Evet kızlar söyleyin bakalım. Bu araba tutkunuzun ve arzunuzun altına yatan neden ne?
Cevabın nedir?
+1 yılarabadan arabaya hatun kalitesi de değişir. mesela tay gibi bir hatun düşün şşşöööyle 1.70-1.80 arası genellikle tayt giyen kışın dizine kadar topuklu çizme giyen fetiş p*rno yıldızları gibi çarşıda avm lerde fink atan türler doğan görünümlü şahini olan tiplere pek bakmazlar. eee mal mülk var okadar ucuza satmazlar. daha çok o tip hatunların çıtası focus yeni clio seat ve bilimum alman arabalarıdır. elbette doğan görünümlü şahini olanlara bakan kızlar da var ama onları tarif etmeme gerek yok google dan primat yaz görsele bas karşına çıkar. işin en altında para yatmaktadır ve rahata olan zaaf. yani buluşmak için bir yerlere gitmek için otobüs filan eziyet oluyor yaaa ha bir de ezici bir çoğunluğu yurdum kızı aşırı namusludur eve otele pek gideni olmaz maazallah duyan gören olur filan işte arabada ufak tefek oynaşmalar potansiyel abaza pardon erkeği bir süre oyalaya biliyor işte. durum bu kardeşim. 35 yıllık tahlil...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
arabası olmayan erkek = 1 beygir
arabası olan erkek = 80 - 150 beygir arası değişiyor ( ortalama salladım çok fazlasıda var tabi :D )
peki neden mi böyle kızlar beygir istiyor hocam at at 1 tane at da yetmiyor 150 tane ata binmek istiyorlar
1 tane ata bineceğime 150 tane beygire binerim diyorlar
( sarışınlar hariç onlara karışmayın masum şirin tatlı zeki güzel güvenilir şeyler yerim sizi sarılar )00 Yorumla
Bir arkadaşım vardı. 2007 MODEL cab vardı BMV uzun zaman sonra gördüğümde İzmir'de kordonda çay içmeye gittik evet araba eski bir modeldi ve hava güzel olunca biz 4 arkadaş yürüyelim dedik. Ama arabayı parketmem gerek dedi. Tamam hepimiz bindik ve otoparka giderken güzel güzel kızlar arabaya bakıp offf diyordu halbuki neden bu kadar şaşırdıklarına bende şaşırdım. Güldüm, ya dedim araba eski kızlar neye iç çekiyo, dedim :)
Bu arabaya binmek isteyen kızlar sadece kordonda bir tur atatyım en az 3 kız atarım arabaya, dedi. Benim için değil sırf arabada hava atabilmek için kızlar özellik ile zamanın ergenleri ve 25 e kadar olanlar insanlara hava yaparken haz duyuyorlar. Kendinin olmasa da başkasının malı ile hava yapıyor ve o arabaya bir kez bile binmenin zevkini yaşıyorlar. Bu yani para ve şehvet arabalara ve paraya duyulan aşk12 Yorumla- +1 yıl
Okumaya üşendi herkes eminim benim gibi sen nasıl yazmaya üşenmedin yorum yapmamın sebebi de maksat emeğe saygı olsun :D
+1 yılDaha gencken karizma katiyor diye düsünürdüm. Bana güc temsil ediyordu, kadinlar güclü erkekleri sever. Ama büyüdük öyle olmadigini farkinda vardik. Hatta ve hatta arabasina güvenen tipleri görünce (benim yasimda dahi) acayip o kisiler gözümde düsüyor. Bir insanin yürekliligi arabasiyla hic hic alakasi yok. Caliskan oldugunuda göstermez. Adaba hic birsey ifade etmez. Icinde ki adam önemli, delikanli adam hic birseyi olmaz ama sözleriyle durusuyla kendini 0 ile bile göstermesini var olmayi bilir. Ki cok cekici degil mi? Hani disarda ki kisi derki "oglum neyine güveniyorsun?" Oda derki "önce Allaha sonra kendime" heayttt yürü be:)))
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
269
Cevap
95Cevap
+1 yılBir çok neden var. İlki , aynı standartlarda olması lazım çünkü ; kadın için problem olmasa da erkek, kendini aşağıda kalmış gibi hissetimden problemler çıkabiliyor. İkincisi , acil gel denildiğinde gelebilmeli. Diğeri ise ; beklemediğin anda atla gidiyoruz , deyip sürpriz turlar ayarlayabilme imkanı olması gibi bir çok olanak sağlıyor. Başka görüş açıları da var arabaya karşı ; kendi sahip olamayacağına inanan insanlar, bari erkek arkadaşımda olsun bir araba göreyim ya da ben uğraşmayayım hazır gelsin mantalitesi. Diğer kızlara , bak sevgilimin arabası var diye prim yapmak. Yani özgüven eksikliği , genellersek iç eksikliklerinden kaynaklanıyor olabilir. atladigim son bir şey kaldı o da ; kesinlikle manipüle eden anneler!
