Parayı seven kızlar?

Paraya değer vermiyorum para benim için önemsiz diyen kızları anlamıyorum Paraya değer vermeyen insan kendisine de değer vermiyordur ki bence herkes paraya değer veriyor sadece yalan konuşuyorlar yalan konuştukları için de para onlardan uzaklaşıyor asla paraya ulaşamıyorlar paraya değer veriyorum diyen kadınlar kötü gözle görülüyor bu kendini akıllı sanan erkeklerin kadınları elde etme biçimi parayı sevin arkadaşlar Bir şeyi severseniz o şeye ulaşırsınız çok zengin bir erkeği para benim için önemli değil diyerek kendinizi aşık edemezsiniz hepiniz bunu yapmaya çalışıyorsunuz ama bu sadece filmlerde olur ayrıca her şeyi parayla yapıyorsunuz kendinizi parayla mutlu edersiniz bakımınızı parayla yaparsınız kendini seven parayı da sevmeli Bazi erkekler bakımlı kadın ister ama parasına bakmasın isterler çünkü parası yok öyle adamların aptal erkekleri mutlu etmeyin kızlar parası olan bir adamla evlenin mesela Size parasını veren sizinle parasını paylaşan bir adamla evlenin bence / sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Parayı seviyorum demek para için her şeyi yaparım demek değildir size bu şekilde düşündüren size elde etmeye çalışan çulsuzzz erkekler
Güncellemeler
+1 yıl
Ya da para istemek paralı olan her erkekle beraber olmak anlamına da gelmez ben sadece zengin erkeklerle evlenmenizi öneririm çünkü ben öyle yapıyorum
Parayı seven kızlar?