Mesela ben bi şeyi çok istesem ve olacakmış gibi olumlama yapsam gerçekten o şey olur mu? Bu aralar kafamdaki sorular shdbs

Mesela ben bi şeyi çok istesem ve olacakmış gibi olumlama yapsam gerçekten o şey olur mu? Bu aralar kafamdaki sorular shdbs

evet ama öyle kolayca olmuyor istediğin şey için çalışman elinden geleni yapman gerek
öte yandan negatif düşününce o iş kesin kötü gidiyor olmayacak aksilikler başına geliyor çünkü onu çekiyorsun. bunu ben tecrübe ettim negatif şey oluyorsa pozitif neden olmasın değil mi?
Sadece isteyip olumlama yapmakla olmaz.. Evren bir enerjidir ve sadece duygularla çalışır.. Hatim de indirsen olmayacağına dair bir inanç geliştirdiysen, korkun varsa olmaz.. Evren duygulara cevap verir, isteklerine ya da söylediklerine değil.. O yüzden çoğu insan çekim yasasından şüphe duyar.. Hele ki sitenin profilini düşünecek olursak böyle ağır konuları kaldırmazlar çünkü çoğu zaten klinik vaka..
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür. Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür. Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür. 🌟
Teşekkür ederim.🤍
Eic için çok teşekkür ederim. 🥂🔥
hayır bu durum bu şekil olacak bir şey gibi durmuyor
her istenen olur o zaman her zaman bu çekim yasasını kullanan insan her şeyin sahibi olurdu
istemeyim o zaman olur demekte istemeye ters bir durumdur
çünkü yine aynı sonuç çıkar ortaya
insanlar kaderlerini yaşarlar ve insanlar bu kaderi kendileri değiştiremez
Cevap
18Cevap
Evet var. Ama istiyorum dedikçe tam tersi evren bir o kadar da iter. Diliyorum, alıyorum, aldım kabul ettim gibi olumlamalarla çekmek gerek.
Tek bi kere diyip çekilicez mi mesela
Aynen ama diliyorum diyerek istiyorum kelimesi yok. Mesela gelecek ay daha çok yatırım yapabilmeyi diliyorum gibi yatırım yapmak istiyorum dersen uzun vadeli bir planlama olduğu için geri teper şekerlik:))
Çok incelik var bu işte🥹
Evet ama çözünce çok güzel bir çekim yasası mantığı👍🏻🌸☺️
Murpy kanunu "Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir." :)
Dahası da var. :)
Bir işi yapmak için zamanın olduğunda, enerjin olmaz; enerjin olduğunda ise zamanın olmaz.
Beklediğin hiçbir şey olmaz, beklemediğin her şey olur.
Seçeneklerin varsa, her zaman yanlış olanı seçersin.
Bir şey ararken, her zaman aradığın şey dışında her şeyi bulursun.
"Geleceği tahmin etmeye çalıştığında, en kötü senaryo her zaman gerçekleşir.
Beklenmedik bir sürpriz her zaman en uygunsuz anda gelir. :):)
hayır değil, izlemenizi tavsiye ederim.
rica ederim.
Dogru frekansi yakalarsan olur ama zaten olmus gibi dusunerek yapman gerek, istemeyeceksin
Evet olmus gibi dusunmen gerekiyor ve olduguna tamamen inanman gerekiyor, imgelemek de bir yontem
Bela ve olumsuzluk ise hemen gerçekleşir iyilik güzellik biraz zaman ister bence
Kesinlikle neyi düşünürsek onu çagırırız bence
Rica ederim😇
Gerçekse bile henüz benim inanmamı sağlayamadı. O çekim şimdiye kadar bana çekilmediği için
E et olur ama tam aksine olmıyacak dersen de olmaz
Hayatın döngüsü ters biraz ama bunlara çok dalmamak lazım
O kadar çekmeye çalıştım bir şeyleri olmadı şekerim 😒
Bu sori beni bi miktar üzdü
Uzun hikaye
Bence enerji önemli ya
Tabiki bu olan bir şey
Tam vazgeçmişken olan var
mutlak suretle alırım.
İstemekle olsaydı eyleme geçmezdik ahshs
Her istediğimiz olmuyor
Emin ol onunda sınırları vardır.