40 YorumlaHiç öyle bir tutkum yok çok şükür. Hatta arabasının camını açıp elini kolunu çıkarıp etrafa hava atmak için rahatsız edici boyutta müzik açarak dikkat çekmeye çalışan erkekler midemi bulandırıyor. Tamamen özgüven eksikliği, "Bak ben burdayım, ilgiye ihtiyacım var, beni de görün..." demek gibi geliyor bana... Sönük kişiliklerin kendini göstermek için yaptıkları bir şey hiçte dikkatimi çekmez. Hiçte arzulamam. Buna anca gösterişe meraklı, hava atarak kendini bir şey zanneden kızlar tav olur. Aklı başında ne istediğini bilen bir kızın bir arabaya tav olacağını hiç düşünmüyorum...
00 Yorumla
+1 yılYani tabi ki para önemli bir unsur, bu devirde herkes ( herkes değil fakat büyük bir çoğunluk) lüks peşinde.. Aman arabam da olsun aman evimde 10 tane banyo var bilmem ne. Tabi hal böyle olunca sevgilinin de arabasının olması şart oluyor. Tabi burada arabanın modeli de çok önemli.. Doğan görünümlü şahin le gezecek hali yok fificanların değil mi ama? İşte sınıf sınıf kademe kademe beklentilerin seviyesi de birer tık artıveriyor. Mesela orta gelir düzeyine sahip bir fifican doğan görünümlü şahin e binmeyecektir herhalde... Fakat şöyle bir durum daha var araba kullanmayı tercih etmeyen bir zengin evladı da türk kızında aynı etkiyi bırakıyor. Yani bu durumda kadınların erkekleri araba kullanırken izlemekten hoşlandığı sonucunu da buradan çıkarabiliriz, fakat bu fazla iyimser bir yaklaşım olacaktır.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız cinsi olarak aileden gelen bir fakirlik var kardeş bizim kız ırkında ondan bu merak ve ilgi slkdfjlksdj
araba görünce medil satan, araba camı silen çocuklar gibi üşüşüyoruz başına. şaka l*n . neyse.
bu dahil tüm genellemeler yanlıştır. şimdiye dek arabası olup da bana yanaşan birini kabul etmedim. iyi ki de etmemişim. halk otobüslerinin aşık çocukları olduk fakir sevgililerimle. vapurdan martı attık simitlere. duraklarda iletişimi arttırıp çok güzel muhabbetler ettik. uzak yerlere gideceğimiz zaman 2 saat önceden hazırlandık. fakirdik ama güzeldik biz :S şimdi bakıyorum kızlar arabası olsun diye totolarını yırtıyor l*n başınıza ne geliyorsa arabalı manitadan geliyor neden anlamıyonuz ! ben gidiyom yaa.30 Yorumla
+1 yılBir kız olarak ASLA arabası olan erkeğe ilgi duymam!!!
Neden diye sorcak olursanız:
-Bir erkek arabası ile degerlendirilmez.. Karakteri ve adamlığıyla ölçülür değer verilir.. Arabası varsa bana ne. Eyvallah, çalışmış parasıyla almış veya baba parasıyla almış kimseye laf düşmez. Ama önemli olan insan olması..45 Yorumla- +1 yıl
Tutun bu kizi kacmasim sarjim bitebilir.
