya hahah Yorumla
hilalberk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Olur 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Zonguldak Yorumla hilalberk 1 yıl Evet 🌸 Yorumla Soran 1 yıl 😘 Yorumla hilalberk 1 yıl 😘 Yorumla
GAYGünlüklҽri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tabi ki buyur 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Bursa Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl Kullanıcı adından dolayı demi bursa dedin 😂ama yok değil fakat bursa benim acemi birliğimdi 🙂 mantı diyem anladın zaten Yorumla Soran 1 yıl Kayserii hahshhshs yok ya kullanıcı ismin etkilemedi hahshhsjsjjejeid estağfurullah Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl Aynen öyle 😂😂 he okey eyvallah biraderim :) Yorumla Soran 1 yıl 😀😀 Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl 😂😂😂 sen nerelisin İstanbul mu Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl He Kastamonu imiş 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha evet Kastamonu Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl Nötrüm hiç oradan insan tanımadım teşekkür ederim Ahmet sağlıcakla kal Yorumla Soran 1 yıl Sen de kral Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl 🖖🏻 Yorumla
ardagol Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla ardagol 1 yıl 👏🏼 Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla
İzmirli-Dilek Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl bilin bakalım efendim😊 1 4 Yorumla Soran 1 yıl İzmir ndjjd Yorumla İzmirli-Dilek 1 yıl doğru 🌸 Yorumla Soran 1 yıl 😃😃 Yorumla İzmirli-Dilek 1 yıl 😄😄 Yorumla
Elif_35-Ks Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl @ahmet373737 Bilde görelim 😂 1 9 Yorumla Soran 1 yıl İzmirrr cddjjdjd Yorumla Elif_35-Ks 1 yıl Yanlış 🤥 Yorumla Soran 1 yıl 35 diyor yav kandırdin jsjjd Yorumla Elif_35-Ks 1 yıl 🤥🤥🤥 Yorumla Elif_35-Ks 1 yıl Burnum uzadı ya 🤥 Yorumla Soran 1 yıl Fark etim😀 Yorumla Elif_35-Ks 1 yıl Hep doğruları söylüyorum Burnum uzuyor 🤥 Yorumla Soran 1 yıl Hahhahaha Yorumla Elif_35-Ks 1 yıl Ahahahahahasss 🤥 Yorumla
Sefa_Kılıç Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Et reis 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Reis sallıcam seni ya jsjjsjsjs Rize diyorum Yorumla Sefa_Kılıç 1 yıl Yok tutmadı jxckx Yorumla Soran 1 yıl Hahah başka sefere hsjdjdj Yorumla Sefa_Kılıç 1 yıl Canın sağ olsun . d Yorumla Soran 1 yıl Senin e de xd Yorumla
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 683 cevap paylaştı. Evet 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ankara Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Dogrudur Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabi 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hahdjsjdj Hatay jdjdkd Yorumla Yaban00 1 yıl Nokta atışı Yorumla Soran 1 yıl Diyarbakır diyecektim kafam karıştı jsjdjd Yorumla Yaban00 1 yıl 😜😜bir kolum Diyarbakır'da bir bacağım hatayda Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olurr 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Muğla Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Tutmadı, hep o taraflardan sanıyorlar zaten😂 Yorumla Soran 1 yıl Sosyatik görünüyorsundur ondandir 😂😂 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl 😂😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olur. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Mardin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Et bakalım 1 8 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul diyelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl Tamam hahha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes İstanbul'da diye sallamadıysan neyim Yorumla Soran 1 yıl Bak sallamis mıyım hsjdjjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni tahmin ediyim kastamonu Yorumla Soran 1 yıl Tebrik ederim Yorumla
eda_00kuş Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Mavi gözlü şehir:)) 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Tekirdağ :)) Yorumla eda_00kuş 1 yıl Başka cevap hakkı tanıtmayan ipucu 😂👌🏻 Yorumla Soran 1 yıl Evetttt 😄 Yorumla
Güneş-Çiçeği Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Manisa Yorumla Güneş-Çiçeği 1 yıl Çok yaklaştın 😄 Yorumla Soran 1 yıl İzmir mi, profil resmine baktım da. 😀 Yorumla Güneş-Çiçeği 1 yıl Evet 😄 Yorumla Soran 1 yıl ilk aklımdan geçendi ama farklılık olsun istedim😀 Yorumla
leylaangel002 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl 52😁 Hadi tahmin et 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ordu jsjdjjd Yorumla
Cerenyalnz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Ettt 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Adıyaman Yorumla Cerenyalnz 1 yıl No Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
OLur et bakalım reis
Ankara jsjjdd
Olur... cigkofte diyim hangi şehri soyliceksin merak ettim:)
Şanlıurfa
Adıyaman :)
Yakınlaştım teşekkürler 🥺
Detay vermem. Soruyu soran bilsin bir zahmet 😂
Ay İstanbul olabilir ama İzmir diyorum hhahah 😀😀😂
Yusuf olabilir mi? Cemil? 😂😂😂
Cemil olabilir mi Cemil? 😂😂
Et kral da yazıyor zaten :d Ama şu anda orada değilim o yüzden şimdi nerede olduğumu bil.
