Özür diliyorum genelleme yapmış gibi oldum lütfen üstünüze alınmayın ama bunun sınırı yok şu an mesela ev için para biriktiriyorum arabamı sattım yakın zamanda ev alcam arabam yok diye damga yiyorum :D aylık 65-70k gelirim var az bulunuyor her şey para mı cidden ya mutluluğu huzuru neden aramıyorsunuz cidden üzücü
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öyle düşünen kızların asıl mimarı aileleridir zaten ablam. Babaları zengin bir damat bulmadıkları sürece o kızları başarılı evlat olarak görmüyordur. Siz de bakmazsınız onlara olur biter.
Hem bir kadının paralı erkek arayıp aramadığı giyim kuşamından gezip tozduğu yerlerden bellidir. İş adamı karısı gibi dolanan kızlar öyle koca aradığı için o imaja sahipler. Siz ise hem öyle kızlardan hoşlanıp hemde o kızların asgari ücretli işçilere de bakmasını bekliyorsunuz. Paraya bakmayan kız istiyorsanız ona göre imajı olan kızlara yönelmeniz lazım.
biraz abartıcam ama şu sitede o kadar soru sordum o kadar zaman geçirdim böyle bir cevap ilk defa okuyorum çok açıklayıcı çok net oldun baya aydınlanma yaşadım hele ilk yazdığın mevzu ayılttı beni diyebilirim :D "Babaları zengin bir damat bulmadıkları sürece o kızları başarılı evlat olarak görmüyordur." cevabın için çok teşekkür ederim mahcup oldum
Bazı bölgelerde var bu sorun maalesef. Adamlar hayatları boyunca bir halt becerememişler kızları zengin bir damat bulursa hayatları kurtulur sanıyorlar. Yoksa bakma kızlar hele ki çok genç olduklarında para umurlarında olmaz. Kızı kendi haline bırakırsan davulcuya da gider zurnacıya da lafı var misal.
kesinlikle haklısın :) sorularına falan baktım biraz trollükte var değişik bi kafan var :D
Ben gırgır yapıyorum kadın erkek ilişkilerinde. Ama ciddi sorulara da ciddi cevaplar veririm yani.
fark ettim :D cidden mizah seviyen falan da çok iyi seni alan yaşadı :D
Teşekkürler
Bak sana tavsiyem şu. Evlilikte geçinecek kadar para elbette önemli ve erkekler o seviyeye gelmeden zaten evlenmiyorlar. Yani benim bir kadın olarak erkeğe o seviyede misin diye sormaya gerek bile yok. Ama sen maddiyatçı kadın seçmemeye çalışacaksın. Çünkü o tarz kadınlara evin araban olsa bile elindekileri beğendireceğinin garantisi yok. Passatın olsa niye Mercedesin yok der. 2+1 evin olsa niye 3+1 değil der. Ev büyük olsa muhitini beğenmeyebilir. Evinin olması tabi ki güzel ama başını sokacak evin olduğu için şükreden kadın ile milletle sidik yarıştırmak için seni yetersiz hissettirmeye çalışan kadın arasında fark var. Bunu iyi ayırman lazım.
Kesinlikle. 27 yaşındayım çevrem evlen diyor kız bulduk bi bak diyor falan ama kulak asmıyorum maddi durumumun farkındayım 20 bin kira verip maddi açıdan sıkıntıya düşmek istemiyorum eşime çalışır mısın demek istemiyorum o yüzden önceliklerimi ayarlıyorum evimi arabamı alıp evlendiğim zaman maddi açıdan sorun çekeceğimi sanmıyorum karşıma çıkan insanların beklentilerini az buçuk tahmin edebiliyorum bizde deriniz :) :D en basiti mesela nasıl bi düğün istersin sorusuna havuzlu diyeni de vardı fark etmez basit bir şey olsun diyeni de :D ama maalesef şuda bir gerçek kadınlar yaratılış gereği bir lükse süse takıya düşkünlüğü var ha bazısı aşırı bazısı yerinde tartışılır :)
Yani o düşkünlükleri de güzel görünmek için zaten. Siz onları beğenmezseniz kızlar da öyle olmaya çalışmaz. Yaşın daha genç zaten. Biraz daha bekleyebilirsin
haklısın o tarafı da var ayıp olmasın ama yaşını öğrenebilir miyim?
27
öyle bi dedin ki sanki 40 yaşında teyzeyle konuşuyormuş gibi hissettim :D bence çok beklenecek tarafıda kalmadı şahsen 29 gibi evlenmek istiyorum sen galiba 40 a doğru gidiceksin :D
Yani bir erkek olarak eğer 30lu yaşlarında iyi bir görünüş ve iş güç konusunda stabillik kazanırsan düzenini oturtursan 10 yaşa kadar daha genç bir kızla evlenebilirsin. Acele etme yani
haklısın ama ben kadın erken çöker oğul keninden küçük kızlara bak lafını doğru bulmuyorum
şu an böyle düşünmen normal. 30lara gelince spesifik tipler hariç kendi yaşıtlarını çekici bulamayacaksın.
yani haklısın ama zor bir ihtimal yanımda çocuk taşıyacağıma karımı taşırım çocuğumla beraber gezeriz :)
İnsan ihtiyaçlarının karşılanmasını ister de bunu kendi kazancıyla yapabilir yani karşı tarafın kazancı ancak evlilik ve calısma ihtimalinin olmadıgı durumlarda gecerli olur
Standartlarının düşmesini kimse istemez
Evin hayırlı olsun inşallah araba alınır aldıgın maasta yeterlidir
Allah senden razı olsun ilerde eşimin çalışmasını istemem gerekirse fazla çalışırım ama eşim evimde çocuklarıma baksın isterim bi istediğini ikiletmem diye düşünüyorum
Yeterli umarım hayırlı bir eş bulursun
cümlemize :)