- +1 yıl
@Gepsalma arkadaşım ben asla yat, kat, para, pulu önemli saymam!!
Eger bir insada İNSANLIK yoksa merhametden yoksundur o insan.. Bir insan karakteri ile kendini ortaya kolar. Arabasi zenginligi uçagi ile degil...
Umarım kendimi anlatabildim :) - +1 yıl
Tamam o zaman :) ben farklı anladım o yüzden...
Teşekkürler...
lüks bir arabası olan erkeğin arabanın bagajında sakladığı kocaman bir özgüven sorunu yatar. ilişki uzun sürmeyeceği gibi onunla birlikte olmak sıkıcıdır. olmadığınız gibi davranmanızı bekler.
bu bir genelleme senin yaptığın gibi.
bana göre çevreci erkekler en iyisi; toplu taşımanın nesi kötü?30 Yorumla
+1 yılBen araba manyagiyim. Cocuklugumdan beri. Her turlu arabayi kullandim. Suanda arabamda var. Arabasiz sevgilimde oldu. Yani baskalarinin arabalarini sallamiyorum. Ancak Etrafimdaki kizlarin genel dusuncesi su "beni oraya goturur, buraya birakir", "otobuste surunmeyiz, rahatlik" gibi seyler diyolar. Bana sorarsaniz bu erkegi kullanmak.
10 Yorumlaİnanın arabanın para sevdalısı olmakla alakası yok en başta düşünün yani istediğiniz her yere rahatça gidebiliyorsunuz zamanınız size kalıyor öyle yollarda geçmiyor sevigilinle kışın kar a yazın denize rahatça gidebiliyorsun. Ayrıca bu sadece erkek için değil araba günümüzde bir ihtiyaç artık
20 YorumlaHatun milleti şekilciliği sever bir mekana arabayla gitmek var, yayan gitmek var, taksiyle gitmek var. Bir de bu soğuk havalarda hatun milleti metrobüs beklemek istemez, atlar manitasının ya da fucbuddysinin arabasına açtırır klimayı sıcak sıcak gider mekana ya da evine
10 YorumlaRabbime şükürler olsun ki böyle bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymadım duymam da umarım.. He ama bazıları özellikle arabası ille de olsun diyor o da neden? Çünkü ailesinde hiç görmemiş yaşamamış gezmemiz yaşadığı şehrin dışına çıkamamış da ondan.. Erkeği sömürmektir amacı o kızın.
10 YorumlaArabalara resmen hastayım. Hele hele Ferrari candır. Ama şimdiye kadar sırf arabası var diye bir erkeğe ilgi duymadım.
Arabasının olup olmamasına göre erkek seçen kız tiplerinden de nefret ederim. Bana göre bu sadece ya paragözlülük ( eğer arabası varsa parası da var hesabı) ya da sadece göklerde gezen bir ego.
Eğer hayatında böyle birileri varsa kaç kurtar kendini. Çünkü zaten olurda araba elden giderse kız zaten çoktaaaaaan toz olur😂00 Yorumla
+1 yılburada atıp tutan kızlara çok gülüyorum neymiş sadece gösterişmişmiş. Yahu bir kerecik şurda karakterlerini farklı göstermeseler olmuyor. Arabasız sevgilimde oldu evet iyiydi hoştu ama araba rahatlıktır bende rahatıma düşkünüm. Her arabası olan gösteriş meraklısı olmuyor onu da bir bilin yani.
00 Yorumladoğruya doğru markasına bakmam lakin soğuk kış günlerinde dolmuş otobüs zor bide üşeniyor insan buluşmaya birde özgür hissediyorum kendimi günü birlik şehir dışına çıkmak falan anı oluyor ama olmasada olur illede olsun demem rahatlık devrinde insanlarız kendimizi kandırmaya gerek yok ;)
10 Yorumla
+1 yılDaha rahat gezilir vakit geçirilir. Sakinliği seven insan arabayla daha rahat olur dolmuşla minibüsle mi gezilir tabi bir kısım kızlar farklı amaç gösteriş ama aslında dışarda gezerken biri görür dedikodu olmasın diye arabayla daha güvenli zaman geçirebilir çiftler
00 YorumlaBir kız olarak söyleyeyim ben. :)
1) Kızların çoğu diğer salak arkdaşlarına hava olsun diye böyle birini bulurlar.
