Yoksa siz sadece sizin aranızdaki ilişkiyi mi baz alırsınız?

Sürekli hayatına girip çıkan kişilerin belli olmaması benlik değil. Bir insan hemen arkadaş olup hayatına alamaz. Hayatına aldığı kişiden de bir an vazgeçip çıkaramaz. Arkadaşımın özel hayatı beni ilgilendirmez fakat gömlek değiştirir gibi arkadaş değiştirmesi beni rahatsız eder.
Arkadaş çevrem bellidir. Arada bir görüşürüz. Halı saha maçları olur orada görürüm. Orada bile hasbihâl edip ayrılırken de birbirimize bakıp duâ et et deriz birbirimize. Gördüğün konuştuğum arkadaşlarım sadece onlar. Ayda bir iki kez anca. Yaz geliyor belki her hafta sonu görebilirim inşallah.
Yani böyle insanlar hayatımıza dahil olmaz, olamaz. Olsa da bizden bıkar gider. 😂😂😂
Cevap
23Cevap
Hayır bende flört seviyorum
Açıkçası normalde insanların hayatına çok fazla müdahale etmeyi sevmem. Arkadaşım sa bu kişi kesinlikle umrumda olmaz çoğu zaman ama çapkınlık biraz da karaktersizlik gibi. Eğer sevgilisi varken kalkıyor onunla bununla geziyor tozuyor dolaşıyor hatta yatıyorsa böyle biri arkadaşım olamaz ancak Ne bileyim ayran gönüllü bir gün onunla merhaba diyen bir gün şununla selamlaşan biriyse çok da umurumda olmaz tabii.
#SelamGençlik 🍀🍀
Hayır. Olmaz. Ben kendi net duruşumdan emin ve rahatım. Sevdiğim erkeğe güveniyorsam zaten o aşamaya yani bir ilişkiye başlamış oluruz. Tek önemli olan karşılıklı güvenimiz. Bu bize yeter evelAllah!! 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Günaydın süpermod.
Özeli benı ilgilendirmez ama severım capkın adamı keske capkın arkadasım hıc yok bir ( 1 ) tane bile 😢
Azıcık bana öğretir çapkınlık falan :( ben çok utanıyorum kadınlarla konuşmaya yardımcı olur 😂
Nasıl ya üzgün surat falan attım. Yalan yok ben bir miktar inanır gibi oldum 😂
Olsun tabi supermod :)
Kimsenin özeli beni ilgilendirmez. Parasını ben vermiyorum, suyunu ben vermiyorum. Tacizci uyuşturucu satıcısı olmadığı sürece banane
Öyle bir insanın benimle yakın olmadı zor
Çünkü sürekli gezmek dolanmak ister
Bende o boş vakitte yok
Parada yok
Manitalarının yakışıklı arkadaşı varsa hiç rahatsız olmam, yoksa döverim.
muhatap olmam öyle kişilikte birisi arkadaşım olamaz
Çapkın insanları sevmiyorum. Öyle birisi benim arkadaşım olamaz
Kimsenin özeli beni ilgilendirmez. Herkesin kendi hayatı
Olmaz ,,çevremde çok var o arkadaşlardan onlar sayesinde çok teknik öğrendik
Sabah akşam bana bunlardan bahsedip başımın etini yemiyorsa veya beni bir şekilde dahil etmiyorsa sorun etmem, beni ilgilendirmez.
evet olur daha önce başım yandı evin anahtarını verdim prezervatif kutusunu evde unutmuş babam gördü bu ne diye soruyor rezil oldum
Olmaz da eğer o erkekler ile ben varken buluşuyorsa beni de ayarlamaya çalışıyorsa vb. rahatsız olurum diğer türlü beni alakadar etmez
Özeli beni ilgilendirmez.
Ama bu karakterde olan biri benim arkadaşım olamaz...
Arkadaşlarım çapkın olmasın, itici bir durum.
Benim stalkerım var 😃 hiçte umrumda değil uğraşsın işsizler fjdks
"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim."
Olamaz.
Özel hayatında ne yaşadığı beni ilgilendirmez, ben kendi iletişimimize bakarım.
Yok olamaz benim dilim durmayabilir 🙄
Yani arkadaşlik ilişkilerime mesafe koyarim
Bana zararı dokunmuyorsa sorun olmaz.
Sadece aramızdaki ilişkiye odaklanırım.
Benimleyken millete fingirdemesin bozarım
Her yanım hain zaten dldödç
Güvenmiyorum öyle ınsanlara
Özeli beni ilgilendirmiyor
Beni dahil etmediği sürece sorun etmem
Yo beni ilgilendirmez
İlgilendirir bence
Şöyle düşün bunu yapan arkadaşına sessiz kalırsan bir günde sana yapılırken sessiz kalırlar
🤣🤣 ozaman başka her çiçekten bal alıcam dersen
Orasınıda sen seç artık ne yemek istediğini
Hayır canım güler geçerim hatta
Bana yurumedigi sürece isterse harem kursun
hayır
Sorun
Olur yakınımdan geçmesin
Olur dkdmdğ
beni ilgilendiren bir konu değil..
Bana göre değil..
Su kabının; insan arkadaşlarının şeklini alır.
Hayır sorun olmaz
Yerine göre bizi * sıkıntı yok :)
Yok olmaz
olmamalı
Benim için olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?