Bitlis 😂😂😂😂
Kral nereyi salladın ya 😅 Alakası yok :d
Hahhahahahahahhw Muğla tarafından diyecektim sonra bilerek yaptım hahha
Muğla yakın olurdu en azından :DD
Hahhahahsh neresi kahcjsjdj
@ahmet373737 Hadi ipucu verdim şimdi bir şans daha bil bakalım :d
İzmir ya hahaha
Ah, çok yakın ama bilemedim ahahaha
Manisa mi reis of 🤣🤣🤣
@ahmet373737 Hayır reis Aydın idi ya 😅
Hahhaha hiç gelmedi aklima
@ahmet373737 Olabilir, daha sonra gelir aklına :d
Aynen unutmam gayrii
@ahmet373737 Aynen unutmazsın gayri :)
😄
Et bahimmmm. . 😏🤭😜😂😂
Yurt dışı senin Almanya 😃
Maalesef bilemediniz beyefendiii... diiiiittt🤣
Tuh taa 😀
6 Şubat depremlerinde büyük yıkım alan kentlerden biri
Geçmiş olsun, Hatay
Teşekkür ederim, ama Malatya. Hatayda değilim.
He tamam.
Çoğuyla muhabbetin vardır zaten ömrün burada geçiyor
😄 Senin kim olduğunu merak ediyorum mesela abi.
Et bakalım sarhoşlaeı ünlüdür
Edirne
Doğruu
Türkiye nin en güzel şehri : )
Eskişehir 😂
Olur. Doğu Karadeniz de küçük bir şehir
Bayburt değil
Artvin😂
Yok değil 😄
Bilemedik neyse😂
Sağlık olsun 😌
Evett
Detayı versek zaten hemen akla gelir 😂😂
Hahah o zaman Diyarbakır
Yok Urfa 😂😂 çok ama çok uzaklara gittin 😂
Hahahhahah yaparim ben öyle şeyler😆😆 Çanakkale mk
Çanakkale mi*
Yok yaklaştın 😂 söyleyeyim mi 😂
Söylee😆
Bursa 😂
Ahahha iskender deyeydin iyiydi haha
Cennet desem de yeriydi 😂
O zaman bilemezdim😆
Zor olmaz ama et bakalım
İstanbul
😊
Olur tahmin et
Muğlaa
😂😂 yok degil
Hahha İstanbul bu abla☺️
İstanbul evet
😄
Et bakalım dndndznnz karpuzz
Japonya
Ohaaaa tam doğru
Tabii kanka
🤣🤣🤣🤣🤣
Ahsujsjsjdjhdjdj
Nsjsksksms
Siz buyurun önce sonra ben kopya vereyim :))
Çok mütevazı, Muğla diyorum 😄
İstanbul çevresi desem:)))
Kocaeli derim 😄😄
İskender
E artık bilmeniz lazım
Ama iskender Bursa'nın 😃
Bende başka Bi şehir demedim zaten
Evet bursa
Hahahah çevresi deyince, Sakarya Kocaeli Tekirdağ geldi aklıma da 😃
Bursa da çevresinde olmuyor mu 😀😀
Uzak kaçtı ya hahaha😀
canın sıkıldı hrld et bakalım
Hshhshs evet canım sıkıldı, şu an Antalya ama normalde İstanbul'da ☺️
omaygaatttt 😂😂😂
Aslen Manisalısın jsjsjsjsj😀😀😀😀
ay ay aramızda
Ay kimse duymasin bebeğimm 😃
evet bebeimmmm duymasınn şşşş
Ahshhshshsu 😘
Beni tahmin etme ifşa olmak istemem 😌
Seni biliyorum reisim😀
Bildiğini biliyorum ifşa olmak istemedim djbdhdhd
Aynen reisim Muğla'da yaşadığını kimse bilmesin jsjdkkdkd
Aynen kanka aramızda jdndhdn
Aynen 🐬 hahjsjdjd
🐻🐻
🐬 🐬
Aniden küsersem sebebini sorma jdbdhdbdj
Hahhahahshhaj neden ya
Hassas ve kırılgan olduğumu biliyosun bunu unutmamışsındır😌
Oyy yerim
Küserim ben de djndhdh
Küsme tamam jjsjdj
Timam küsmedim 😌
Tamam 😘
Olur
Malatya diyelim
Et bakalımm
Tekirdağ
Bil bakalım bebiş
İzmir
Evet reis😊
Nereden bildin bebiş
Ben bilirim yavrum 😄
Hahaha 😂😂
😅😅😅😘
Olur
İzmir
Doğrudur ✅
😄
😊
Tabi salla
Giresun
Değil
Sağlık olsun😄
Et bakimm
Antalya
Kel alaka dödm
Kel alaka mi jsjsjjs
Et bakalımm
Azerbaycan
Doğru 😄
Oleyyy 😄
Et bakalim
Karabük mü 🥺
Yurt disi
Timamm
Et bakalım
Manisa
Hahah ne manisa 😂Bakude yaşıyorum ĞWKZNWKSNKWNSKAMS
Hhasjsjjsjsjs
Et haydi
Samsun
Güneye in ;)
Amasya
En güney diyim o zaman
Hahahah Adana mi
Bilemedin üzgünüm 😌
Peki teşekkürler 😄
Hadi et bakalım
İzmir
Nickimden tahmin ettin sayılmaz ama yaa
Olsundu hshhs
Et bakalım
Ankara
Noo bilemedin 😄
Canın sağ olsun😄😄
🙏😄
Olur
Diyarbakır
En sevdiğim sayıyı koyuyorum herkes diyarbakırlı sanıyor bilemedin
Diyarbakırlı değilim orada da yaşamıyorum
Tamam hahahh
Et bakalım..
