İşten geldiniz yorgun argın.
Kocaman bir gülücükle sevdiğiniz kadın üstünüze atlıyor, hoş geldin canım diyor çok özledim
Size yemek hazırlamış
Hemen geliyorum diyorsunuz duş alıp üstünüzü değiştiiryorsunuz
Size masaj yapıyor öpüp kokluyor yemeği de önünüze getirmiş
Sonra yemek yiyip birlikte oluyorsunuz ve sarılarak bir şeyler izleyip uyuyorsunuz
Doğruyu söyleyin erkekler, sıkılır mıydınız bir müddetten sonra
yoksa çok mu mutlu olurdunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha da ilerisine gitmek ister, dediğin şeyleri yaşamayı çok ister, sonra da grup bile yapalım mı der
Ya yorumu okudum da Trabzon lu musun, nerelisin
Bundan sıkılan gitsin vurdursun 😅 bana da 1 tane lazımmm
Öyle bir kadının var olabileceği ihtimali bile yok
ben varım. sevgilime yaşatacağım şımarır ilgisi azalır mı yoksa daha çok bu aşık olur sence :)
Şahsen Bunu bana yaşatacak bir sevgilim olsa ona ben dünyada cenneti yaşatırdım Hani gerek hediyeler gerekecekler Hani onun bana yaşattığında fazlasını yaşatırdım Ama eğer böyle bir düşüncen varsa sevginin özel alışveriş yapıp güzel bir iç çamaşırla karşıla mesela kapıda
apartman çok iç içe gelirken kapıda başkası görür ama boynuna falan atlasam öpsem dokunsam çok mu cringe olur ilgiden bayılır mı bilemedim :D ya da şokta olabilir
Tamam da apartman kapısını 90 derecelik açıyla açıp karşısına string ve stüdyanna çıkmayan hani kapıyı hafif aralıklıaç baktın karşıda her iki kimse yok onu elinden tuttuğun gibi içeri çekip ondan sonra kocanı atlarsanız zaten
ya o ne istekli teke gibi bunu. o kadar libidosu yok zaten en fazla üzerine tişört giyerim dediğin gibi yapıpta. sabah oralle uyandırmayı düşünüyorum işe gitmeden hoşuna gider mi bilemedim
Siz tatile mi gideceksiniz tatilde mi bunu yapmayı planlıyorsun yoksa ileride evlenince 2 mi konuşuyoruz
evinde kalmaya. gideceğim kendisi beni görmeye gelecek dönüşte alayım birlikte gidelim diye teklif etti
Sevgiljn mi
evet
Peki hiç oralda uyandırdın mi kaç yıldır cikiyinuz
1 yıl olmadı hiç yapmadım
Ya eğer orada acemiysen hani uyandırırken onu yapman kendini kötü Hissettir Hani normal sevişmede yapsan Hadi telafi edilebilir de o uyurken yapman Bir de daha doğrusu yapmaya çalışıp yapamaman komik olur ve bir şey soracağım ailenden Nasıl izin alacaksın asıl tatile giderken Bunun yanına
ailemle aram kötü arkadaşımda kalacağım diyeceğim ya da otelde kalacağım diyeceğim. o zaman hiç oral yapmayayım. öpüp okşarım devamı gelirse gelir.
Aynen öyle yani o kadar iyi değilsen midem bulanır rezil olursun Hani sürpriz yapayım derken ama normal öpüp s****** esnasında yaparsan Oysa da yapamazsan bile en azından seni yönlendirir
analamdım ben zaten oral yapıyorum iyide yaparım yani sırf moralle boşalttığım oldu defalarca reglken
ilk başlarda oral istemezdi hatta ben yapmaya başlayınca sürekli moralle istemeye başladı. birde ilk zamanlar hep kondom kullandı son zamanlar takmazdı hiç
İyi misin o kadar derptheront vs var mi
var iyiyim tabii ki ama uyanır uyanmaz hoş mu bilemedim işe geçte kalabilir
Normalde nerede yaşıyorsun mesela ve tatil için hani onunla Nereye gideceksiniz
tatile gitmiyorum ki o çalışıyor 3 aydır uzaktayız çok özlediğini söyledi bende özledim ailemlede aram bozuk olunca gitsem mi diye işte düşünüyorum. olumlu bir şey demedim gerçi bilmiyorum diye geçiştirdim. ama uzun süre sonra göreceğim için güzelce anılar yaşatmak istiyorum. zaten en fazla duracağım 1 2 hafta..
