Güncellemeler
1 yıl
Mesele kıyafet değil. Herşeyde böyleler. Ben kardeşimin yaptığını yapsam olmaz niye vermeli? Diyorlar ki kendiside birşryini vermez bana. Ama ne hikmetse benden isteye biliyorlar yrmrkte giyside eşyada oarada hepside öyle ayrımcılık var. Anneannem beni daha çok seviyor fakat oda bana bpyle yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nedenini bilmem ama o aileye aile denmez ben gerçek anlamda korkunç bir kaos çıkarırdım kardeşimle tehtit bile edebilirim o eşitlik için kardeşime işkence bile edebilirim adam olsun diye. Geceleri gelir korkuturum telefonunu kırarım döverim adam olana kadar onu mahfederim.
Ya çocuk değilki 17 yaşı olacak. Kendi paramla üni harçlığımla üniversitede bazen yemek yemeyip biriktirdiğim paralarla kendime aldığım bir şey yüzünden azar yiyorum kardeşime digerlerinden birini vermedim diye. Lan niye vereyim diyorum vermek zorundasın kardeşin o senin diyorlar. Bende eli var kolu var biriktirsin alsın. Normalde palto kaban deri ceket falanda giymez sırf bende fazla var diye güzel kardeşim yapıyor. Ailemde bu kavgalardan yıpranlyor herkes sinirleniyor sürekli
Benim kuzenim de böyle ben kuzenim olduğu halde az daha dövecektim de adam oldu. Yumuşak veya uyumlu davranma bir daha böyle bir şey yaprlarsa git kardeşinin kıyafetlerini felan kes böyle bir saçmalık olmaz 17 yaşındaki eşek kadar adam olmuş zırlamayı kessin bir zahmet. Disiplinsiz ailelere katlanamıyorum.
Onun kıyafetlerini niye keseyim? Kessem oda benimkileri keser anlamsız yani. Çocuk kupon falan oynuyordu kumar gibi bir şey kumarada dalmıştı. Normalde annem kafamızı keser öyle yaparsak yeminle kardeşime bağırmadı bile yapma falan dedi hıyar hala devam etti sonunda bıraktımı bırakmadımı onu bile bilmiyorum. Ben oynasam yapsam yeminle ölmüştüm şimdiye. Diyorumki git sende kendine al. Sırf güzel kardeşim yapıyor yeminle. Normalde kaban palto deri ceket giymez sırf bende fazla var daha fazla olmasın diye istiyor. Bende hepsini seviyorum. Biri kışlık 1-2 si baharlık yağmurlu havalarda giymek için falan. Yani madem çok seviyorsunuz onada siz alın madem. Benimle kavga niye çıkmalı ki? Ne bileyim ya hep böyleler. Mesela cips aldım eve geldim annem kardeşinede var falan der onada ayır der hani tamam ayırayım belki oda bana ayırır kardeşim derim. Ekmek çarpsın 1-2 gen sonra alır. Benden habersiz gömer banada vermez. Bana neden vermedin dediğimde vermeyecem sg falan diyor durum bu yani
Siz alın derken ailemi kast ediyorum)
Anlamlı veya anlamsız ben o evi yıkar geçerdim. 5 yaşında bebek değil bu sadece kardeşime kabus olmazdım aileme de olurdum. İkimiz de aynı kadından doğmuşuz eşit davranmak zorundalar zor da olsa davranmak zorundalar. Kesmesen bile al kıyafetlerini sakla bir yere ya da bir süreliğine bir arkadaşına götür erkek kardeşinden giyinmeye başla. Bence bu durum ya büyük bir darbe ile değişir ya da senin evden gitmen ile biter. Ben inat bir insanım kimse özel bir eşyayı başkasına vermek için dikte edemez ederlerse empati yapmak zorunda kalırlar.
Ya bende onu diyorum işte benim eşyam. Bugün kıyafetimi istiyor annemler ver işte diyor. Bende bugün sabah evlensem istese karımıda mı vereyim falan filan diyorum? Bu nedir ya? Haksızmıyım? Elin var ayağın var git al işte biriktir al. Çok böyle şey var ya insan sinir oluyor. Ya drminde söyledim normalda ayrı ayrı şeyler giyeriz. O cool tip giysiler giyer ben klassik serseri stil işte ceket kaban palto öylr giyerim. Alakamız bile yok sana neden vereyim? Hani her birinin farklı amacı var o kıyafetlerin 1000 kerede anlatsam anlayan yok. Ayakkabıdada böyle giysidede yemektede herşeyde böyleler ve artık canım sıkılıyor bende inat biriyim. Deminde kavga oldu sebebide benim iphone orijinal şarj aletim tadilatta kayb olmuştu onu şans eseri bulmuş. Dedemde söyledi kardeşimde niye söyledin brn onu kıracaktım ki kullanamasın dedi. Baksana ve tepki verende yok herkes onun tarafında bende teşekkür ettim hala yok öyle olmaz. Ne istesem vereceksin diyor olaya bak bende vermedim anneannem bana inat ona daha iyisini alacam falan diyor.
