Arkadaşlar 2021 den beri çok iyi giden ilişkim vardı.. Ama son zamanlar da evimi yaptırıyordum iş güç hafta sonu çalışıyor dum ki sevgilim son senesi okulu bitsin evlenelim diye. Ama artık aile iş ilişki bir yerde yordu beni haziranın sonun da kavga ettik büyük bir kavga 4 gün konuşmadık ben hayatım da yapmadığım birşeyi yaptım. İçki içtim normalde sigara içki kullanmam ama aptallık yaptım sonra kendi hesabım dan instagram dan aynı mahalleden birine cinseş mesajlar yazdım içkinin etisi ile tabi oda şikayet etti ben ama cidden ayık kafayla yapmadım. Özel okullarda çalıştım kurumsal firmalar da çalıştım kimsenin namusuna bakmadım yemin ederim.. Sonra yazdığım kadın aileme ve sevgilime söyledi ee mahalle duydu kadın ailesi felan birde sevgilimin ailesi duydu kendi hayatımı bok ettim. şikayetçi oldu kadın. Haklıda ama Bende inkar etmedim yaptım duygusal boşlukda idim yaptım dedim suçu kabul ettim diye hapise girdim.. Etmesem girmezdim ama ben hayatım da yalan söylemedimn 2 ay yattım çıktım ilk işim sevgilime haber etmek oldu 2 ay içinde 3 4 kişiyle konuşmuş ama beni unutmamış vicdanı rahat değilmiş felan. Engellemiş konuştuklarını Ben tekrar olurmuyuz dedim çünkü evimi barkımı onun istediğine göre yaptım. Zamana bırakılım diyor ailesi öğrendi ailesi sapık sanıyor beni yemin ederim kimsenin namusuna bakmadım bir anlık içkide kanıtlı yani aptallık dı 12 ekim de 4 sene olucaktı maf ettim sizce afferdermi zamana bırakalım diyor kız kabul etse ailesi nasıl ikna ederim allahım affetsin beni.. Yardımcı olun arkadaşlar..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İçki harbiden tüm kötülüklerin anasıymış gene anlamış olduk
Kardeş valla pişmanım anamlar herkes şaşırdı bir anda neden yaptın felan beb kimsenin namusuna bakmadım ama aynı mahalleden kadına yazdım evet cinsel içerikli mesaj ama ayık değildim kızın ailesi öğrendi mahalle öğrendi insan kendine bunu yaparmı? Benki 26 yaşında sigara alkolü olmayan adamım kız zaman istiyor işte allahım affetsin.
Biraz sakin ol önce bi hatan olmuş bundan sonra yapıcağın şey hayatına daha düzgün devam etmek ve o kızı unutmak o kız sana iyi gelmez unutamadım ayaklarını geç
Nasıl yani kafam da o kızı unutayım mı diyon? 3 senede 1 kere hata yaptım unutmak kolay ama evime yarın başka kız gelse onun zevkine göre yaptım evin herşeyi onu andırıyor kabul ederse kız oluru var mı sence kardeş ailesi felan nasıl ikna ederizz
Ya kız başkalarıyla konuşmuş her ne nedenden olursa olsun sence olur mu senin kendine saygın yokmu yeniden bi sayfa aç hayatına ve bi alkollüyken eline telefonu alıp iki ay nası hapise girebilcek konuma geldin ya hayat nası bir şey böyle
Kardeş kadının beyanı esas diye kanun var bende 26 yaşındayım yeni öğrendim ve bem hesabım da ekli aynı mahalleden kadına yazdım oda inanamadı ama sesli mesaj atmışım felan onları ben bile HAtırlamıyorım ama yazdım dedim şu an sen bir kadına beni azdırıyorsun de bakim.. 38 gün içerdesin kadınım beyanı esas kanunu yüzün den.. Evet diğer konuda haklısın dedim neden konuştun 2 ayda dediği cevap 3 yılımı verdim sana sen sevgilin varken elaleme yazdın ben ise yokken yazdım ama 1 günden fazla sürmemeiş konuşması felan allah hayırlısını etsin ne diyim.
Hayırlısı başka hayırlı bi kız bak artık olmuyorsa karalar bağlama zaman herşeyin ilacıdır
Valla zamana bıraktım yeni çıktım zaten işimden gücümden oldum zamanla toparlıcam eğer oda zamanla olursa devam ederiz olmassa ise yapacak bir şey yok..
Aynen öyle eve kapanma iş ara kendine hayatını düzene sok spora falan git kafanı yorma
Edebilir oluru var gibime geldi
Ya arkadaşlar vallaha pişmanım dedim ben kim ceza evi kim bana güvenemiyor şu an ve ailesi konuşur san eve almam felan demiş kıza 2 gün önce konuştuk ama zanan ver kafamı toplamam lazım diyor zaten ben kendimi rezil etmişim dua edin be affetsin.
sevgiline hesap vercek degilsin abisi
Peki bu saat 'den sonra ne yapmam lazım hayatım da alışık olmadığım durum.
Edebilir bence
bence affeder
Kızın ailesi öğrendi kız affetse ailesi nasıl ikna ederiz ailesi trabzonlu inat biraz ama içtenlikle yazıyorum uyku girmiyor wp den engelledi açtı ama kafamı topliyim diyor zaman ver diyor