Aile & Toplum 28 gü Düğününüzde size ne takardım söyliyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Sitedeki ilk sorum :d Düğününüzde size ne takardım söyliyim mi? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
m Elleira Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 28 gü Sitede ilk sorun olsaydı 5 xper vermesi gerekiyordu demek ki ilk sorun değil :d 0 4 Yorumla Soran 28 gü tüm sırrı bozdun ama olsun :D Yorumla m Elleira 28 gü eheheh hadi bana altın tak çözelim bu işi Yorumla Soran 28 gü Ne istiyosan al dükkan senin gkgkgkg Yorumla m Elleira 28 gü Eyvallah adamsın 🤣 Yorumla
mngkargo Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% 28 gü Aile & Toplum konusunda 875 cevap paylaştı. haciz borç takardın sigara isteyip çakmak takardın 0 2 Yorumla Soran 28 gü yoook reis ne ettin sana bi çeyrek + 1 paket cüğara Yorumla mngkargo 28 gü ey dayının anama da bi terlik al Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 28 gü Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Trabzon burması olsun 1 7 Yorumla Soran 28 gü onu taktık ya başka kalmadı :D Yorumla Hortlaklalaa 28 gü Altın kemer 🙄 Yorumla Soran 28 gü o nu da çaldıllaaar başka bişe istee Yorumla Hortlaklalaa 28 gü Altın tac Yorumla Soran 28 gü ona bütçemiz elvermiyor kaldj Yorumla Hortlaklalaa 28 gü Cimrüüüğ Yorumla Soran 28 gü gel sana bak taze 30 gram kalın bilezik var klajsd Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 26 gü Çeyrek altından aşağısını kabul etmiyorum sdgjk 0 3 Yorumla Soran 26 gü O zaman sana cumhuriyet gmgm Yorumla Venüstengeldimm 26 gü Teşekkürler sen çoğğ iyi bir insansın sghjk Yorumla Soran 26 gü Yia o senin iyiliğinn kgmgmg Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 103,1b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin evet 0 2 Yorumla Soran 28 gü barış sana 1000 dolar u Barış_LonelyForever 28 gü Eyvallah reis
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı. Trabzon hasırdan aşağası kurtarmaz 😅 0 3 Yorumla Soran 28 gü olur olur hayırlı olsun :D Yorumla _infinitum 28 gü Teşekkürler Alfoo😅 Yorumla Soran 28 gü ricalaaar :D Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 28 gü Olur söyle. Kırmızı kuşak değildir inş 0 3 Yorumla Soran 28 gü sana 500 dolar cash reis Yorumla SivisPacemParabellum 28 gü Çok teşekkürler. Hatırlat senin düğününde şoförün olacağım Yorumla Soran 28 gü ne demek, ben evlenmem reis ya Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk sorunun şerefine bi 35 gram bilezik tak 0 90 Yorumla Soran 28 gü 2 tane 10 gram takim yoksa batıyoz :D Yorumla Degisik_-_ 28 gü O ne be öyle altın mı var 😄 hadi 30 olsun bari Yorumla Soran 28 gü koluna ağırlık olur çok o yorulursun bak alkjsda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Yaw gelen ağırlık altından olsun taşırım ven 😂 Yorumla Soran 28 gü iyi tamam 30 gram hayırlı olsun (battım) kjasdljada Yorumla Degisik_-_ 28 gü 30 Gram 22 Ayar Bilezik 78055.20000000001 Türk Lirasına karşılık gelmektedir.Ben sayıları okuyamadım 😂😂😂 aldım geri vermem Yorumla Soran 28 gü 78k işte :D Yorumla Degisik_-_ 28 gü Alan düşünsün 😂 ben harcarken öğrenirim Yorumla Soran 28 gü neyse kemeri kaptırmadık daha klajsda Yorumla Degisik_-_ 28 gü 35 grama pazarlık edip bide millete kemer mi takıcan, aaaa dostlar bayılıyorum o kemer benim hakkım Yorumla Soran 28 gü 30 askljda yok kemeri görmedin bilmiyon duymadın lkjadsa Yorumla Degisik_-_ 28 gü O kuyumcuya bombe atarım o benim hakkım 😂 Yorumla Soran 28 gü yok sen 30 gram bilezik istedin yeter o sana kalsjda Yorumla Degisik_-_ 28 gü 35 dedim cimrilik yaptın 😒 Yorumla Soran 28 gü tamam 5 gram daha taktım akljsd Yorumla Degisik_-_ 28 gü O kemer benim olacak, artık bilezikle kurtulamazsın 😄 Yorumla Soran 28 gü ney kemer mi o neymiş ya klajdsd Yorumla Degisik_-_ 28 gü Alt tarafı her yeri tam altınla bezeli küçücük bişey 🤏 kırma be, master olana kadar soru sormamışsın şimdi sormuşsun bence alınır Yorumla Soran 28 gü yarısını takim ama bileziği geri alırım lkajdsas Yorumla Degisik_-_ 28 gü Ya sanki cebinde akrep var he, iyi bileziği al ama kemeri eksiksiz isterim Yorumla Soran 28 gü ya kolay kazanılmıyor he onlar lkajsd tamam hayırlı olsun kemer akjda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Geline bi tane altın kemer tilililililili 💃💃 Yorumla Soran 28 gü kemençe çaldırcan ama akljda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Davulçuya söylerim şov yapar sana 😂😂 Yorumla Soran 28 gü davulcuyu da zengin etcen dimi illa kajd Yorumla Degisik_-_ 28 gü https://youtu.be/F2inUUDPZ5w?si=JWds5a5i7kbw-mDzŞunu atmasam uyuyamam, izleeee 