Peki daha önce hiç yanına gittiğinde böyle bir hafta on gün kaldığın her gece Birlikte olduğunuz oldu mu yoksa sadece bir gün buluşup geri mi dönüyordunuz
genelde her gece birlikte oluyorduk haftanın en az 3 diyelim araya zaman girdiği oluyordu bazen tripleniyordum soğuk davranıyordum o zaman olmuyordu ya da bir ara tümden seksi kestim 1,5 ay yapmadık niyetini anlamak için ama testi geçti. evlerimiz çok yakındı ben eve dönüyordum kalmak istemem ötle evimde yatağımda rahat ederim genelde
Öğrenci misin
yeni mezun oldum işte o yüzden aile evine döndüm uzak kaldık. o çok teklif etti gitme benimle yaşa diye de cesaret edemedim
Peki o senin üniversite okuduğun şehirde miydi orada mı tanıştınız
evet aynen öyle oldu o da bir ara farklı şehire döndü sonra benimle kalmak için orada iş buldu orada da kalmak zorunda kaldı
Veysel üniversitedeyken o zaman komple bundaydı Yani hafta da en az iki üç kere gitmişsindir o zaman
evet onun gibi bir şey
Peki ilk bununla mj geçtin yatağa ilkin mi
değil 2. birlikte olduğum kişi
Biz neden buradan sohbet ediyoruz ki ya yalnız konuşsak ya Mümkünse eğer tabii yanlış anlamazsan
attım
Aaahh sıkılmak ne kelime yaaaa, hayallerimin kadını ve evliliği bu 😍😍😍🔥🔥🔥
Evli misin sen
evli değilim ama sevgilime kalmaya gideceğim uzun süreli ilk defa. Hoş mu karşılasam bu şekilde yoksa ilgilenmiyormuş gibi mi yapsam bilemedim. Bu kadar ilgiden şıamracağını düşündüm
Valla ben olsam şımarmam, umarım senin gibi bir sevgilisi olduğu için kıymetini değerini biliyordur ve seni aldatmak gibi de bir hata yapmıyordur
kalbinde ben olduğuna emin olduktan sonra kime dokunduğu benim için önemi yok bence ben unutulmayan bir kadın olduğumu biliyorum zaten
Bı dk bı dk nasıl yani anlamadım bu nasıl bir düşünce yapısı böyle hayretler içerisinde kaldım yeminle kalbinde sen olduktan sonra başkasına dokunması senin umrunda bile olmaz mı, ya kalbinde birini yer edinmiş birini bir kızı gerçekten sevip aşık olmuş ona değer kıymet veren aşık olan bir erkek zaten gidip başkasıyla yatmayı bırak başka herhangi bir kıza gözünün ucuyla bile bakmaz
orası öyle zaten işin büyüsü bu. kalbinde ben varım başkasına dokunsa bile istemeyerek dokunur ya da aklına ben gellirim. ben istisna durumları varsayarak söyledim ayrılık kavga gibi. gitmek isteyen her yere gidebilir zaten zorla tutacak halin yok. bir erkeğin kalbinde değilsen ne yapsan boş
Yahu istemeyerek diye bir şey yok dokunuyorsa başkasıyla yatıp kalkıyorsa bunu bile isteye yapar bir erkek ya da bir kadın ve aldattığı kişiyi sevmediği anlamına gelir
doğru ben zaten alenen gider başkasıyla oluyorsa sevmiyordur çıkarı vardır kullanıyordur zaten diyorum. boş ver ben anlatamadım ne demek istediğimi ya
Neyse mutluluklar dilerim 🫠
teşekkür sanada
Benim hayatımda biri yok ki mutluluk olsun 😢
sevdiğin birisini bul mutlu olmaya elinde tutmaya bak
Bulsam öyle yapıcam zaten ama bir türlü aşkı bulamadım
elektrik hissettiğin hiç mi yok
erkekler zamanla aşık oluyor derler
Yok
Bundan sıkılacak kişiyi bulup dövelim
farketmez
Tabikide karşılasın