Kısmetlerim çok ballı, Biri Uzman Ortopedi Doktoru, yeni uzman oldu genç ama bilmiyorum diğeri Mimar Fabrika sahibi. Beni sorarsanız bankacıydim sorun yaşadım kovuldum işsizim aama kısmetlerim bunu aldirisi etmiyor ne derseniz diyin böyle bir Dünya da Aşka bakmıyorum ikisine de Aşık değilim zaten amacım maddi hangisiyle evlensem rahat ederim. Pollayanalar lütfen yorum yapmasın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ticaret erbabını seçmelisin bence. Yeniden küllerinden doğmaya en müsait odur. Her zaman herşeye yeniden başlayabilir.
Yani aşırı zengin ama 40 yaşlarda Doktor 33 yaşında
Kadın erkeğe göre erken yaşlanır bedenen. Sen kaç yaşındasın?
28 yaşındayim bende fabrika sahibi 40 yaşlar da işte.
Oo gayet ideal. Bence meslektaşım mimarı seç. Doktorların psikolojileri biraz değişik oluyor. Ferah ve huzur veren biri olur umarım. Hem görmüş geçirmiş kişi iyidir. Seni de geliştirir.
Aama capkinligi varmış önceden ondan korkuyorum annem de büyük diye olmasin diyor ama çirkin zenginligi etkiliyor aşırı zengin yurtdışında bile iş yerleri varmış
Allah şaşırtmasın... Bu mesele hakkında kimse garanti veremez bence. Yarını kimse bilemez.
Askim kendi tercihin ama yine de hangisini secersen sec biraz tanimaya calis belki seversin yoksa sevmedigin biriyle omrun gecmez
Doktor saf, böyle nasıl desem çok okuyup ders çalışmaktan çapkınlık işlerini beceremiyor 😂 ama Fabrika sahibi mimar baya açık, saman altından su yürütür cinste çapkınlık varmış eskiden bu yüzden kararsızım kaldım Yoksa Fabrika sahibi daha zengin doktorun maaşıni bir hafta da harcar canimcim ondan kafam karışık
Capkin ise isin zor olur cunku eger isler degisir seversen ihanetine katlanamazsin. Doktoru sec o zaman yani ve uzman maasi da kotu olmaz.
Yani oda var hem daha sempati ama Fabrika sahibi zaten yaşlı 40 yaşinda doktor 32 yaşında ama işte
32 yasinda olan daha iyi. 40 yasinda adami napiyon kiz😄 32 yine genc sayilir ona bakilirsa cunku 40 yasi olan yasli sayiliyor ve gencsin sen
Ya hangisi yakışıklıise ona git ama fabrika daha mantıklı etrafinda pek kız olmaz doktorda hemşireler var
Sen olmaz san, adam mimar Hayatın mimar. Doktor saf, böyle nasıl desem çok okuyup ders çalışmaktan çapkınlık işlerini beceremiyor ama Fabrika sahibi mimar baya açık, saman altından su yürütür cinste çapkınlık varmış eskiden bu yüzden kararsızım kaldım Yoksa Fabrika sahibi daha zengin doktorun maaşıni bir hafta da harcar canimcim ondan kafam karışık
Doktor daha iyi niyetli olur gibi geldi senin açından düşününce hiç konusmadinmi
Konuştum daha sempatik zaten genç 33 yaşında Fabrika sahibi 40 yaşinda ama Doktorlar da çok yoğun oluyor oda var nöbetleri falan
40 çok fazla kesinikle doktor
Beni ne doktorlar ne fabrikatorler istedi demiyecen dimi😁😁
Aşık olmadığın adamın koynuna girmek nasıl olur bilemedm
Ya Aşık değilim ama ikisi de fena değil yani.. tipleri iyi çirkin ve itici olsalar bende katlanamam
Belki aşık olursun
fabrika sahibi. aldatmanda kolay olur
Ne alaka
adamin seninle oynayacak vakti olmayacak. sende kendine oynayacak erkek arayacaksin. sonuc bu
Adam patron canım, patron Doktor Devlet memuru ne olursa olsun memur adam sürekli calsiiyor maaşlı çalışan ama Fabrika sahibi oylle değil kafası esince gitmez işe daha rahat
:) para kazanmak kolay diyorsun
Aylık gelirlerini sor madem amaç maddiyat ise
Fabrika sahibi daha zengin milyoner adam ama işte tek sorun o değil eskiden capkinmis doktor daha sempatik geliyor
O zmn doktor da iş görür çok parayı napcan. Rahat yaşa yeter
Sen maddiyattasın kimi daha iyi kullanabilirim kısmındasın. Fakat sen bu şekilde hareket ederken, milyonları nasıl rahat yerim derken acaba beni aldatır mı diye düşünüyorsun.. Adam belli işte çapkınsa çapkın.
Doktor karısı olmak daha prestijli bir düşün
Fabrika sahibi herhalde manyak mısın 😂
Tabi ki doktor... Doktorluk bacasız fabrika gibidir...
Ben yerinde olsam doktorla evlenirim en azından işi sağlam tabi tanımanda önemli
Bence ikisiyle de evlenme
Neden bir daha zengin koca nerden bulucam bir kere yok desem yüzüme bakmazlar kibirli adamlar
Evlilik saçma çünkü. İkisini de al o zaman
İkisi birden olmuyo mu ya ikiside iyi gibi jsjsjs
Doktorla evlen😂
Fabrika sahibi ile
Fabrika
Çöpçü ile evlen
seni kim alir be
Tanıyorsun galiba beni?
doktor.
Neden
çevresi geniş olur, bir işin olduğunda önceliğin olur.