2) Kızlar para neredeyse oraya giderler.
3) ya da bir kısmı araba aşığıdır.
4) Ama bazı kızlarda vardır ki arabasına bakmaz o kişiyi gerçekten sever.
5) Bazıları da vardır ki; Arabası olmasa bile umrunda değildir. Onu sevsin yeter
Ya her insan değişiktir gerçekten. Bende bazen anlamıyorum açıkçası..10 YorumlaAraba ilgimizi cekmez ama olsa daha iyi olur yani. Dusunsene istedigimiz yere gideriz yolculuk yaparız sehirden sehire ozeliikle yaz gunleri sonra eve gelip alması mesela bizim hosumuza gider erkeginde hosuna gider ama bir erkegi arabası var diye sevmek garip geliyo bana hele luks arabalara bayılanlar zaten ne mal oldukları belli olur onların
00 Yorumla
+1 yılFazla yeşilçam izlemenin etkisi hep bunlar. Araba burada zenginlik simgesi oluyor. Hatun kişi de onunla beraber olursa sosyal statüsünün artacağını düşünüyor tabii çocukta muhtemelen hevesini alınca bu kezban hatunu terk edecek... En nefret ettiğim erkek tipini sorsan kesinlikle masaya oturur oturmaz en görünecek yere araba anahtarı, iphone vs. koyan erkek derim. Kezban avlama taktikleri...
00 Yorumla- 00 Yorumla
Arabalar konusunda 4b cevap paylaştı. Ismail yk dinlersin bol bol. Bas gaza askimm bas gazaa
111 Yorumla- +1 yıl
Manyak:)
+1 yılBelki gezerken de daha rahat sevişebildikleri için, belki ulaşım sıkıntısı çekmedikleri için belki diye liste uzar gider.. Duşunsene, sevgilinle buluşmuşsun, sahile çekmişsin, almışsın biraları, sevdiceğin de kollarında. Ulan bundan guzel şey mi var, avmde gezmekmiş sinemaymış kafeymiş hepsinden daha iyi bence.
20 YorumlaBikaç kaşar ayıkladım burdan.
Benim bir arabam var. kendisi kırmızı falan kuş serisi hemde.
Arkasında şey yazıyor ,
"Yokluktan değil hastalıktan"
Mesaj ulaştımı yerine? Bunu napıcaz peki :)
Karı milleti mahmutpaşa esnafı gibi nakit koy önüne götü başı oynar :)12 Yorumla
+1 yılCunku kizlar onu istedigi zaman ya inda olabilen erkeklerden hoslanir genelde arabasi olmayan erkekler bu saatte nasil geliyim oraya cok soguk yuruyemem falan der ama arabasi olan hemen geliyo. Ayriyetten diger kizlara havasi var bak benim sevgilim diyebiliyosun bu yuzden yani araban yoksa hemen edin bence
00 YorumlaTam olara öyle demiyelim de spor arabalara bazı mekan onlerinde içine ya da camina telefon numarası yazılmış kağıt bırakıldığı doğrudur.
Materyalist insanları ego tatmini için kullanılıp atılmalı diyecem yakışmayacak en iyisi uzak durmak, öyle olacaksa hiç olmasin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda tam olarak araba sevdasi demeyelim hoslandigim cocugun arabasi yoksa calismaya baslayinca alir bu sorun degil ama arabasi olan arkadasin varsa mutlu olursun cunku bol bol gezersiniz evleriniz yakinsa okula giderken falan iyi olur onun haricinde bir ayricaligi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun nedeni ilk çağlardan gelmektedir :
İlk çağlarda kadınlar en güçlü olan erkekle evlenmek isterdi şimdi ise asıl güç para , kızlar da arabası olan erkeği zengin sanıp ( bilinç altından geliyor ) etkileniyorlar...69 Yorumla- +1 yıl
Aşk konusunu asla para çözmüyor emin ol
- +1 yıl
Zenginlik konusunda araba asla ölçüt değil 30.000 TL değerinde araba kullanıp ayda 400.000 TL para kazanan insanlar tanıyorum hatta arabası olmayıp ayda 300.000 TL kazanan insanlar var ama ayda 10.000 TL kazanıp kiralama firmasindan ayda 2500 TL Ye Audi A4 kiralayan ve bunu sırf gösteriş için yapan insanlar tanıyorum
- +1 yıl
Ne kadar cok kisi taniyon
Cevap sahibi+1 yılPara ile değil tabii ki araba dan kaynaklanan içgüdü 'den bahsetmiştim , görgüsüzlük'ten değil.
