Dün başıma geldi böyle bir şey…Dedi çok güzelsin numaranı verir misin? İstemiyorum falan dedim çektim gittim sonra baktım peşimden geliyor güzel kardeşim en son dayanamadım geri döndüm dedim hayırdır sen utanmıyor musun falan istemiyoruz dedik ne anlıyorsun falan kalkmış diyor numaranı ver bir daha seni nasıl görcem polisi arıyorum falan filan sonra bıraktı gelmeyi.
Bakmam bana diyeceği ne malum söylese de hiç görmemiş duymamış gibi yapar hızlıca giderim usteleyip yanıma gelirse bir kaç laf söylerim Biter hiç öyle bir şey yaşamadığım için yolda sanırım sakın gibi yazıyorum ama sınırlı olabilirim de baya jsndnf
Bitanem henüz bana öyle seslenecek adam anasının karnından doğmadı.. 😂 Öyle bir adamı doğduğuna pişman ederim.. Gözümle döverim öyleyim söyleyeyim sen anla.. 😅
Zamanında biri yeşilde negüzel yakışmış yavrum diye laf atmıştı, bende Yeşili seviyorsan A. nan seni Çaÿıra bağlasın o. cocugu, demistim , bir daha beni gördüğü yerde garibim yönünü degistiriyordu
yani yasli biri söylemisse birsey demem efendim amca derdim yani abartılacak birsey yok ama bunu genc bi canım söylerse agzının payını vermem cok zor degil