Valla kusura bakma ben öyle kardeşi gebertirdim. Tek çocuğum ben ve kardeşine benzeyen ama daha küçük ve daha hafif olan kuzenime 1 hafta katlanamadım 4 gün geçti onları ziyarete gitmiştik olay çıkardım geri döndük. Çok ciddiyim kardeşim daha küçükken öyle yapsaydı harbici ailem ne derse desin döverdim ha 17 yaşında olsa ben 18 yaşında olsam yine bir yöntem bulur pıstırırdım adam ederdim. Ailenden bir şey bekleyemezsin senin abi kardeş ilişkine karışamazlar karışırlar ise onlarla da çok ciddi kavga et etki kardeşin artık ailenden desteği o güveni kessin bence.
Gebertmekle adam olmuyor gözünü şişirdim morarttım haklıydım haksız oldum. Üstüne dolabı yıktım ohoo gebertmekten beter yapmışlığım var. Çok kinli. Demin söyledim adaptörümü bulmuş veemek yerine alıp kenerda benden habersiz kıracaktı. Benim çocukla derdim yokki. Benim derdim ailemin onun boklarının üstünü örtmesi. Bazen öyle şeylerde öyle davranışlar sergiliyorlarki insan sinir oluyor.
Tekrar yap sen zaten hiç haklı olamıyorsun ki. Haksız olsan kaç yazar. Haksız olarak domine et o zaman kardeşini.
Onlada derdim var ama ailem yüzünden onlar durumu bu noktaya getiriyor
Ailenle kardeşin yokken bireysel konuş. Kardeşim ile aramıza girmeniz bizi düşman yapıyor de. Bana karşı onu dolduruyorsunuz bende çocuğunuz değil miyim de
O ban abıçakta çekti kaç kere ailem ona gülden ağır bir şey söylemedi ya. Ya dövüyorum beddualar ediyorlar oşte senij gibi evlat yerine kör kızım olaydı keşke ne bileyim senin gibi evlat olmaz olsun diyorlar
Çok kırıcıymış. Senin yerinde olsam gerçekten doğru yolu bulmak zor olurdu benim için
Kupon yaptı maç kuponu oynadı kumara falan girdi 17 yaşı var hiçbir şey demediler biraz kızdılar o kadar ben yapsam ölmüştüm öldürüp atmışlardı beni çöpe.
Sende yapmış gibi yap o zaman. Kardeşim yapınca niye bir şey demiyorsunuz de. Sonra yapmadığını söyle
Valla ne desen haklısın insan sinir oluyor kendi aldığım eşya için hani hırsızlık falanda yok öz paramla aldığım şey için kavga çıkıyor her defa. Digerini kardeşine verler falan
Hayır kardeşler elbette eşyalarını paylaşırlar bir yemek varsa o ikiye bölünür ama sana bunu ailen dikte edemez kardeşin de aldığı şeyi vermek zorunda
Ben futbol sevmem kupon falanda sevmem kumarla falanda işim olmaz sigarada içmem içkide içmem. Tek kötü alışkanlığım bazen çok fena sinirlendiğim olur insanı kaldırıp uçurturum o derece sokakta herifin birini çöp kutusuna uçurmuştum bi keresinde öylede yapmak istemiyorum kardeşime çocuk çünkü ölür mölür soorası malum
3 gün önce kardeşimin sınıf arkadaşı var kardeş gibiler benimde kardeşim sayılır aynı zamanda rahmetli öğretmenimin torunu. O bizde akşam acıktım dizi izliyordum onlarda mutfakta. Annemlerde patlıcanezmesi yapmış kavanozlara koymuş artqnıda tabağa koymuş sonra yiyelim diye. Ben gittim mutfağa yeyip bitirmişler anneme söyledim annenanemle annem boğazına şiş girsin zıkkım ye falan dediler bana açım diyorum onlar yemiş zehir ye diyorlar. Allah Allah ama ben yesem ona vermesem haber etmesem 3 cü dünya harbi çıkmıştı çoktan
Bence bir süre. Ailenden uzak kal ailen çocuk yetiştirmeyi bilmiyor
Ya bende anlamlyorum uzak kalayim nereye gideyim onlarla kalıyorum. Kardeşimde 17 yaşında 2 güne. Kavga etmekte istemiyorum. Etsem haklıda olsam zararlı ben çıkıyorum hrp bana saldırıyorlar hep beni hırpalıyorlar kardeşime bir şey yapmıyorlar. Kendime ne alsam digerini kardeşime vermemi istiyorlar. Vermiyorum diyorum ölmedim giyecem hepsini diyorum. Belalar ölümler okuyorlar saldırıp dövsem zararlı çıkıyorum 3-4 kere yaptım yapmakta istemiyorum annem falan sinirleniyor herkes sinirleniyor.
Maddi durumunuz varsa sana yurt tutsunlar