Kayseri
No, devam et..
Konya jsjsjs
Hayır.
Peki
Çabuk
İstanbul abi
Evet
Profilden gördüm hahah
Et ama zor bulursun
Bu arada türkiyeli degilim 😆
O zamannn Hollanda 😂
Hayir
edebilirsin
İstanbul
Et bakim
Belçika 😀
Nope toronto ama şu an istanbuldayım birkaç günlüğüne
Hadi ya hoş geldin tekrardan o zaman. Bir ara gitmiştin yokluğun çok belli oluyordu 😀
Evet şöyle iki hafta kadar😃
Emin ol hemen fark ettim hsjdjdj Ama o kadar emek vermiş temelli gitmez dedim😂
Yok kapatmam ya kapatırsam da gelmem diye tahmin ediyorum
Bence gelirsin, bağımlı yapıyor ben de gittim senle birlikte geldim sonra sen geldin. Özlüyor insan burayi. 😀
Özlemeninde bir sebebi oluyor illaki ama değmiyorsa boş
O da var tabii.
turistik bi yer dedim zaten bulmuşsundur dememle
Antalya
Aferim
Olur
Ben biliyordum sanki seni ya, iç anadolu diye kaldı aklımda ama İstanbul dicem😀
Hahah cıks😂
Ankara mı😂😂 6 saat sonra 81. ili söylüyorum Düzce mi hahahah
Ohoo kaç tahmin hakkın var 😂
81 😂😂😂
Hahah olmadı Ahmet başka sefere😅
Hahah tamam Aybüke hanım 😀
Et hadi
Malatya
Et bakalim gazateci
Kahramanmaraş, senin diğer hesap ne oldu?
Bilmiyorum ki inceleniyor dendi hic bir işlem yapamadim acaba üye ismindenmi anlamadim
Ayrica maras degil İstanbul
Et bakalım
İzmir
Evet doğru 😊
Vayy 2. kez gördüm seni ama bildim oleyy😂
3. kez gördün doğru hesapla sjwjwjw
Cesi ablanın sorusunda gördüm hsjdjdjdjdjdj 1. idi bu da 2. yav hsjjsjs
Dünde soru cevapladım
Ya ona çok gelen oldu, birde seni Cesi ablaninkinde tanıdım 😂
Hmm tamam insanlık hali görmemiş olabilirsin sjwjwjwj 😂
Evet hahahhshs yoksa mineradan düşerken seni tutmayacak değilim hahah sen beni nasıl tutcaksan yandin hahah😂
İlk yazmayı öğren 😆
Yaa of elma yiyordum ondan oldu hshshs tutmicam düş hıh 💅🏻🤣🤣
Dene
İspanya Madrid hocam
Yok hocam cok yanlsi oldu
Tüh ya hahah
Olur
Zonguldak
Evet 🌸
😘
😘
Tabi ki buyur
Bursa
Kullanıcı adından dolayı demi bursa dedin 😂ama yok değil fakat bursa benim acemi birliğimdi 🙂 mantı diyem anladın zaten
Kayserii hahshhshs yok ya kullanıcı ismin etkilemedi hahshhsjsjjejeid estağfurullah
Aynen öyle 😂😂 he okey eyvallah biraderim :)
😀😀
😂😂😂 sen nerelisin İstanbul mu
He Kastamonu imiş 😂
Hahaha evet Kastamonu
Nötrüm hiç oradan insan tanımadım teşekkür ederim Ahmet sağlıcakla kal
Sen de kral
🖖🏻
Et bakalım
İstanbul
👏🏼
😄
bilin bakalım efendim😊