Eşimin çalıştığı hastaneye yeni atanan kadından rahatsızım böyle bir durumda ne yapılır?

Öncelikle sistem üzerindeki yaşım doğru değil çünkü arkadaşımın hesabını kullanıyorum 99 doğumluyum eşim de öyle ve biz daha yeni evlendik 1 ay kadar oldu biz evlendik eşimin çalıştığı hastaneye yeni birisi tayin geldi kız 30 yaşında ama benden küçük duruyor yani çocuk gibi suratı var boyu uzun fiziği çok düzgün ama tipi çocuk tipi hareketleri de öyle yani eşimden de 5 yaş büyük aslında ama eşimin iş yerine gittiğimde bu kadından çok rahatsız oldum başka kadınlar da var ama sadece ondan rahatsız oldum eşime bakarken gülümsüyor o gülümseyince eşim de gülümsüyor normalde çok sert durur benim eşim hatta lakap takmışlar ona iş yerinde malkoçoğlu diye bildiğiniz duvar gibi duran bir adam yani şu an ortada bir şey yok ama taktım ben bu kıza 30 yaşında hiç evlenmemiş evlilik istemeyen bir insanmış hatta bir doktorun o kız hakkında nerden geldi bu kız yaa insanın ısırası geliyor çok tatlı dediğini duydum kıza evli barklı adamların sen nasıl bu kadar tatlısın dediğini duydum kız hiç tepki göstermeden yay burcuyum ondan yaylar böyle tatlı olur dedi yine çocuk gibi yolsam bahanem yok eşimi uyarsam küçük düşmekten korkuyorum bir yandan aralarında 5 yaş var saçmalama diyorum kendime ama bu adam bu kıza niye içten içten gülümsüyor

Eşimin çalıştığı hastaneye yeni atanan kadından rahatsızım böyle bir durumda ne yapılır?