Sevgiliniz ile aylarca sanal ortamda görüntülü, sesli ve mesaj olarak görünüyorsunuz, artik buluşma zamanı geldiğinde evinize gelmek isterse nasıl bir tepki verirsiniz?#DeliMavi 24 ARALIK 2021
Sevgilin ilk buluşma için evine gelmek isterse kabul eder misin?
Elhamdülillah Müslümanım her ne kadar günahım olsa da yani Allah'a karşı isyan ediyor olsam da belki bazı zaman an namazlarımı aksatıyorum yapmam gereken günahlar işliyorum bunları biliyorum yani dört dörtlük dindar bir Müslüman değilim. Ama dinimin söylemiş olduğu haram helal boyutlarını da çok iyi biliyorum mümkün olduğu mertebede bunları uymaya gayret ederim, sorunun cevabına gelecek olursak günümüzde yaşanan ilişkilerin en büyük sebebi ve kadınların kendisine en büyük zararı vermesinden kaynaklanmaktadır. Bakın şu gerçeği bir konuşalım, Elbette kadınlarla erkekler birçok konuda eşit olabilirler ama her konuda eşit olamazlar. Örnek veriyorum erkek cinsel ilişkiye girer erkek olur kadın cinsel ilişkiye girer kullanılmış olur, erkek boşanan boşandı derler kadın boşanır dul kaldı derler, işte bu yüzden kadınların ben istediğimi yaparım ben Özgür bir hayatta yaşıyorum kimse bana karışamaz kafasıyla hayatlarını aldıkları erkeklere belli tavizler vermesinden kaynaklı olarak ilerleyen dönemlerinde pişmanlık yaşamasına neden olacak şeyler yapmamaları gerekir. Bu konuda her şeyden önce dinimiz zina zina ya götürecek sebeplerle insanların uzak durmasını kesin bir şekilde Emir etmektedir, ama bugünkü durumu göz önünde bulunduracak olursak insanlara bakıyorsunuz sevgilisinin evine gidiyor arkadaşının evine gidiyor aynı yatağı paylaşıyor senelerce beraber oluyor ondan sonra adam bir istediğini alıyor kadınla geziyor tozuyor cinsel ilişkiye giriyor kısacası erkek elde edeceği her şeyi elde ettikten sonra tıpkı hevesi geçip biten Küçük bir çocuğun oyuncaktan sıkıldı gibi sıkılıyor ayrılmak için bir sürü bahaneler ayrı sunarak bir kadının kalbini kırarak ayrılıyor sonra da olan kadının kendisine oluyor, bunun sonucunda da sorunun cevabına gelecek olursak sevgili flört her neyse bunlar gerçek bir evlilik boyutu değildir dini ve resmi nikah olmadığı için evvela böyle evine gitmek yalnız kalmak bunlar günahtır ve bunun sonucunda da sevgilinin ilk buluşmada bir kadını eve davet etmesini sonucuna az çok tahmin edersiniz ki öpüşme s****** cinsel ilişki ile sonuçlanır en sonunda da bundan kadın zarar görür Ben her şeyden önce günah olduğu için böyle bir şey kabul etmem Bir de nefsime yenik düşmekten korkar kul hakkına girmekten korktuğum için kabul etmemeyi tercih ederim. Aslında günümüzde de birçok kadınını mağdur olmamak için kendini kullandırmaması gerekiyor ama maalesef modernlik adı altında batılı toplumların yaptığı ve televizyonlarda yasak elma dizisi gibi dizilerin bunları meşhur göstermesinden kaynaklı olarak tamamı ile Türk toplumunun örf adet ve geleneklerini bozduğu için kabul ediyorlar ama şahsen ben kabul etmek istemezdim kabul etmezdim de
Ben bir erkek olarak bana kadın teklif etse kabul etmem.Çünkü ciddi ve sevgili olarak düşünüyorsam herşeyin bir zamanı vardır. İlişkiler hemen sevişelim gibi kadar basit ve değersiz görülmemeli tadını çıkara çıkara hayatın boyunca o kadınla birlikte olacağını düşünerek adım atmak daha doğrusu bence..
Etmem heralde, bazı şeyler çok zevkli olabilir ama ciddi ilişki istiyorsam bu teklifi benim kafamda soru işaretleri bırakır..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz uzak yerdeydik iş güç şehir değişikliği durumları oldu. 3 ay hiç yüz yüze gelememiştik.. ama daha sonraki ilk görüşmemiz evde oldu.. güveniyordum bazen hayretediyorum geçmişe bakıp ama o açıdan güvenimi boşa çıkarmadı
Dışarıda olmasını tercihe derim. İlk buluşmada eve gelmesini kabul etmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ev durumu bana ters. Başka yerlere gitmek varken neden ev? Cafe gibi yerler dururken. Evde neler olacağını bilemeyiz. Belki adamın niyeti başka? O yüzden bu durumu asla kabul etmem.