Kendine güvenmeyen diyet yapmasın ya bence, sen diyettesin diye ben niye kendimi kasayım ki? Bence net düşmandır.😂 Siz ne diyorsunuz?

Bence dosttur. Senin yürüdüğün yolda hedefine ulaşman için yardımcı olur. Her zaman destek olan biri sürecin daha kolay ilerlemesine yardımcı olur bence 😊
Cevap
17Cevap
Ben diyetime karışılmasını istemiyorum dfgdf
Diyet normal bir şey falan vardır Bi süre yaparsın geçer gider. Çevreni de buna sürüklemeye gerek yok. İrade meselesinden ibaret
Bir bizim tayfaya gelsen ben ve diğer hoca arkadaşım adana yiyen arkadaşa kıvırcık fırlatıyoruz hahaahha
Arkadaşıma normalde yedirmem tabiki ama zayıflayınca da kendini iyi hissetmiyor azcık birşeyler yemeli
Diyete girildiğinde yemek yedirmeye çalışan arkadaş "Can Boğazdan Gelir"lafının onda vücut bulmuş halidir.
Çok saçma bir insan diyette diye başkalarına da diyet tutturamaz buna kimsenin hakkı yok
Dosttur, gerçek dosttur hem de. Onu alnından öperim. 👏
Teklif edebilir ama zorlaması ve yapmayınca tavır alması kötü.
Dost mu düşman mı bilmem de, benim hayatımda bana karışacak kimse arkadaşım olamaz.
Hiç diyette olan arkadaşım olmadı ahahshs ama orta yolu bulmak lazım şimdi ben hamburger yerken o bakarsa hoş olmaz, o karnabahar yerken bana da yedirmeye çalışırsa hoş olmaz en iyisi ortasını bulmak
Diyet yapacaksa kendine yapar. Sonuçta dikkat eden sensin, diyete mecbursun derim. 😀
Yanında arkadaşım diyet yapıyor ama benim canım hamburger çekiyor biri bakarken biri yeme olmaz onada ısmarlıyorum zorla 😅
Yedirmiyorsa dosttur, yediriyorsa hatta zorla önüne koyup ye ye diyorsa net düşmandır. Tecrübeyle sabit..
Dost tur bitane arkadaşim öyle arkadaşina destek oldu kız bi zayıfladı fıstık gbi oldu
Bence dosttur, sonuçta iyiliğim için yedirmiyor diyetteyken:)
Diyette isen yemek/atıştırma vs. yedirmeyen insandostum olur, illa yedirmek isteyen düşmanımdır
Bence sen o diyetteyken yiyorsan düşmansındr😃yazık canı çeker
Düşmandır. 155ü ararüm, kürtaj yaparım.
Bana ne ya herkesin diyeti kendine valla 😇
Onun yanında yiyorsan sen düşman olursun kanki 😂
@Bizamaninmeleki ne oldu ajahah ağla
Maldır
Dosttur. Bana destek oluyor sonuçta
Dosttur
Dosttur ✌🏻
Agiz senin yeme
Candır o can 😂
bence belli değil ya 😀