Kardeşim yüzünden sürekli ailem benimle kavga çıkartıyor bana bağırıp çağırıp beddua ediyorlar?

Ya bu durum daha 5-6 senedir var fakat o zamanlar şimdiki gibi değildi. İşte örnek annem markettün bir snikers alır içinden 3 küçük snikers çıkar bana 1 ini verirler diger birinide ona verirler 3 cü parçayıda alttan alttan ona verirler. Benim yaşım 18.5, kardeşimin ise 17 olacak. Ya sürekli bi havalar var evde. Mesela 1 hafta önce kendime siyah kaban sifariş ettim kendi paramla aldım. Üni yemek paramı biriktire biriktire aldım bugün geldi benimde kışlık orta uzunlukta kalın bir siyah paktom var kalın. Birde kəsa trençkot tarzında paltom var siyah. Anneannem annemin babası falan beğendiler. Akşam üniden eve geldim evde harb çıkmış. Benim eşyalarımı istiyor kıyafetlerimi istiyor. Emrivaki yapıyor ha bide vereceksin diyor. Anneannem annem dedem falan hepsi çöktü üstüme bende vermeyeceğim falan dedin benim dedim parqmla aldım niye vereuim dediğimdede senin gibi karfeş olmaz olsun ah böyle öl falan diyorlar. Kavga oluyor yumruk yumruğa değil ama.. ben haklıyım ailem sürekli kardeşimi destekliyor bana bağırıyorlar. İşte ona daha iyisini alacağımlar falan diyorlar. Yahu 10 yaşı falanda yok 2 güne 17 yaşı oluyor. Mesele yalnızca kıyafet değilki herşeyde böyleler. Sanki vermek mecburiyyetindeyim. Haklıda olsam her seferinde bana giriuor bu durum beddualar falan filan hep bana giriyor bana saldırıyorlar hep dövülende sövülende ben oluyorum. Ya bir tek bunda değil herşeyde böyleler. Annem pek şey etmedi ama anneannem dedem falan uçtular. Bu herşeyde böyle. Neden böyleler?
Güncellemeler
1 yıl
Mesele kıyafet değil. Herşeyde böyleler. Ben kardeşimin yaptığını yapsam olmaz niye vermeli? Diyorlar ki kendiside birşryini vermez bana. Ama ne hikmetse benden isteye biliyorlar yrmrkte giyside eşyada oarada hepside öyle ayrımcılık var. Anneannem beni daha çok seviyor fakat oda bana bpyle yapıyor
Kardeşim yüzünden sürekli ailem benimle kavga çıkartıyor bana bağırıp çağırıp beddua ediyorlar?