@CoolTrader- +1 yıl
@benhaklıyımdağılın emin ol bu isimleri sende tanıyorsun ya da adını duydun tek fark benim onlarla birebir sohbetim olması
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerimi anlatamıyor muyum yoksa beni anlamıyor musunuz?
İnsanlar tanımadıkları insanları dış görünüşleriyle yargılarlar ( ön yargı ) içgüdüsel olarak para seven kızlar da ( güç sahibi ) aldanıyor.
@CoolTrader- +1 yıl
ilk defa bayanlar içinde bunu dürüstçe söyleyen birini gördüm burada. ilginç...
Cevap sahibi+1 yılHer insanda iç güdü vardır kendim öyle veya değilim bu etik olarak düşüncem.
@EdmondDante
o işin özünde para sevgisi yatar, araba yalnızca bunun simgesidir... tabi paragözler için geçerli
161 Yorumla- +1 yıl
İşin özü budur diyor kız:)
Valla arabanın doğan ya da Şahin olmadığı sürece benim için önemi yok neden arabalı erkekler çünkü soğukta donarak buluşmak istemiyorum akşam istediğim kadar vakit geçirip aman metroya yetişmem lazım derdi yaşamakta istemiyorum
10 Yorumlaşöyle açıklayalım kadınlar eş seçiminde kendisine ve yavrusuna en iyi güvenliği ve hayatı sağlayacak erkeği seçme eğilimindedir ve eskiden bu kas gücü ön planda iken günümüzde bunu sağlamanın yoluda tamamen paraya bakıyor. işte bu yüzden.
10 YorumlaArabasi olan her turlu yaninda bir yere gelir toplu tasimayla her zaman yanimda olan biri olmali. Zaten istediginde araba da kiralanir yaa :)) ornegin; halkalidan agvvaya kadar geleni bulmak lazim :)
10 YorumlaArabası olan sevgiliye bir kere denk gelip rahatlığa alışıyosun ve ondan sonra bu sadece +1 oluyo o kadar
40 Yorumla
+1 yılGençler ev araba bu gibi şeyleri gizleyeceksin hatunu İETT ye bindireceksin önce bakacaksin he bu hatun benim gönlüme eş ozaman başlayın arabaları evleri göstermeye yoksa kiralık evde oturan birinden farkiniz kalmaz :)
10 Yorumla
+1 yılBende de var araba tutkusu, ama milletin arabasına değil bu tutku, benim olsa keşke dediğim bazı arabalar var.. Sırf arabası var diye, kimseye ilgi duyan tiplerden değilim ayrıca, o tiplerden de nefret ediyorum.
00 YorumlaHavalı görünmek isteyenlerin tercihi, ya da yürümek yerine aracı olan sevgilim olsun diyenlerden de olabilir. Şahsıma konuşacak olursam ben arabası olan sevgili istemem saatlerce yürümek isterim. Yola dikkat vereceğine bana dikkat etsin:)
00 Yorumla
+1 yılAraba degil para sevgisi o ;) parayi seven havayi sever, araba da bir hava atma araci oldugu icin dolayısıyla parayi seven arabayi da sever. Boylexe içindekinin nasil biri oldugunun onemi kalmaz. Araba varsa tav olurlar :)
00 YorumlaAraba genellikle cogu sonradan gorme kizin arabasi var manitamin diyip arkadas ortaminda evinden alinmasiyla prim yapmasindan baska bisey degil. zaten karakteri duzgun bir kiz arabasi olup olmamasina onem vermez. en fazla hosuna gider ama bundan yararlanmaya calismaz.
