28 yaşındayım hastanede personelim iki senedir çalışıyorum eve geç gittim diye vurdu. Sürekli baskı kuruyor üstüme. Evin dışında olunca sürekli arayacak korkusuyla duruyorum arkadaşlarımın yanında. Bu arada asla namussuzluk yapmadım bunu da biliyor
Çok üzülüyorum ya gerçekten. Her anne baba saygıyı hak etmiyor dediğimde linçleniyorum ama saygı kazanılan bir şey bana göre. Namussuzluk yapmam demişsin, bu kısma bile üzüldüm. Sadece kadınlar için geçerli olan namus kavramı beni tetiklemiştir hep. Senin deyiminle "namussuzluk" yapsan bile yetişkin birisin ve kararlarını desteklemese de konuşup çözmek zorunda. Baban olması onu ilahlaştırmaz. Ben şahsen farklı bir eve geçer ve babamla mesafe koyardım arama. Umarım mutlu olacağın bir değişiklik yaparsın.
Ailen için? Peki sen hem fiziksel hem psikolojik şiddet görürken ailen neredeydi? Kusura bakma ama hata yapıyorsun o insan müsveddesine katlanarak. Seni dünyaya getiren insan da olsa üzerinde bu kadar baskı kuramaz, hiçbir şekilde şiddet uygulayamaz.