Ev & Yaşam Hangi şehirde yaşadığınızı tahmin edeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Muğla Güncellemeler+1 yıl Bakalım süper soru seçilecek miyim Hangi şehirde yaşadığınızı tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. olur edebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ankara
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Kavut çorbası ve pek çok yöresel yemekleri olan bir şehir, Türkiye'nin en küçük şehirlerinden olan ama bir o kadar da eski tarihi olan, Dede Korkut'un memleketi. 0 0 Yorumla
soslucerez Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet. Doğru tahmin edersen getir veya yemek sepetinden yemek göndercem aha da söz veriyorum :D 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep Yorumla soslucerez +1 yıl Hayır Yorumla Shiva37 +1 yıl Eskişehir Yorumla soslucerez +1 yıl :) Hayır Yorumla Shiva37 +1 yıl Ulaa Yorumla soslucerez +1 yıl Bu postun altında kim tahmin ederse sözüm geçerli olucak :) Yorumla Shiva37 +1 yıl 79 seçenek kaldı Yorumla soslucerez +1 yıl Ahsjsjd 😂 Yorumla Nick01 +1 yıl İpucu ver abi Yorumla soslucerez +1 yıl O zaman basitlesir :) Yorumla Nick01 +1 yıl Burdur Yorumla soslucerez +1 yıl Maalesef dostum :) Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ette cokta zorlanmazssin :) nereli oldugumu tahmin et bence :)) 0 0 Yorumla
Mrr_Onur Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Rakısı ve kirazı meşhurdur. En meşhur olanını söylemeceğim direk bulursun. 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tahmin edebilirsiniz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Manisa Yorumla haydarhay +1 yıl bilemediniz. Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olurrr çok zor olacak senim için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Bu kadar zorlandığına inanamıyorum 😂😂 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalıbımı basarım bilemeyeceksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Trabzon Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Dıııd yanlış oh be kalıp kurtuldu Yorumla
martenzitt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ha söyle bakayım tahminin neduu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Antalya Yorumla martenzitt +1 yıl Yahu aksan yaptım anla diye. Hakkari desen daha yakın tahmin olurdu Yorumla Soran +1 yıl Nerden bileyim Hakkari'nin şivesini ben sjsjs Yorumla martenzitt +1 yıl Hakkari desen daha yakındı diyorum. Onu da anlamamışsın 😂 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İstanbul'da yaşıyorum. Et bakalım 0 0 Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Ben söyleyeyim ordu Karadeniz in incisi ordu. 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Et bakalım. Yiğidin harman olduğu yer 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Bulman imkansiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yurt dışında mı yaşıyorsun Yorumla junPyo +1 yıl Evet Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Muğla Yorumla burhandeja15 +1 yıl Burdur 😏 yakın Muğla komsu sehir Yorumla Soran +1 yıl Yakınmış yinede jsjss Yorumla burhandeja15 +1 yıl Senin İzmir Yorumla Soran +1 yıl Nerden bildin 😃 Yorumla burhandeja15 +1 yıl 15 ocakta Burdur Isparta İzmir tren yolculukları basloyo İzmir’e gelip gezmek istiyorum bakalım nasip olursa Yorumla Soran +1 yıl Ne güzell inşallah gezersin Yorumla burhandeja15 +1 yıl Burdırda tren yolu var ama tren yoktu geçen bir olay sonrası Burdura da kattılar göller yöresi tren yolculuğuna Bilme sebebim kullanıcı adın 35 0 İzmir karsı yaka olsa 35.5 🤠 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Göztepeliyim onla alakası yok sayının Yorumla burhandeja15 +1 yıl Hmmm tm Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evet bekliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kayseri Yorumla umutbarış3838 +1 yıl Bilemedin :) Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aydın Yorumla Limpos +1 yıl Yok sağlık olsun Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bursa Yorumla u _Süveyda +1 yıl Yaklaştın shsjs Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eskişehir Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Sicak Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Antalya Yorumla GhostlyKisses +1 yıl memleket djhfd Yorumla
Shiva37 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kastamonu Yorumla Shiva37 +1 yıl 37 den dolayı dedin ama hayır😈 Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Et bakalım 🤪 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla burak_charles +1 yıl Maalesef bilemedin 😅 Yorumla
__YoLuNSoNU__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mersin Yorumla __YoLuNSoNU__ +1 yıl Yanlışş Yorumla
Satisfying_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tutturamazsan? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece tahmin zaten belkide tutar Konya mı Satisfying_ +1 yıl bilemedin
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Evet Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et bakiim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Muğla Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Bilemedin İzmirli Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla ok35dk35 +1 yıl Doğru bildin. Yorumla
obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Et edebilirsen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bursa Yorumla obirgezgin +1 yıl Hayır Yorumla
fatoshatun Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla fatoshatun +1 yıl hayır Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakayımm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla BubblesBoop +1 yıl Bilemedin be:') Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. tabi buyrun 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Et.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kars Yorumla Rascoln36 +1 yıl Yanlış Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olurr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Muğla Yorumla nonstop +1 yıl Biraz geriden geliyorsun taşındım ordan ;) Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Et bakalim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla Carmena +1 yıl Antalya Yorumla
Serseriserbeststil41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kocaeli Yorumla Serseriserbeststil41 +1 yıl İetanbul Yorumla
yxsahn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Et bakalım 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Antalya Yorumla yxsahn +1 yıl Maalesef 🙈 Yorumla
geceleri34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Et bakalim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla geceleri34 +1 yıl Adıyaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
olur edebilirsin
Ankara
Kavut çorbası ve pek çok yöresel yemekleri olan bir şehir, Türkiye'nin en küçük şehirlerinden olan ama bir o kadar da eski tarihi olan, Dede Korkut'un memleketi.
