AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
her kadın ayaklarını yerden kesecek bir erkek ister ondandır
Arabasi olan adamlar icin kalbi olan adamlari uzdunuz bayanlar :(
erkek arabalı diye ilgi duymam, arabasız erkeğe de bakmam.
benim arabamla mı gezeceğiz?
Sevgiliyle beraber binilen otobüsün heyecanı başkadır oysa ki..
İşte buldum o kızı :D
:))
Senin sölediğin para için erkem peşinde koşan tipler
Ben motoru olana duyuyorum. Arabası ola ilgimi hic cekmiyor.
Kisacasi parası olana yani:p
Niye arabası olan fakirmi?
lüks arabalı erkeğe ilgi duyan kız demek bedenini ve ruhunu satılığa çıkarmış kız demektir.
bir kız olarak arabam olduğu için işler değişiyor :)
bu link izleyin... ve nedemek ıstediğimi anlayacak sınız?
bir bitmediniz..
Sen ne diyon la abhshdjsj
guzel la guzelll..:)
Araba tutkum yok iett neye yetmiyo bu İstanbul trafiginde sevdigimle bulusmusum zamanimi trafikte mi harciim dimi
çocukken kızlar barbie bebekleri severmiş erkeklerde arabaları, büyüyünce tam tersi olurmuş. neden sevmeyelim arabaları düşünsene seni gezdirdiğini, eve bıraktığını vs. ne kadar hoş bayılıcam bir saniye :)) ehehe sağolsun benimkininde var :))
Şahsen benim için böyle bir durum söz konusu olamaz. Bazı erkeklerin, kızların onları arabaları olduğu için sevdiğini düşünmesi lisedeki dokunmatik telefonu olan çocuğa bütün sınıfın aşık olması kadar saçma :D
arabalarla pek ilgim alakam yoktur ama özellikle vosvosa fazlasıyla ilgiliyim vosvosu olan erkeklerde doğal olarak ilgimi çekiyor :)
Kendimi bildim bileli arabam var Hiç öyle bir ilgiye denk gelmedim
Malda Yalan Mülk de Yalan Al birazda Sen Oyalan
eğer kendi emeği ile aldıysa insan taktir eder ben ederim ve o adam ne olursa olsun yarım bırakmaz diye düşünüyorum
Arabayla ne alakası var ya arabayamı duyuyosun ilgiyi yoksa cocugamı anlamadım? şahsen arabası var dıyede beğenmediğim hoşlanmadığım birisiyle görüşmem saçmalık..
ha araba ha el arabası ha otomobiller ne fark eder neden olabilir biliyor musun çünkü havalıymış gibi görünüyor
Ben ilgili değildim taa ki arabam olana kadar. arabam olduktan sonra ilişki yaşayacağım birininde arabası olsun istedim
arabası olan erkeğe ilgi duymuyorlar.. erkeğin arabasına ilgi duyup erkeği çekiyorlar.. :D
aslında ben pekte hoş bulmuyorum böyle arabası olan erkekleri motoru olsun...
Ben motorlu erkeği tercih ederim. Parayla ya da gosterisle ilgisi yok sevdiğimden sadece :)
Ayrıca olmasada sıkıntı değil illa olucaksa diye söyledim :)
Şahsen en son arabasi olan sevgilim yüzünden 10 kilo aldım o yüzden araba maraba istemez
Siz de üniversiteye 2 saatte gitseydiniz arabası olan erkeğe ilgi duyardınız.
Şimdiki kızların gözü hep yüksekte oldugu için onlara duyulan ilgi normal
şimdiki kızlar ayağını yerden kesen erkek istiyo da ondan
benim öyle bir tutkum yok akbili fullesin her yere gidelim arabaya ne gerek var :D :D :D
Arabanın içindeki hem çirkin hem ukalaysa arabasi da kendisi de batsin :)
Bunu ancak salak kizlar yapar ya. araba icin bir erkege ilgi duyulmaz.
