Kariyere konuma önem verilmesini anlarım fakat bu şekilde değil :D
Üni mezunu da ne olmuş kendini yetiştirememiş gibi gözüküyor. Lise mezunu olup da kendini geliştirmeyi başaran çok insan var. Üni insana çok şey katıyor bu bir gerçek ama kimini hayat yoğuruyor kimini okul kimini başka bişey... Haklıyken haksız konuma düşürmeyin kendinizi gördüğün muamele kendini bilmez biri tarafından yapılmış haddini bildir yolunu ver
1
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Bizim coğrafyamızda bir dünya okumuş cahil var ama bakınız örnek.. dshjss
Valla ben 2 yaşındaki bebeğe tecavüz eden bir kadın görmedim. Kim ne kadar cinsinden utanması tartışmaya çok açık bu yüzden.
Bilmekse biliyoruz görmekse alasını görüyoruz mesele var olup olmaması değil tüm kadınlar melek diye bişey söyledim mi ben hayır. Sadece istediğin gibi olmayan cevaplara yaptığın yorumları genel tavrını itici buldum ve söyledim bu kadar...
Bulabilirsin olabilir kendi hemcinslerimin de yaptıklarını görüyorum senin hemcinslerininde. Bende insan kayırma olmaz. Toplum genel olarak bozuldu zaten..
sana ego kasıl demedim kızların ayaklarına kapanma bir dik duruşun olsun çaban kızları etkilemek için olmamalı kendin için olmalı özgüvenin bile yok kıza adeta yalvarır gibisin kızlar en çok özgüvenli kendinde emin dik duruşlu adamlar tav olurlar sen bunların tam tersisin
Şansımı denedim sadece kimsenin ayağına kapandigim yok kapanmadim bu zamana kadar. Biseylerin farkına varsın diye söyledim ama eşek hoş laftan ne anlar..
evet para demek güç demek ama o kız seni sevmiş olmayacak gücünü sevmiş olacak yani sana asla sadık olmayacak senden daha güçlüsünü bulunca onun koynuna girecek
Evet o sıkıntı seni sen olduğun için sevmesi lazım. Benim için kıçı kırık sandalın lafı olmaz da işte yaşadıkları kafa sinir bozucu. Arabayla iki tur attır yedir içir geç arkasına çoğu kızın yazık..
Harbiden istediğin böyle kızlar mı senle menfaati için takılan karşındaki kız sana sevgi veriyor görüyorsun ama seni sevdiğinden değil çıkarı için yaptığını gerçekten böyle biriyle mutlu olacağına inanıyor musun
Tek basına para amaçlı ise aldatması o kızın ruhu yoktur zaten. Benim sebebim var tüm erkeklerin kızları aldattığını düşünüyorum bu yüzden paraya bakmaktan çekinmem.
Düşüncelerinle çelişiyor gibisin. O zaman neden yazma gereği duydun ki. Görüşenlerden bir şey olmuyor ve kimsenin farkı olmadığını düşünüyorsan bir süre uzak dur.