😂😂😂😂😂 Yorumla Soran 28 gü davulcuyu vurdurtcan illa kljad Yorumla Degisik_-_ 28 gü Hala gülüyorum 😂😂😂 nasıl aşkla işini yapıyorsa bi çeyrek tak 😂😂 Yorumla Soran 28 gü bi metal takcam ama çeyrek mi kurşun mu b, ilemem akjdal Yorumla Degisik_-_ 28 gü Kurşunda nadir elementlerden bari bir şarjör tak da takım bozulmasın 😂😂😂😂 Yorumla Soran 28 gü davuluna dimi klajsdjada Yorumla Degisik_-_ 28 gü Artık takan olarak onu sen bilecen 😂😂 ama çok güzel çalıp dans edecekti kısmet olmadı Yorumla Soran 28 gü davulunu patlattım onun lkajda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Kafanla 😂😂😂 Yorumla Soran 28 gü yok dabancamla klajsd Yorumla Degisik_-_ 28 gü Önce bi hareketini yapsın adam, o onun şovu 😂😂 Yorumla Soran 28 gü tamam sana yapsın bi şov baktık beğenmedin vururuzlk şajda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Hiç kaçmaya çalışma, bu senin şerefine gelen davulcu şovu sana yapacak dur ve izle 😂😂 Yorumla Soran 28 gü bırakın gelsin gel hele gel klajda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Sırrı bey bi durun ortalık karışık 😂😂😂 Yorumla Soran 28 gü Kemençeci çağır davulcuyu beğenmedim klajda Yorumla Degisik_-_ 28 gü youtube.com/shorts/mqHU-6fsGrs?si=8XegYdxOG-tCqwYhBu kıyağımı unutma 😂😂 Yorumla Soran 28 gü bunu kavursana bana bi akljsda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Sanatını icra edene saygı lütfen 😂😂😂 Yorumla Soran 28 gü altınlar gidince bi karnım acıktığını hissettim lkajsdjadjas Yorumla Degisik_-_ 28 gü Sen kemeri ayarla seni nohutlu pilav yemeye götürürüm 😄 sokak lezzetleri 😂😂 Yorumla Soran 28 gü ya ben yemem pilav kellik yapar o alkjsda Yorumla Soran 28 gü nohutta da östrojen var onu da yimem alkjda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Vurduğu davulda güzel ses yapar ye sen ye 😂😂 Yorumla Soran 28 gü yok yok kemençeciyi pişir lakşjdaa Yorumla Degisik_-_ 28 gü Tavuk pilavcıya götürmek son teklif? Yorumla Soran 28 gü pilav yemeeem akljda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Kim demiş arkadaş kellik yapar diye hurafe inanma aaaaaa Yorumla Soran 28 gü memurların hepsi niye kel sanıyorsun lkajsda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Bence onlar çalışmaktan, ne demişler çalışan demir ışıldar, onlarda pırıl pırıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran 28 gü hee çok çalışıyolar ya lkjad Yorumla Degisik_-_ 28 gü Bilgisayarda oyun oynamak yoruyor onları 😂😂 Yorumla Soran 28 gü of hem de ne biçim uzmnlık alanları alksjda Yorumla Degisik_-_ 28 gü İyi döner alırım ama bak yeter ha, beğenmezsen hesabı da sen ödersin Yorumla Soran 28 gü ya dünyayı ödedim bi döneri mi laf etcem hem döner ne kak gidelim vali kebabı gömelim kljad Yorumla Degisik_-_ 28 gü Ben kırmızı et yemem ki 🥺 bana davuk ızgara Yorumla Soran 28 gü tamam sana acılı kanat akljsd Yorumla Degisik_-_ 28 gü Kanat yiyemem derisi var, incik ya da but olsun olmuşken 😂😂 Yorumla Soran 28 gü tamam but olsun incik ne kemik mi sıyırıcan akdjla Yorumla Degisik_-_ 28 gü İncik daha etli aslında 😄 Yorumla Soran 28 gü benim bildiğim incik kemikli lkasda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Bu akşam ne çok kopyala yapıştır yaptım 😄 Yorumla Soran 28 gü bu ne kurabiye gibi kljda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Bacağın üst kısmı 😂 Yorumla Soran 28 gü yazık değil mi hayvanın bacağını yiyonuz aljda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Dananın etini yemiycen yani he? 😄 Yorumla Soran 28 gü şiii orası ayrıı onu bu işe karıştırma lkajsda minicik tavuğu yemeye utanmıyon mu alkda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Bak ya tek yediğim şeye de laf etme ya 🥺 iyi yemiyorum aç kalıyım öliyim Yorumla Soran 28 gü pilav ye nohutlu sen lkajda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Küstüm yemiyom 🥺 ağlamaya gidiyom Yorumla Soran 28 gü tamam ağlama ya ben yakcam mangalı ne istiyosan alkjsda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Yok yok aç kalıyım sonra da bi köşe başında araba ezsin beni 🥺 Yorumla Soran 28 gü ya bi dur ne ezmesi akdlja acılı ezme yapalım boş ver kljada Yorumla Degisik_-_ 28 gü Bu kadar ajitasyon bana bile fazla geldi 😂 bi sanayi tostu yiyelim kapansın mevzu 😂😂 Yorumla Soran 28 gü olur olur arkadaşın dükkana gidelim klajsd Yorumla Degisik_-_ 28 gü Onu da ucuza kapattın he iyisin 😄 hadi gidek kulplu bardakta çay isterim Yorumla Soran 28 gü ucuz mu lakjda tam tersi çok pahalılkajda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Bi çeyrek bozarız be bişey olmaz 😂 Yorumla Soran 28 gü bu gidişle böbreği de satıcaz ama