Altın ateşi görünce erir, kadın altını görünce erir, erkekde kadını görünce erir. Sorunun cevabı bu
Altın ateşle,
Kadın altınla,
Erkek de kadınla imtihan olunur yani
Soyle ona sebastian
bu kadar araba sevdalisiysa
gitsin serefiyle
valelik
yapsin
alakası yok ergenlerin düşüncesidir o. Bende 2 tane var araba. bir artıısı yok
modellerı ne
93toros 88vosvos:)
96 tek kapi a3 birde modifiyeli concorde var
Bir erkeğin arabası varsa onu almaya gücü yettiyse kadının her isteğini yapabilir gibi bir duygu oluşuyo sanki beyinde
bütün dolmuşlar taksiler bizimdir oda olmadı taban turizm devrede arabamız için yanımızda olan varsın hiç olmasın
Ne biliyim bir erkek düşün yakışıklı falan takım elbiseli şöyle porşenin içinden çıkıyo gözlüğünü çıkarıyo falan çok fantastik şeyler bunlar ;)
Porşe Hangisi Bacım?
:DDDDD pardon porsche
Her insan luksu sever ama her arabası olanada sırf arabası var diye ilgi duyamazsn hatta bunu arabayla bağdaştırmak bile çk şçma
Sadece kızlar olsa eyvallah.
Araba olunca yağ çeken arkadaşı da çok gördük.
ee şuraya kadar bıraksana kanka olayı cıkıyor o zmn :)
benimde arabam var ve gerçekten çok ilgi duyuyorlar otubuse binmek istemiyorlar araba varken gece disari cikmak isterlerse falan fista. iste
ole bısı yok. yolda yururken arabaya bakıorum. adam kendıne bakıorum sanıo :((
arabalara ilgim var da
Arabası olan erkekler için bisiklete binen erkekleri üzdünüz kızlar 😁😁... Valla ne yalan söyleyim bende arabası olan kadınlara bayılıyorum çok seksi geliyor bana😉
Kimseye muhtaç olmadan gezip tozmak isterim araba yine senin Araban sonuçta tapusunu istemiyoruz :D
Arabası olan erkeklere ilgi duymuyorum aksine sevmem. Arabalardan da anlamam zaten
Bence çok daha karizmatik duruyo erkekte ama tabi olmasa da olur :)
Gosteris meraklisi kizlarin ilgisi tabii, zengin koca arar bunlar bir de
SIrf bu arba tutkumdan gittim aldim :) simdi erkekler ve kizlar bana ilgi duyuyo.:))
arabası olan erkek zengin diye düşünüyorlar sanırım
Güzel bir soruya deginmissin :d basitlik bu baska bbsey degil
hiç düşünmemiştim arabası olup olmadığını ama meraklı olanlar var
Eğer bir kız arabası olan erkeğe ilgi duyuyorsa o kızdan hiçbir hayır gelmez.
Bedava seyahat gidecege yere sorunsuz ulasim ve hizmette sinir tanimayan söforleri oluyor :)
Para para para varligi bir dert yoklugu yara daha ne olsun yani;)))
Gözün pek yüksekte senin:)
Tamam arabaya ilgi olur anlarimda bu kizlarin tofas bmw hastaligi ne :)
minibüste gezmek var bir de istediğin saatte arabaya atlamak var. sanırım biraz güç göstergesi oluyor
Valla ben arabasiz erkegi sahini olan erkege tercih ederim :D
la birader yok öyle birşey bende jeep var arada babamdan audi a6 yıda alıyorum bir boka yaramıyor ferrari felan almak lazım heralde
arabası olan adamın parası da vardır , parası olan adam da yakışıklı olduğuna göre,
görünen köy klavuz ister mi? tabiki de hayır.
Yahu herkesin arabasi var ben anlamiyorum bu olayı.
Sanki adamın jeti var gibi tepki veriyorlar.
kafasız kız adetleri bunlar hep :) hepsi birer iffet sever olabilir mi? :D
Parayla alakası yok kardeş anı yaşama merakı var araba meraklılarında 'kötü oldum aşkım güzel bir yere çek baş başa kalalım' falan filan işte illaki gelmiştir başına
Bilmiyorum ben şahsen bir şahine binmem sevgiliminde bir bmw en azından ne biliyim lüksü seviyorum özgüven veriyo bana
bende bu tam tersi bir erkeğin arabasına güvenmediğim biriyle hayatta binmem.