Babama vurdum doğru mu yanlış mi inanın bşlmşyorum yardımcı olun?

Merhaba ben ufaklıktan beri şiddetle büyüdüm hep babamdan dayak yerdim hep döverdi elimden et kopmuşluğu bile var bu şiddet belirli bir yaşa kadar devam etti sonrasında durdu gibi oldu ama hiçbir zaman tam durmadı hep şiddet babam hep evde havayla gezen birisi asla benim dediğime tamam demez ama kendi dediklerine tamam demediğimizde delirir bu arada anneme karşı hiçbir zaman şiddet olmadı hep bana oldu neyse bu durum yani onun söylediklerini yapmamız zamanla bana karşı hava oluşturdu bir şey istediği zaman yapmadığım veya karşı geldiğim istemediğim durumlarda sesini inanılmaz yükseltiyordu devam ettirirsem seni şöyle yaparım böyle yaparımla devam ediyordu neyse uzun zamandır kavga etmemiştik ama meğersem en büyüğü geliyormuş olayların benden habersiz benim adıma bir işlem yapmış babam bende bunu istemedim ama yapıcaksın diye bağırmaya başladı yukarıda yazdığım gibi bişeyi karşı geldiğimde veya istemediğimde sesini yükseltirdi hep neyse bende yapmayacam dedim sonrasında masaya elini vurdu yapacaksın dedi bende yapmayacam dedim sonrasında bana orada vurdu ben zaten alışıktım dediğim gibi bana hep vururdu ama artık alışmıştık diyelim vardı neyse vurdu vurdu ben karşılık vermedim annem araya girdi ayırmak için babamı tutmaya çalışıyordu bana yukarı çık dedi onu tutarken bende çıktım daha sonrasında ben çıkarken bana laflar attı küfürler etti bende ona cevap olarak laf söyledim ama küfür hakaret değil sonrasında orada bi anda annemden Kurtulup yukarı geldi yanıma ve bana bir daha vurdu annemde hemen yukarı geldi yine araya girdi bana orada demediği küfür etmediği laf kalmadı arada annem onu tutuyordu neyse ben tam arkamı döndüm yine dediğim gibi zaten alışıktım bunlara hep arkamı döndüm olay biter diye sonrasında bi baktım ki annem yere düştü o an anneme vurdu sandım ve gözüm döndü orada ona yumruk atmaya başladım vücüdüm kas katı kesildi hiçbir şey hissetmiyordum ama kollarım falan kaslarım şişmişti babama hayatımda ilk defa vurdum ilk yumruğu attıktan sonra geriye sarsıldı ve ilk yumruğu yer yemez bakışı değişti bir anda gözleri falan doldu gibi oldu ben ama durmadım iki üç tane daha vurdum bu arada ben fizikli bir insanım yani güç anlamımda normalde hafife alınmam neyse olaylar git gide büyüyordu ben orada anneme dokunursan seni 0 dururm dedim bağırmaya başladım falan sonra polisler falan geldi olay kısaca böyleydi haksız mıyım bana bir çıkar yol gösterin ben bu olaylardan sonra babam ağlamış benim oğlum bana vuruyor diye evden falan ayrılmayı düşünüyormuş ama dediğim gibi bana hayatım boyunca şiddet uyguladı sonuç bu polislik olduk bana bir yol gösterin ne düşünüyorsanız doğru mu yaptım yanlış mi bir yorum yapın lütfen

Babama vurdum doğru mu yanlış mi inanın bşlmşyorum yardımcı olun?