Para gözlü kızlar?

Bu tip kızlardan nefret eden ben miyim? Sevgilisinin yanına gider 1 tl götürmez. Elini cebine atmaz. Kendisinin 5 parası olmaz ama karşındaki insan milyarder olsun ister. Kızlar hayırdır ya? Hayattaki tek amacınız erkekleri sömürmek falan mı? Davul bile dengi dengine. İyi bir mesleğiniz, yüksek geliriniz vardır. Sevgilim ya da eşimde böyle olsun dersiniz. Orta geliriniz vardır, eşiminde böyle olsun dersiniz tamamdır anlarım. Ama bir baltaya sap olamamış, hayattaki tek amacı sömürmek olan kızlar kalkıp ya kocamın maddi durumu iyi olsun demesin bir zahmet. ya da hayatınıza aldığınız adamı o an öyle kabul edip sonra neden aşşağılıyorsunuz? Neden ezik görüyorsunuz? Şimdi dicekler sende sevgilinin parasını yemiyormusun diye. Yemiyorum canım. Evet sevgilim öder tüm hesapları. Ben onu tatlı yemeye götürürüm zorlada olsa. He yok götüremedim mi gider hediye alırım bir şekilde. Sigarasını alırım, aldığımıda söylemem gururu incinmesin diye evde fazladan vardı sana getirdim derim. İkimizinde maddi durumu üst seviyede ama benim parada pulda gözüm yok. Parada pulda gözü olan kızları da anlamıyorum. Yok beni hep aynı yere götürüyor, yok dönerciye götürüyor, yok sahile götürüyor. Allahaşkına siz bir baltaya sap olun sonra karşınızdakinide öyle isteyin. Kız okumamış bakın okuyamamış demiyorum. Okumamış, kendini geliştirmek icin hic birşey yapmamış kalkıp zengin olsun maddi durumu iyi olsun diyor cıldırıyorum.
Para gözlü kızlar?