Babam Eşimin yanında bana vurdu?

Eşimle yıllık izne ailemin yanına gittik 1 hafta iyi güzel kaldık babam sabah aramış bende duymadım telefon sessizdeydi. Esimle biz babamların yazlıkta kalıyorduk çocuğa da annemler bakiodu çok istememe rağmen annem müsade etmedi çocuk merdivenden düşer. die beni korkuttu öğlen 1 de bizimkilerin yanına gittim annem temizlik vs yapmamıştı sadece nohut yemeği yapmıştı bende etrafı temizleyip akşam için pilav ve salata yaptım sofrayı serdim tam yemek yiyicez babam bana birden bağırmaya başladı saygısız terbiyesiz. benim çok ağrıma gitti televizyonda kardeşim şarkı açmıştı yüksek sesli kızdı ama kardeşim inat etti bende dışarı çıktım sinirle hala hakaret ediodu babam sinirden baba neden böyle yapiosun deddim daha çok bağırınca bende sinirlendim ne yaptım falan kalktı eşimin yanında bana yumruklar attı enseme eşim ayırdı bizi sonra sopa almış saldırmaya başladı çocuğum dede anneme vurma die ağladı eşyalarımı topladm tam gidicekken annem eşime 5 yıldır dayak yemiodu deddi bindim arabaya eve geldim eşime mahcup oldum yıllardır bu adam bana eziyet etti bende hep sineye çektim en sonda patladım şimdi ailemle görüşmüyorum annem nabız yokluo ama açmıyorum ne yapabilirim bilmiyorum depremde ailemin yanına gittim bana 2 kez bez aldı çocuğum için bu çocuğun babası yokmu deddi unutamıyorum eşim ailemin yanına birdaha gondermicem. dio

Babam Eşimin yanında bana vurdu?