neyseeeee lkajsda Yorumla Degisik_-_ 28 gü Hala duruyo mu ben teki gitmiştir sanıyordum 😂 Yorumla Soran 28 gü yok daha satmadık sapasağlam duruyolar kajda Yorumla Degisik_-_ 28 gü O zaman bi çeyrek zor gelir mi be, ağanın eli tutulmaz 😄 Yorumla Soran 28 gü bişe olmaz bi çeyrekten tosta devam klasjd Yorumla Degisik_-_ 28 gü Sağol ağam kesene bereket Yorumla Soran 28 gü afiyet olsundu fdgdsgd Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Haydi söyle bakalım. İlk sorun hayırlı olsun🥳 0 8 Yorumla Soran 28 gü sana da bi cumhuriyet h. o :D Yorumla AliceMixfield 28 gü Ooo zengin oldum sırf bunun için bile evlenmeyi düşünüceö şimdi öf Yorumla Soran 28 gü yav bi cumhuriyetle zengin mi olunuyor alkjda Yorumla AliceMixfield 28 gü 18 bin tl az mı 🥹 ben avmde neler neler alırım o altınla yolla bi gösteriyim Yorumla Soran 28 gü evlen davetiye at :D Yorumla AliceMixfield 28 gü Şart mı ya🥹 Yorumla Soran 28 gü düğünsüz takmıyoruz kiii :(( Yorumla AliceMixfield 28 gü Kalpler kırık pikisiii.. Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 27 , eic 92% 28 gü Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. Söyle bakimmmm🤔 0 22 Yorumla Soran 28 gü vurulmamak için klajda Yorumla SenacCc 28 gü Yiaaa yemin ederim aklımdan bu geçiyorduuu, nasilda bilmis ahsjsjdfkfkckcvk Yorumla Soran 28 gü bundan aşağısını beğenmezsin sen akljda neyse şirkete gider yazarız ortak alşkjdajdahda Yorumla SenacCc 28 gü Beğenmem tabi şanıma bu yakışır saudjdfk Olduuu tabi efnm sidk Yorumla Soran 28 gü ibana atarsın alkjsda Yorumla SenacCc 28 gü Bak geliyorrr.. sjdjdjfkv Yorumla Soran 28 gü puğğ cimri kladjas Yorumla SenacCc 28 gü Cimri kim oluyor acaba şu durumda sjdj üstad Yorumla Soran 28 gü yav böbreğimi bile taktım millete görmüyon mu alkjdada Yorumla SenacCc 28 gü Banane onlara verdiğinden beee , onlarınkini de ki onların hesabına yazıyonbsjfj Yorumla Soran 28 gü sen enişteyi bul da lkadsa Yorumla SenacCc 28 gü Puggg bugün istesem yarın nisanlanrmnxjcj Yorumla Soran 28 gü yoo gelip benim elimi öptürcen daha adama lkjad Yorumla SenacCc 28 gü Hadi ordannn be Laz Ziya dururken djfj Yorumla Soran 28 gü Laz eranın da öpülcek ulaaannn kajdskla Yorumla SenacCc 28 gü Hadi uleyn ordannnn Yorumla Soran 28 gü orhaaaaaaaaan Yorumla SenacCc 28 gü Güllü sjdj Yorumla Soran 28 gü https://www.youtube.com/shorts/nepmD9qTQZk Yorumla SenacCc 28 gü Ahshdjfjfkaksdkfkfkc subliminal mi Yorumla Soran 28 gü alnadın sen lkdjsa Yorumla SenacCc 28 gü Yokkk beeeendjdj Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 28 gü İki Reşat altından aşağısı kurtarmaz. 0 2 Yorumla Soran 28 gü reis bitirdin bizi 1 tane tam takim :D Yorumla nomercy7 28 gü Oda kabul :D Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 26 gü Aile & Toplum konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hadi de bakayım gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 28 gü Olur aklımda birsey var ins o değildir. 😂 1 15 Yorumla Soran 28 gü ııı 20 gram verelim sana da bitirdiler bni bugün :D Yorumla Cevap sahibi 28 gü Bune ya asgari ücret bundan iyi kişiden kişiye yap sen altınını 😄 Yorumla Soran 28 gü valla bitirdiler ya dur şu köşeye biraz yarım saklamıştım 3-5 tane kaljdsa Yorumla Cevap sahibi 28 gü Ben gidiyorum pasta güzeldi ama birdaha gelmem 😂 Yorumla Soran 28 gü ya senin düğünün nere gidiyon manyak akljda Yorumla Cevap sahibi 28 gü Davet etmemiştim seni ya dışarı alalım gram altininla 😄 Yorumla Soran 28 gü ohooo kovuyor resmen bari limonata içeydim lkjadsa Yorumla Cevap sahibi 28 gü Limonata o altıdann daha pahalı içme Yorumla Soran 28 gü tamam ne istiyon söyle kajsda Yorumla Cevap sahibi 28 gü Geçti bolun pazarı düğün bitti 😂 Yorumla Soran 28 gü taktıklarımla 2. yi yaparsın bak öyle dme kljada Yorumla Cevap sahibi 28 gü Sen git burma taktigin kemer taktiğin kişilerin düğününe 😏 Yorumla Soran 28 gü tamam sana kemar + kolye takalım akjsdla Yorumla Cevap sahibi 28 gü Yok ben artık gizli bir yabancı olucam kırıldım artık... Yorumla Soran 28 gü gönlünüzü alalım ya aaa Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 28 gü Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soyle 1 1 Yorumla Soran 28 gü sana 1 koli malbora reis Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 26 gü Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Süle 0 3 Yorumla Soran 26 gü Senin takman lazım artıkın 😂 Yorumla u lotus-patra 26 gü Nakitim yok evladım 😂 Yorumla Soran 26 gü Kart çekeriz mgmhm Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 26 gü Aile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı. Soyle bakalm 0 2 Yorumla Soran 26 gü Kıvırcıklara trabzon set yakışıyor ya 😂 Yorumla kıvırcıkk777 26 gü Hahaha Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 27 gü Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Olurr 0 4 Yorumla Soran 27 gü Trabzon set takalım sana Yorumla sesizlerinsesi 27 gü Teşekkür ederim ksksskksks Yorumla Soran 27 gü Ne demek battık zatenmfmnfng Yorumla sesizlerinsesi 27 gü Kdkdkdkdkdkdkdkddkkdkdkd Yorumla