10 Yorumla
+1 yılO erkege degil arabaya ilgidir erkek ordan gecen yoldur bence bu kizlarda ksuura bakmasin yolludur :) :/ Abi arabasi olan tum arkadaslarim yavs*k arabali erkege ilgi nidir ya kizlar yapmayin :D
10 YorumlaDüşünsenize gece dışarı cikacaksiniz suslenmissin falan otobüsle metroyla mi gelecek alcak adam szii? Arabasi olana ayri bir ilgi duymuyorum diyen harbi yalan soyler
10 Yorumla
+1 yılArabası olan erkeğe ilgi duymuyorum ben arabalara ilgi duyuyorum bendeki sorun bu galiba. İlerde birgün çok param olursa pembe panjurlu ev yerine lüks arabaları tercih edebilirim :)
11 Yorumla16-17 yasındaki kızların değilde daha çok kendini bilen zeki ve güzel kızların tercihi oluyoruz biz zengin insanlar. şuanda ergen olanların araba sevdası yoktur. sadece öpüşmek gizli kapaklı yiyişmek gezmektir istekleri. ama mantıklı ve 20li yaşlarındaki her kız araba ister. araba gezmeyi ve paranın akışını gösterir.
lüx arabası olan biri olarak , Şuana kadar isteyipde o arabaya atamadıgım kız olmadı.. kimi isteyecegini bilemeli bir erkek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle bir ilgi duymuyorum. Fakir olsun karakterli olsun kardeş. Karakterden fakir olacagına maldan mülkten fakir olsun.2 göz odaaya razıyım yeterkı hayırlısı olsun
53 Yorumla- +1 yıl
2 göz odam var ekmegim kuru sogan im bide sonsuz sevgim razimisin...
- +1 yıl
Senin gibisi kaldı mı be
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sevdiğim biri olursa hayatımda zengin fakir asla ayırt etmem. İsterse çöp toplasın, hurdacılık yapsın. Sadece karakterli dürüst ve sadık olsun yeter. O kadar cok ıtıraf okudumkı evlı olup bırbıırını aldatanlar nısanlı olup aldatanlar. Sadece sukretmek ve hayırlısını ıstemek gerekıyo. Bu arada kuru sogana bayılırım!
+1 yılsorunu şöyle düzelterek bende sormak istiyorum "LÜKS ARABASI OLAN ERKEĞE DUYULAN BU İLGİ NEDEN?"
40 Yorumlaİç ses " mmm hoş çocuk arabası da var demekki maaşı da iyi yani ev geçindirebilir ileride maddi zorluk çekmeyiz gibi gözüküyor. Hey kızlar bu adam benim dokunanı yolarım."
12 Yorumla- +1 yıl
İç ses "mmm araba olmasa bu kız bana bakmaz a. q demekki yollu, anlayana kadar çaktim çaktim. Zaten arabada arkadaşin"
+1 yılAraba toplumsal refah seviyesinin göstergesi sanirim. Kizlar da bu şekilde ruhlarini doğuruyor olabilirler. İnsanin dogasi gereği bencillik ve gösteriş var neticede
10 YorumlaAçıklamaya gerek yok video herşeyi anlatıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=Llz9TBETUUE20 Yorumla
+1 yılHiç öyle bir ilgim olmadi. Adam olmadiktan sonra isterse altinda en pahali araba olsun bes para etmez gözümde. Hava atma gibi bir amacimda hiç yok.
21 Yorumla- +1 yıl
? günaydın ulaşamıyorum sana?
Bence kendi arabalari olmadigi icin,, gorgusuzlukten,,, bide benjm. gibi arabasi olan kizlarida iyi cekistirirler bu kompleksli tipler
22 Yorumla- +1 yıl
Araba nedir ki ya poff hiç ilgim değil ehliyetm var kndm çalışır alırım kullnrm
23 Yorumlabaya basitmiş senın gozunde ne almayı dusunuyorsun pekı?
- +1 yıl
Toros
+1 yılturk kadinlarinin namusunu yavas yavas kaybetmesi ve kendisni zamanla bir medarksiz farksiz gormemesiyle alakali. arabasi olan erkek arabasi olan kaizi alir. kariyeri olan erkek kariyeri olan kizi alir. memur olan erkek memur olan kizi alir. geri kalanlar sadece eglenmelik olan kizlar.
