Sizce çekim karşılık bir şey midir?

Merhaba Arkadaşlar

kendi kendine gelin güvey olmayı seven bir insan değilim öncelikle bunu paylaşmak isterim :)

aynı iş yerinde uzun zamandır birlikte çalıştığım bir arkadaşım var. Biraz ilgiyi seven biri olduğu için kendime yormak istemediğim ama yormadan da edemediğim hisler var. mesela benim bilgisayarımdan bakmamız gereken bir iş varken mausu ben elimi çekmeden elini mause koyduğunda ben hemen çektim ama orada garip bir çekim hissettim. Montunu alırken ya da elimden kâğıt alması gerekirken hep aynısı oldu. Toplantı yapmamız gereken başka bir gün toplantı ortasında şarkı açtı ve ben müziksiz çalışamam dedi kısıktı he öyle mi duymadım bile dedim farkettim dedi sanki biraz da bozularak. Yemeğe birlikte çıkmak istemesi sanki molalarımızı denk getirmeye çalışması gibi şeyler. Başka bir iş arkadaşım beni şikayet ettiğinde bende beni şikayet eden o kişiyi şikayet ederken müdürümüzün diğer satışçınla (bahsettiğim kişi) aran iyi bununla neden kötü gibi bir ima da bulunması ya da bana ima gibi gelmesi. Bazen akşamları da PC açtığım zamanlarda saat 9 da beni mi aradın diye yazması ben seni neden mesai saati dışında arayayım ki. Neyse ben sonrasında kendimi işime verdim üzerinde durmadım en son istifasını verdi geçenlerde ve yine bir eşyasını alırken elime değdi. Ona çikolata uzatırken kutuyu tutarken yine resmen elimi tuttu ve çekmedi elini. Uzunca baktı ve ben yine o çekimi hissettim. Hoşlanıyor musun derseniz hoşlantı değil yaşam tarzlarımız aile yapılarımız herşeyimiz çok farklı. Seviyor muyum oda değil ama bu çekim neden bilmiyorum. Size sorum çekim karşılıklı mıdır ya da bu çekimi sadece ben mi hissediyorum niye böyle hissediyor olabilirim başına gelen ya da yorumu olan varsa paylaşırsa çok sevinirim🥹

Sizce çekim karşılık bir şey midir?