Evet. Doğru tahmin edersen getir veya yemek sepetinden yemek göndercem aha da söz veriyorum :D
Gaziantep
Hayır
Eskişehir
:) Hayır
Ulaa
Bu postun altında kim tahmin ederse sözüm geçerli olucak :)
79 seçenek kaldı
Ahsjsjd 😂
İpucu ver abi
O zaman basitlesir :)
Burdur
Maalesef dostum :)
Ette cokta zorlanmazssin :) nereli oldugumu tahmin et bence :))
Rakısı ve kirazı meşhurdur. En meşhur olanını söylemeceğim direk bulursun.
Tahmin edebilirsiniz.
Manisa
bilemediniz.
Olurrr çok zor olacak senim için
İstanbul
Bu kadar zorlandığına inanamıyorum 😂😂
Kalıbımı basarım bilemeyeceksin
Trabzon
Dıııd yanlış oh be kalıp kurtuldu
Ha söyle bakayım tahminin neduu
Antalya
Yahu aksan yaptım anla diye. Hakkari desen daha yakın tahmin olurdu
Nerden bileyim Hakkari'nin şivesini ben sjsjs
Hakkari desen daha yakındı diyorum. Onu da anlamamışsın 😂
Olur ama Türkiye'de yaşamıyorum. 😁
Benimki kolay
İstanbul'da yaşıyorum. Et bakalım
Ben söyleyeyim ordu Karadeniz in incisi ordu.
Hangi şehirde yaşıyorum sence?
tagmin edemezsin
Et bakalım. Yiğidin harman olduğu yer
Bulman imkansiz
Yurt dışında mı yaşıyorsun
Evet
İyi günler...
Et bakalım Küçük Hanım (:
Et bakalım
Muğla
Burdur 😏 yakın Muğla komsu sehir
Yakınmış yinede jsjss
Senin İzmir
Nerden bildin 😃
15 ocakta Burdur Isparta İzmir tren yolculukları basloyo İzmir’e gelip gezmek istiyorum bakalım nasip olursa
Ne güzell inşallah gezersin
Burdırda tren yolu var ama tren yoktu geçen bir olay sonrası Burdura da kattılar göller yöresi tren yolculuğuna
Bilme sebebim kullanıcı adın 35 0 İzmir karsı yaka olsa 35.5 🤠
Hayır Göztepeliyim onla alakası yok sayının
Hmmm tm
Evet bekliyorum
Kayseri
Bilemedin :)
Olur
Aydın
Yok sağlık olsun
Et bakalım
Bursa
Yaklaştın shsjs
Olur
Eskişehir
Sicak
Olur
Antalya
memleket djhfd
Et bakalım
Kastamonu
37 den dolayı dedin ama hayır😈
Et bakalım 🤪
İzmir
Maalesef bilemedin 😅
Et bakalım
Mersin
Yanlışş
Tutturamazsan?
Sadece tahmin zaten belkide tutar Konya mı
bilemedin
Et bakalım
Ankara
Evet
Et bakalım
İstanbul
Et bakiim
Muğla
Bilemedin İzmirli
Et bakalım.
İzmir
Doğru bildin.
Et edebilirsen
Bursa
Hayır
et bakalım
Ankara
hayır
olur
Hatay
Et bakayımm
İstanbul
Bilemedin be:')
İstanbul
Evet?
Et bakalım
İstanbul
Tahmin et bakalım 😊
et bakimmmmm
Et bakalım
et bakalım
tabi buyrun
Edemezsin
Et bakım
Olur
Etme
Et..
Kars
Yanlış
Olurr
Adana
Hayır
Et bakalım
Muğla
Biraz geriden geliyorsun taşındım ordan ;)
Et bakalim
İzmir
Antalya
çok zordur :D
Et bakalım
Kocaeli
İetanbul
Et bakalım 😊
Antalya
Maalesef 🙈
Et bakalim
İstanbul