Aile & Toplum Ütü yapmak mı kanser eder yoksa seni anlamayan arkadaş mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kırışan yüreğime son ütücü 🥹 şarkı çok manidar😂 ahahahhaa Güncellemeler1 yıl Şarkıyı hayatımda ilk kez dinledim gözlerimde yaş🥹😂😂 Ütü yapmak mı kanser eder yoksa seni anlamayan arkadaş mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ütü sonrası o dolabı izlemek terapi arkadaşı tokat manyağı yaparım anlar beni 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Biter inşallah denerim 😂 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Net karşısındakini anlamayan arkadaş insanı kanser eder. Ütü nedir ki yaparsın biter ama kimseyi anlamayan o şahıs ömür törpüsüdür. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Beni anlamayan arkadaş ama onun da kanser etmesine müsade etmem daha fazla görüşmem öyle bir insanla 1 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Utu normalde kızlar Ben anlamadığım içi anlamayan 😂🤭 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Senı anlamayanı hayatından çıkaran kolay ama ütüye çare yok 😂 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Ütü yapmaktan zaten nefret ettiğim için bulaşmıyorum. 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Yap ütünü fazla konuşma 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🥹😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Malum fikirli biriyle ekonomi konuşmak 😀😀 1 4 Yorumla Soran 1 yıl O da zor be😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korkunç sinir bozucu bir şey ıslak çorapla ayakkabı giyip dışarı çıkmak ladar gıcık Yorumla Soran 1 yıl Denemeden bilemeyiz😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meslek gereği hergün defalarca denk geliyorum denemek istemezsin suşiyi denersin bunu denemezsin Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ütüyü de çekeriz anlamayan arkadaşı da 😃 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kesinlikle ütü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ütü sonrası o dolabı izlemek terapi arkadaşı tokat manyağı yaparım anlar beni
Biter inşallah denerim 😂
Net karşısındakini anlamayan arkadaş insanı kanser eder. Ütü nedir ki yaparsın biter ama kimseyi anlamayan o şahıs ömür törpüsüdür.
Beni anlamayan arkadaş ama onun da kanser etmesine müsade etmem daha fazla görüşmem öyle bir insanla
Utu normalde kızlar
Ben anlamadığım içi anlamayan 😂🤭
Senı anlamayanı hayatından çıkaran kolay ama ütüye çare yok 😂
Ütü yapmaktan zaten nefret ettiğim için bulaşmıyorum.
Yap ütünü fazla konuşma
🥹😅
Malum fikirli biriyle ekonomi konuşmak 😀😀
O da zor be😄
Korkunç sinir bozucu bir şey ıslak çorapla ayakkabı giyip dışarı çıkmak ladar gıcık
Denemeden bilemeyiz😄
Meslek gereği hergün defalarca denk geliyorum denemek istemezsin suşiyi denersin bunu denemezsin
Ütüyü de çekeriz anlamayan arkadaşı da 😃
Utu yapmak tabiki
Kesinlikle ütü