00 YorumlaArabamda var motorumda, arabama bakan kıza ben zaten bakmam.. Hep inkar eder ama kaliteli konforlu bir hayatı hepsi istiyo haklı olarak. İkinci plana itilen karakter meselesi sonucu genelde boşanma ile sonuçlanıyo zaten.
00 YorumlaArabalar konusunda 595 cevap paylaştı. hem otobus parası vermemk için hemde ayagın yerden kesilsin sıkıntı cekmesin diye sanırım. yakın zamanda ev arkadasım sevgilisinin arabsını babası elinden aldı diye sutlamıstı cok trajik bir olay :/
10 Yorumla
+1 yıldişinin yaşayaşına karakterine bağlı bir durum bu. eger karakterde kıtlık varsa diğerlerinin de söylediği gibi gezmek tozmak para yemek içindir bu ilgi. ama eger yaşam standartları yüksek bir dişiyse söz konusu olan kendine, ailesine denk birini istediği içindir. o tip dişilerde arabası olana abanmaz zaten
00 Yorumlagüzel pahali araba erkegin parasi var oldugunu gösteriyor bide yasamasini ve rahat yasamasini biliyor , zevki varmis bu adamin, diyoruz biz kizlar, ...
00 YorumlaHiç arabası olan bir erkeğe ilgi duymadım ama bizim servisçiden hoşlanmiştım bir ara. Onun otobüsü var ama otobüs kendisinin değil. Bu sayılır mı acaba?
00 Yorumla
+1 yılÇok basit! Altında bir hinlik aramayın. Arabası olan erkekler bence kızlar için özel anlam içermez sadece bazı şeylerin belirtisi olarak algılanır. Kaslı olmanıza benzer bu aslında bilinç altında bir tık daha kaliteli kalifiye eleman diye düşünürüm ben... oh yolunacak tavuk demem yani, arka koltuk macerası hayalleri falan kurarsın, araba iyidir iyi iyi...
00 YorumlaAslında bazı kızlar öyledir. Çoğu kızlar yani bana göre öyle değildir. Mesela benim araba tutkum yoktur ama para için başkalarıyla sevgili olan arkadaşım çok. Asıl soruna gelirsek bazı kızlara para daha cazip gelir. Erkekler ikinci maddedir onlar için.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılAyy keske sevgilimin arabasi olsa neden cunku toplu tasima araclarindan nefret ediyorum ne gizel gezerdik arabayla bana kullanmayi da ogretirdi rahatima duskunum bu yuzdennisterdim
00 Yorumla Hava yağmurlu çamurluysa şaka yoluyla da olsa sevgilimin arabası olcak arkadaş diyorum :D Yani parası olur, bir yere giderken götürme ihtimali felanda var..
00 YorumlaAraba dediğin nedir ya bir taklaya bakar. Bazı kızlar sanırım bu araba mevzusunu farklı anlıyor. Aylık akbil kullanıyorum. her zaman bir adım öndeyim. Bu arada her arabası olan zengin olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılŞu son sıralar daha çok arabaM olmasına ilgi duyuyorum. Hele de bilmediğin bir şehirde çok az insan tanıyınca bir arabanın ne kadar çok önemli olduğunu öğrenmiş oldum. Aciliyetle almam gerekiyor :(
01 Yorumla- +1 yıl
Burada verilen mesaj arabanın önemli olduğu. Ben ise yine kendimle kimseye ihtiyaç duymadan kendi kendime halletme gayretimde olduğum için kendimi tebrik ediyor ve olmayan kredi taksitini şimdiden nasıl ödeyeceğimi düşünüp duruyorum
+1 yılArabaya ozel bir ilgim yok ama belli bir yasa gelmis en azindan 25 yasini asmis erkeklerin bir arabasi olmali diye dusunuyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (304)
Devamını Gör(349)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem