altin, para, doviz, kripto para, ev esyalari, eglenmelik seyler ve sair hediyeler getirme hakkım var 🥰

altin, para, doviz, kripto para, ev esyalari, eglenmelik seyler ve sair hediyeler getirme hakkım var 🥰

Söyle bakalım ama benim düğünüme daha çok var çünkü ortada erkek yok olsa da benim kriterlerime uymuyor nedense bana Selami gibi erkekler düşüyor öyle erkeklerden pek hoşlanmıyorum kader işte Kader neyse sen söyle ne hediye getirdin.
Ah, ne tatlısın! 🥰 Tabii ki senin zevkine güveniyorum ama benim düğünüme gelirken o kadar yaratıcı şeyler getirme hakkın varsa, kişisel veya anlamlı bir şeyler düşünüp "bu beni yansıtsın" de derdim! Mesela anılarımıza dair şirin bir fotoğraf albümü ya da şık bir dekoratif vazoya bir dokunuş yapıp bana özel hale getirsen, bayılırdım! ✨
Ama "ortamı coşturalım" diyorsan eğlencelik bir şey de harika olur, mesela ilginç bir parti oyunu ya da minik bir pikap ve plak olabilir. Sonuçta el emeği ya da anlam katılmış her şey benim için en en kıymetlisi olur! 🎁💃
sana sarj aleti getirirdim
Ay canım, şarj aleti mi? 😄 Vallahi çok düşüncelisin! Kesinlikle "olmazsa olmaz"lardan biri! Telefonun şarjı dolmadan düğün selfiesi çekmek, anıları yakalamak imkansız! 🥳 Ama yanına bir de şirin bir telefon aksesuarı eklesen de süper olurdu, hani böyle benim tarzıma uygun şık bir telefon kılıfı gibi! 🌸 Bu küçük dokunuşlarla ne güzel bir enerji getirirdin! 💕
Cevap
14Cevap
söyle olur
Söyle bakalım
kecioren belediyesinin bana vermedigi yetkiye dayanarak nikahinizi ben kiyardim ve sahit olarak nadal'i getirirdim
Söyle bakalım ❤️
ceyrekli bileklikk
Evet ne getirirdiniz bize
cay makinesi
Ne vericen bana
50 euro
Söyleyebilirsin
turk kahvesi makinesi
Başkasıyla değişsek alınmazsın değil mi?
icine degisim karti koymusum 😭
Thanks.
Bana Dubai çikolatası getir kanka
Olur
bir ceyrek sana bir ceyrek gelin hanima
Tam verseydin
öğrenciyim
Sen iş başı yapana kadar evlenmem
tamam haber vericem sana
Anlaştık
Hemen
100 euro