Eftelyaoura Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 27 gü Kafayı büyük ihtimal 0 4 Yorumla Soran 27 gü ne kafası Yorumla Eftelyaoura 27 gü Redbull Yorumla Soran 27 gü al şu 30 gramı bugün eve erken git Yorumla Eftelyaoura 27 gü Qkskxjxjxicjcjx Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 27 gü Olur 0 2 Yorumla Soran 27 gü patrona bi burma bilezik Yorumla PaaTRonİÇE 27 gü Hahahs teşekkürler Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 27 gü Aile & Toplum konusunda 813 cevap paylaştı. soylee 0 3 Yorumla Soran 27 gü Altın kolye kykhk Yorumla yarenimsii 27 gü tesekkur ederiim Yorumla Soran 27 gü Ricalar Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 28 gü Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 28 gü 5i bir yerde Yorumla Sonumuzgeldi 27 gü İyiymiş😂 Yorumla
düşün_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 28 gü 1000 gram Külçe altın 😂 0 3 Yorumla Soran 28 gü öhh yavaşş :D Yorumla düşün_ 28 gü 1 TL diyecek halin yok 😂 Yorumla Soran 28 gü bin dolar verim ödeşek :D Yorumla
Allermes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 28 gü Haydi bakalım 0 2 Yorumla Soran 28 gü sizin düğüne az kalmış gibi size bi burma bileziikk Yorumla Allermes 28 gü Hade inşallah😂 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 28 gü Burma bilezik tak 0 1 Yorumla Soran 28 gü reiss burma bilzik kadar nakit takalım Yorumla
pumpkindessert Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 28 gü Tamam 0 2 Yorumla Soran 28 gü beşi bir yerdee Yorumla pumpkindessert 28 gü Bu devirde iyi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 28 gü Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. soyle olur 0 1 Yorumla Soran 28 gü sana bi reşat altın enişteye de bi ps5 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 28 gü Hahah söyle 0 2 Yorumla Soran 28 gü enişteye 400 dolar sana bi bilezikk Yorumla bayannc 28 gü Teşekkür ederiz 😂😂 Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 28 gü Söyle 0 1 Yorumla Soran 28 gü size bi burma bilezik Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Olur. 0 17 Yorumla Soran 28 gü size bi tam altın Yorumla Алеся_Хира 28 gü Kemer mi?😸 Olur kabul. Hiç gerək yoktu yaa, zahmet ettiniz. Təşəkkürlər.😸 Yorumla Soran 28 gü ya kemeri nerden gördün kjadla Yorumla Алеся_Хира 28 gü Nərədən görmem gerəkiyordu? Kemerden aşağısını kabul etmem.😸 Bencə anlaştık.🤝🏻 Yorumla Soran 28 gü tamam o zaman hayırlı olsun ben böbreği satıp geliyorum lajkda Yorumla Алеся_Хира 28 gü Alt tarafı 1 milyoncuk. Naz yapma.😸 Yorumla Soran 28 gü 1 milyon deme kötü hissediyorum 30k dolar dersen daha minimal geliyor klajda Yorumla Алеся_Хира 28 gü Dolara çevireceksek 50 k $ da takabilirsin kemer olmasa da olur hahah. Yorumla Soran 28 gü yook kemer yakışır sana mis gibi aklsjda Yorumla Алеся_Хира 28 gü Dolardan kemer yaparız işte. Yorumla Soran 28 gü erkek tarafı yapsın onuu klajsda Yorumla Алеся_Хира 28 gü Aşirete gelin gidersem sahte parayla belki yaparlar hahshs. Yorumla Soran 28 gü sahte değil de kara parayla laksjd Yorumla Алеся_Хира 28 gü Kürt bir arkadaşım var. O dedi ki takılan altınları kiralıyorlarmış ama sırf göstəriş olsun diye. Yorumla Soran 28 gü yaparlar her şeyi beklerim gfghgf Yorumla Алеся_Хира 28 gü Kemer için təşəkkürlər, iyi gecəler.😸🤝🏻 Yorumla Soran 28 gü iyi geceleeer Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 28 gü Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. söyle bakalım 0 10 Yorumla Soran 28 gü 20 gram bileziik merakettimmişte 28 gü hem de 20 gram 😃😂😂 çok bonkörmüşsün 😌😌 Soran 28 gü battı balık yan gider :D :D merakettimmişte 28 gü hesaplamalarıma göre 20 gram bi bilezik 50 bin bazında 😂 Soran 28 gü büyükleri dağıtıyom ki geç kalana çeyrekle 200leri vericem kajda merakettimmişte 28 gü ahahahahah sağol kocam ve ben çok sevineceğiz bu taktığına eminim 😂😂 Soran 28 gü enişteye selamlar klajsd merakettimmişte 28 gü yok ama gelecekteki de sevindi hissettim 😂 Soran 28 gü şimdiden not alıyo takılcakları alkjda merakettimmişte 28 gü ahahaha er herhalde yani 😂
leylaaa21 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 28 gü Ewtt ama scma bsey olmasın lutfenn 0 5 Yorumla Soran 28 gü bilezik 8 gram :D Yorumla leylaaa21 28 gü 😃😃 kaç ayar Yorumla Soran 28 gü 22 den aşağı olmaaz Yorumla leylaaa21 28 gü 🤭 dugununde bnde sana 10 gr lik takcm sz🤭😁 Yorumla Soran 28 gü ooo anlaştıık Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı. Olar 0 7 Yorumla Soran 28 gü ata lira 1 adet Yorumla bosvergitsinn35 28 gü Begenmedim cimri Yorumla Soran 28 gü nasıl beğenmedin be millet 1 ay geçiniyor onla lksjdsa Yorumla bosvergitsinn35 28 gü Cok pissin. dgf Yorumla Soran 28 gü tamam ya 1 tane de bilezik 12 gram ajdlgh Yorumla bosvergitsinn35 28 gü Sorunu begendim bide puu nankör. dgd Yorumla Soran 28 gü 30 gram da bilezik ekledim sana kasdjla Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Olurss 0 17 Yorumla Soran 28 gü sana bi reşat çalışır ya :D Yorumla Balbiri 28 gü İyii idare ederr 😀 teşekkürler Yorumla Soran 28 gü kolye takardık da enişteye ayıp olur klajda Yorumla Balbiri 28 gü Ona tak o zaman ben ondan alırım düğünden sonra djfkdkd Yorumla Soran 28 gü erkeğe kolye mi takılıır alkjdsjadas Yorumla Balbiri 28 gü Dkfkdkdk takmak için takacaksın zaten, düğüne kadar kolye geliyor reddetmek olmaz her fırsatı deneriz fjdkdj Yorumla Soran 28 gü tamam kolyeyi de ekledik pakete o zaman aklda Yorumla Balbiri 28 gü Fkfkdkdk o değil de ben düğünleri sevmiyorum yaptırmayı da düşünmüyordum fikir mi değiştirsem Yorumla Soran 28 gü yapmazsan altınların cebimde kalır aksjdla Yorumla Balbiri 28 gü Düşüncem bunu dkdjsj rüyama girer büyük ihtimalle Yorumla Soran 28 gü hoydaaaa lkajd Yorumla Balbiri 28 gü Tabii dkfkfkd Yorumla Soran 28 gü fikrin değişir belki akldjsa Yorumla Balbiri 28 gü Belki bakacaz dkfjdkf Yorumla Soran 28 gü davetiyeyyi atarsın klasd Yorumla Balbiri 28 gü Atarım tabi ki 😁 Yorumla Soran 28 gü anlaştıııık kajsdla Yorumla
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 28 gü Söyle bakalim 0 3 Yorumla Soran 28 gü yarım altın taktık gitti Yorumla Sultan344 27 gü Vavvvvv Yorumla Sultan344 27 gü Eyvallah Yorumla
prenses_z Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 88% 28 gü Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Söylee 😅 0 2 Yorumla Soran 28 gü sana bi burma bilezik gramına karar veremedim kladad Yorumla prenses_z 28 gü ksksösl teşekkürler Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Olur söyle 0 2 Yorumla Soran 28 gü 12 gram bilezik + 100lük chivas Yorumla HeartofFire 28 gü Ahshs teşekkürler Yorumla
Glee-Somebody Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 28 gü Söyle tabi 0 4 Yorumla Soran 28 gü sana bi tam altın kral Yorumla Glee-Somebody 28 gü Teşekkür ederim düğümüm pek olmaz gibi ama 🤣 Yorumla Soran 28 gü benim de öyle o yüzden dağıtıyoz :D Yorumla Glee-Somebody 28 gü Hayırsever 🙂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 28 gü Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Söyle 0 4 Yorumla Soran 28 gü sana da 1 tam altıın Yorumla Edameda06 28 gü O zaman hemen evleniyorum mutlaka gel 🤣 Yorumla Soran 28 gü davetiye yollarsın :D Yorumla Edameda06 28 gü Olur tam altınımı unutma 😬 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 28 gü Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı. Süle 0 2 Yorumla Soran 28 gü img-s3.onedio.com/.../...978ed29ec0b30264e2b23.jpg Yorumla simlitavsan 28 gü Maşallah Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söylem 0 2 Yorumla Soran 28 gü Sana bi tam altın kral Yorumla AskeriiMühendissss 28 gü Oo iyi ha knk Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 28 gü Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 28 gü sana bi cumhuriyet takalım Yorumla Mario45 28 gü Teşekkürler 😄 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 28 gü Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söylee 0 3 Yorumla Soran 28 gü uberlere yarım takıyoruz :D Yorumla u cαssíєєє 28 gü Vayyy adminlere tam mı 😂 Yorumla Soran 28 gü adminlere üste para alıyom :D Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 28 gü Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur söyle 😃 0 3 Yorumla Soran 28 gü Yarım takayım sana :D Yorumla u inciitanesiii 28 gü Gönlü bol🌸teşekkür ederim Yorumla Soran 28 gü rica ederiim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 28 gü Söyle bonkör abim söyle abşleirn gülü 0 1 Yorumla Soran 28 gü 30 gram :D Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 28 gü Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söyle🐈 0 2 Yorumla Soran 28 gü sana bi bilezik + 5 kg kedi maması Yorumla HayalperestPisicik 28 gü 🥲🥲 Yorumla
Bravehrart Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 27 gü Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı. Söyle.. 0 0 Yorumla
m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 94% 27 gü Aile & Toplum konusunda 888 cevap paylaştı. Olur tabi 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 27 gü Aile & Toplum konusunda 674 cevap paylaştı. Söyleyin 0 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 32 28 gü Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran 28 gü 5i bir yerdee Yorumla
Gizli Üye (18-24) 28 gü çok fakirim ona göre tak 0 3 Yorumla Soran 28 gü o zaman sana bi kemer Yorumla Cevap sahibi 28 gü abartma be aşiret kızımıyım ben Yorumla Soran 28 gü yeni aşiret kurarsın Yorumla
jsfjjdjfjd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 28 gü En güzelinden bana😀 0 2 Yorumla Soran 28 gü sana trabzon set :D Yorumla jsfjjdjfjd 28 gü Oyy😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sitede ilk sorun olsaydı 5 xper vermesi gerekiyordu demek ki ilk sorun değil :d
tüm sırrı bozdun ama olsun :D
eheheh hadi bana altın tak çözelim bu işi
Ne istiyosan al dükkan senin gkgkgkg
Eyvallah adamsın 🤣
haciz borç takardın sigara isteyip çakmak takardın
yoook reis ne ettin sana bi çeyrek + 1 paket cüğara
ey dayının anama da bi terlik al
Trabzon burması olsun
onu taktık ya başka kalmadı :D
Altın kemer 🙄
o nu da çaldıllaaar başka bişe istee
Altın tac
ona bütçemiz elvermiyor kaldj
Cimrüüüğ
gel sana bak taze 30 gram kalın bilezik var klajsd
Çeyrek altından aşağısını kabul etmiyorum sdgjk
O zaman sana cumhuriyet gmgm
Teşekkürler sen çoğğ iyi bir insansın sghjk
Yia o senin iyiliğinn kgmgmg
Söyleyebilirsin evet
barış sana 1000 dolar
Eyvallah reis
Trabzon hasırdan aşağası kurtarmaz 😅
olur olur hayırlı olsun :D
Teşekkürler Alfoo😅
ricalaaar :D
Olur söyle. Kırmızı kuşak değildir inş
sana 500 dolar cash reis
Çok teşekkürler. Hatırlat senin düğününde şoförün olacağım
ne demek, ben evlenmem reis ya
İlk sorunun şerefine bi 35 gram bilezik tak
2 tane 10 gram takim yoksa batıyoz :D
O ne be öyle altın mı var 😄 hadi 30 olsun bari
koluna ağırlık olur çok o yorulursun bak alkjsda
Yaw gelen ağırlık altından olsun taşırım ven 😂
iyi tamam 30 gram hayırlı olsun (battım) kjasdljada
30 Gram 22 Ayar Bilezik 78055.20000000001 Türk Lirasına karşılık gelmektedir.
Ben sayıları okuyamadım 😂😂😂 aldım geri vermem
78k işte :D
Alan düşünsün 😂 ben harcarken öğrenirim
neyse kemeri kaptırmadık daha klajsda
35 grama pazarlık edip bide millete kemer mi takıcan, aaaa dostlar bayılıyorum o kemer benim hakkım
30 askljda yok kemeri görmedin bilmiyon duymadın lkjadsa
O kuyumcuya bombe atarım o benim hakkım 😂
yok sen 30 gram bilezik istedin yeter o sana kalsjda
35 dedim cimrilik yaptın 😒
tamam 5 gram daha taktım akljsd
O kemer benim olacak, artık bilezikle kurtulamazsın 😄
ney kemer mi o neymiş ya klajdsd
Alt tarafı her yeri tam altınla bezeli küçücük bişey 🤏 kırma be, master olana kadar soru sormamışsın şimdi sormuşsun bence alınır
yarısını takim ama bileziği geri alırım lkajdsas
Ya sanki cebinde akrep var he, iyi bileziği al ama kemeri eksiksiz isterim
ya kolay kazanılmıyor he onlar lkajsd tamam hayırlı olsun kemer akjda
Geline bi tane altın kemer tilililililili 💃💃
kemençe çaldırcan ama akljda
Davulçuya söylerim şov yapar sana 😂😂
davulcuyu da zengin etcen dimi illa kajd
https://youtu.be/F2inUUDPZ5w?si=JWds5a5i7kbw-mDz
Şunu atmasam uyuyamam, izleeee 😂😂😂😂😂
davulcuyu vurdurtcan illa kljad
Hala gülüyorum 😂😂😂 nasıl aşkla işini yapıyorsa bi çeyrek tak 😂😂
bi metal takcam ama çeyrek mi kurşun mu b, ilemem akjdal
Kurşunda nadir elementlerden bari bir şarjör tak da takım bozulmasın 😂😂😂😂
davuluna dimi klajsdjada
Artık takan olarak onu sen bilecen 😂😂 ama çok güzel çalıp dans edecekti kısmet olmadı
davulunu patlattım onun lkajda
Kafanla 😂😂😂
yok dabancamla klajsd
Önce bi hareketini yapsın adam, o onun şovu 😂😂
tamam sana yapsın bi şov baktık beğenmedin vururuzlk şajda
Hiç kaçmaya çalışma, bu senin şerefine gelen davulcu şovu sana yapacak dur ve izle 😂😂
bırakın gelsin gel hele gel klajda
Sırrı bey bi durun ortalık karışık 😂😂😂
Kemençeci çağır davulcuyu beğenmedim klajda
youtube.com/shorts/mqHU-6fsGrs?si=8XegYdxOG-tCqwYh
Bu kıyağımı unutma 😂😂
bunu kavursana bana bi akljsda
Sanatını icra edene saygı lütfen 😂😂😂
altınlar gidince bi karnım acıktığını hissettim lkajsdjadjas
Sen kemeri ayarla seni nohutlu pilav yemeye götürürüm 😄 sokak lezzetleri 😂😂
ya ben yemem pilav kellik yapar o alkjsda
nohutta da östrojen var onu da yimem alkjda
Vurduğu davulda güzel ses yapar ye sen ye 😂😂
yok yok kemençeciyi pişir lakşjdaa
Tavuk pilavcıya götürmek son teklif?
pilav yemeeem akljda
Kim demiş arkadaş kellik yapar diye hurafe inanma aaaaaa
memurların hepsi niye kel sanıyorsun lkajsda
Bence onlar çalışmaktan, ne demişler çalışan demir ışıldar, onlarda pırıl pırıl 😂😂😂😂
hee çok çalışıyolar ya lkjad
Bilgisayarda oyun oynamak yoruyor onları 😂😂
of hem de ne biçim uzmnlık alanları alksjda
İyi döner alırım ama bak yeter ha, beğenmezsen hesabı da sen ödersin
ya dünyayı ödedim bi döneri mi laf etcem hem döner ne kak gidelim vali kebabı gömelim kljad
Ben kırmızı et yemem ki 🥺 bana davuk ızgara
tamam sana acılı kanat akljsd
Kanat yiyemem derisi var, incik ya da but olsun olmuşken 😂😂
tamam but olsun incik ne kemik mi sıyırıcan akdjla
İncik daha etli aslında 😄
benim bildiğim incik kemikli lkasda
Bu akşam ne çok kopyala yapıştır yaptım 😄
bu ne kurabiye gibi kljda
Bacağın üst kısmı 😂
yazık değil mi hayvanın bacağını yiyonuz aljda
Dananın etini yemiycen yani he? 😄
şiii orası ayrıı onu bu işe karıştırma lkajsda minicik tavuğu yemeye utanmıyon mu alkda
Bak ya tek yediğim şeye de laf etme ya 🥺 iyi yemiyorum aç kalıyım öliyim
pilav ye nohutlu sen lkajda
Küstüm yemiyom 🥺 ağlamaya gidiyom
tamam ağlama ya ben yakcam mangalı ne istiyosan alkjsda
Yok yok aç kalıyım sonra da bi köşe başında araba ezsin beni 🥺
ya bi dur ne ezmesi akdlja acılı ezme yapalım boş ver kljada
Bu kadar ajitasyon bana bile fazla geldi 😂 bi sanayi tostu yiyelim kapansın mevzu 😂😂
olur olur arkadaşın dükkana gidelim klajsd
Onu da ucuza kapattın he iyisin 😄 hadi gidek kulplu bardakta çay isterim
ucuz mu lakjda tam tersi çok pahalılkajda
Bi çeyrek bozarız be bişey olmaz 😂
bu gidişle böbreği de satıcaz ama neyseeeee lkajsda
Hala duruyo mu ben teki gitmiştir sanıyordum 😂
yok daha satmadık sapasağlam duruyolar kajda
O zaman bi çeyrek zor gelir mi be, ağanın eli tutulmaz 😄
bişe olmaz bi çeyrekten tosta devam klasjd
Sağol ağam kesene bereket
afiyet olsundu fdgdsgd
Haydi söyle bakalım. İlk sorun hayırlı olsun🥳
sana da bi cumhuriyet h. o :D
Ooo zengin oldum sırf bunun için bile evlenmeyi düşünüceö şimdi öf
yav bi cumhuriyetle zengin mi olunuyor alkjda
18 bin tl az mı 🥹 ben avmde neler neler alırım o altınla yolla bi gösteriyim
evlen davetiye at :D
Şart mı ya🥹
düğünsüz takmıyoruz kiii :((
Kalpler kırık pikisiii..
Söyle bakimmmm🤔
vurulmamak için klajda
Yiaaa yemin ederim aklımdan bu geçiyorduuu, nasilda bilmis ahsjsjdfkfkckcvk
bundan aşağısını beğenmezsin sen akljda neyse şirkete gider yazarız ortak alşkjdajdahda
Beğenmem tabi şanıma bu yakışır saudjdfk Olduuu tabi efnm sidk
ibana atarsın alkjsda
Bak geliyorrr.. sjdjdjfkv
puğğ cimri kladjas
Cimri kim oluyor acaba şu durumda sjdj üstad
yav böbreğimi bile taktım millete görmüyon mu alkjdada
Banane onlara verdiğinden beee , onlarınkini de ki onların hesabına yazıyonbsjfj
sen enişteyi bul da lkadsa
Puggg bugün istesem yarın nisanlanrmnxjcj
yoo gelip benim elimi öptürcen daha adama lkjad
Hadi ordannn be Laz Ziya dururken djfj
Laz eranın da öpülcek ulaaannn kajdskla
Hadi uleyn ordannnn
orhaaaaaaaaan
Güllü sjdj
https://www.youtube.com/shorts/nepmD9qTQZk
Ahshdjfjfkaksdkfkfkc subliminal mi
alnadın sen lkdjsa
Yokkk beeeendjdj
İki Reşat altından aşağısı kurtarmaz.
reis bitirdin bizi 1 tane tam takim :D
Oda kabul :D
Hadi de bakayım gadası
Olur aklımda birsey var ins o değildir. 😂
ııı 20 gram verelim sana da bitirdiler bni bugün :D
Bune ya asgari ücret bundan iyi kişiden kişiye yap sen altınını 😄
valla bitirdiler ya dur şu köşeye biraz yarım saklamıştım 3-5 tane kaljdsa
Ben gidiyorum pasta güzeldi ama birdaha gelmem 😂
ya senin düğünün nere gidiyon manyak akljda
Davet etmemiştim seni ya dışarı alalım gram altininla 😄
ohooo kovuyor resmen bari limonata içeydim lkjadsa
Limonata o altıdann daha pahalı içme
tamam ne istiyon söyle kajsda
Geçti bolun pazarı düğün bitti 😂
taktıklarımla 2. yi yaparsın bak öyle dme kljada
Sen git burma taktigin kemer taktiğin kişilerin düğününe 😏
tamam sana kemar + kolye takalım akjsdla
Yok ben artık gizli bir yabancı olucam kırıldım artık...
gönlünüzü alalım ya aaa
Soyle
sana 1 koli malbora reis
Süle
Senin takman lazım artıkın 😂
Nakitim yok evladım 😂
Kart çekeriz mgmhm
Soyle bakalm
Kıvırcıklara trabzon set yakışıyor ya 😂
Hahaha
Olurr
Trabzon set takalım sana
Teşekkür ederim ksksskksks
Ne demek battık zatenmfmnfng
Kdkdkdkdkdkdkdkddkkdkdkd
Kafayı büyük ihtimal
ne kafası
Redbull
al şu 30 gramı bugün eve erken git
Qkskxjxjxicjcjx
Olur
patrona bi burma bilezik
Hahahs teşekkürler
soylee
Altın kolye kykhk
tesekkur ederiim
Ricalar
Söyle bakalım
5i bir yerde
İyiymiş😂
1000 gram Külçe altın 😂
öhh yavaşş :D
1 TL diyecek halin yok 😂
bin dolar verim ödeşek :D
Haydi bakalım
sizin düğüne az kalmış gibi size bi burma bileziikk
Hade inşallah😂
Burma bilezik tak
reiss burma bilzik kadar nakit takalım
Tamam
beşi bir yerdee
Bu devirde iyi
soyle olur
sana bi reşat altın enişteye de bi ps5
Hahah söyle
enişteye 400 dolar sana bi bilezikk
Teşekkür ederiz 😂😂
Söyle
size bi burma bilezik
Olur.
size bi tam altın
Kemer mi?😸 Olur kabul. Hiç gerək yoktu yaa, zahmet ettiniz. Təşəkkürlər.😸
ya kemeri nerden gördün kjadla
Nərədən görmem gerəkiyordu? Kemerden aşağısını kabul etmem.😸 Bencə anlaştık.🤝🏻
tamam o zaman hayırlı olsun ben böbreği satıp geliyorum lajkda
Alt tarafı 1 milyoncuk. Naz yapma.😸
1 milyon deme kötü hissediyorum 30k dolar dersen daha minimal geliyor klajda
Dolara çevireceksek 50 k $ da takabilirsin kemer olmasa da olur hahah.
yook kemer yakışır sana mis gibi aklsjda
Dolardan kemer yaparız işte.
erkek tarafı yapsın onuu klajsda
Aşirete gelin gidersem sahte parayla belki yaparlar hahshs.
sahte değil de kara parayla laksjd
Kürt bir arkadaşım var. O dedi ki takılan altınları kiralıyorlarmış ama sırf göstəriş olsun diye.
yaparlar her şeyi beklerim gfghgf
Kemer için təşəkkürlər, iyi gecəler.😸🤝🏻
iyi geceleeer
söyle bakalım
20 gram bileziik
hem de 20 gram 😃😂😂 çok bonkörmüşsün 😌😌
battı balık yan gider :D :D
hesaplamalarıma göre 20 gram bi bilezik 50 bin bazında 😂
büyükleri dağıtıyom ki geç kalana çeyrekle 200leri vericem kajda
ahahahahah sağol kocam ve ben çok sevineceğiz bu taktığına eminim 😂😂
enişteye selamlar klajsd
yok ama gelecekteki de sevindi hissettim 😂
şimdiden not alıyo takılcakları alkjda
ahahaha er herhalde yani 😂
Ewtt ama scma bsey olmasın lutfenn
bilezik 8 gram :D
😃😃 kaç ayar
22 den aşağı olmaaz
🤭 dugununde bnde sana 10 gr lik takcm sz🤭😁
ooo anlaştıık
Olar
ata lira 1 adet
Begenmedim cimri
nasıl beğenmedin be millet 1 ay geçiniyor onla lksjdsa
Cok pissin. dgf
tamam ya 1 tane de bilezik 12 gram ajdlgh
Sorunu begendim bide puu nankör. dgd
30 gram da bilezik ekledim sana kasdjla
Olurss
sana bi reşat çalışır ya :D
İyii idare ederr 😀 teşekkürler
kolye takardık da enişteye ayıp olur klajda
Ona tak o zaman ben ondan alırım düğünden sonra djfkdkd
erkeğe kolye mi takılıır alkjdsjadas
Dkfkdkdk takmak için takacaksın zaten, düğüne kadar kolye geliyor reddetmek olmaz her fırsatı deneriz fjdkdj
tamam kolyeyi de ekledik pakete o zaman aklda
Fkfkdkdk o değil de ben düğünleri sevmiyorum yaptırmayı da düşünmüyordum fikir mi değiştirsem
yapmazsan altınların cebimde kalır aksjdla
Düşüncem bunu dkdjsj rüyama girer büyük ihtimalle
hoydaaaa lkajd
Tabii dkfkfkd
fikrin değişir belki akldjsa
Belki bakacaz dkfjdkf
davetiyeyyi atarsın klasd
Atarım tabi ki 😁
anlaştıııık kajsdla
Söyle bakalim
yarım altın taktık gitti
Vavvvvv