Cezaevindeyken Terkedildim?

1 senedir çok güzel giden bi ilişkimiz vardı 2020 senesinden kalma 2 tane davam vardı HAGB yani denetim almıştım. Birgün bana ağlayarak eski sevgilisinin onu 3 aydır tehdit ettiğini itiraf etti mesajları gösterdi seni isteyerek aldatmadım kendime bunu yediremiyorum dedi. Olay: Bunlar sevgiliyken 1tane südyen li foto atmış çocukta o fotoyla tehdit ederek başka fotolar istemiş zorla almış 1 haftadırda buluşmak için tehdit ediyormuş ama gitmemiş. Bende buluşmayı kabul et birlikte gidelim dedim amacım sadece dövmekti. Neyse gittik ben arkada parktaki spor aletlerinin orada pusuya yattım. Çocuğu görür görmez koştum direk bişey demeden gözünün üstüne yumruğu indirdim çelmeyi çaktım altıma aldım , cep telefonunu cebinden aldım yerde kırdım parçaladım bişey kalmasın içinde diye. Tam dağılacakken bu yerden kalkmış arkamdan taşla vurunca sersemledim nevrim döndü o anki sinirle cebimden çakıyı çıkardım 2 kez bacağına 1 kez karnına sapladım. Olaydan 1 gün geçmeden emniyetten aradılar ifadeye gelin diye. Ben ifade verip çıkıcam diye gittim. Girer girmez nezarete aldılar ifadeden sonrada savcılığa sevk ettiler ordan sulh ceza hakemliğine çıktım tutuklu yargılama verdi. 7 aydır içerideydim daha yeni tahliye oldum mahkeme dışardan devam ediyor. Bu sürede çıkınca gördüm ki çoktan başkasını bulmuş. Ben senin için o deliğe girdim hiçmi vicdanın yok lan dedim yolunu kesip. Benmi dedim sana vur diye benmi dedim yanında çakıyla gel diye dedi. Sana vurmak istemiyorum git uzaklaş elim titriyor bi zarar vermiyim dedim kovdum. İnsanlar neden bu kadar vefasız?

Cezaevindeyken Terkedildim?