2016 da işlemiş olduğu bir kaç suçtan olan dosyaları patladı toplam 16 sene ceza verildi evet belki suçlu ama benimle tanıştıktan sonra işe girdi namaza başladı eski tüm arkadaşlarını hayatından sildi aktif sigorta kaydı bulunuyor bunları mahkemeye sunsak bi faydası olmaz mı bakın pişman olmuş artık işinde gücünde bir insan bi şans daha verin denetimli falan ya da ne kadar indirim varsa uygulayın
Verilen ceza 16 sene ama avukatı buna rağmen “İmzamı atarım kesinlikle bir Yatarı olmayacak bana güvenin biz bir aile olduk artık kaç akrabanızın ceza dosyalarına baktım internetten araştırmayla avukat olunmaz siz kendi avukatlığınıza soyunmayın beni dinleyin” diyor.
Meslekte yeni ama azimli bir avukat kendisi bir çok telefon mesajlarını gördük “Abi Allah razı olsun beni ipten aldın” vb. yazan
durum ne olur?
Kibar medeni ve naif bi insan o oralarda asla hayatta kalamaz ailesininde durumu yok
Çok pişman ve tek bir şey diyor sürekli
“Kendim için değil oralarda aileme yük olamam yok iaşe bedelleri yok elektrik faturası bunun yerine tek cenaze işlemlerime para harcasalar bi kaç yıla unutur hayatlarına devam ederler”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer