Aile & Toplum 19 gü Birbimirimizi mutlu edecek şeker tadında sözler söylemeye ne dersiniz? Yaban00 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Etiketle ve mutlu et.Güzel günler dilerim... Güncellemeler18 gü Süper soru🥰🥰 Birbimirimizi mutlu edecek şeker tadında sözler söylemeye ne dersiniz? Cevapla En İyi Sözler Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 19 gü Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söylesek bile bazıları direkt sinirlenip küfür argo kullanıp engeller, dün bir tanesiyle uğraştım niye takipten çıkarttın diyor sana ne arkadaşım belki bir yanlışını gördüm bu hesap benim değil mi istediğimi yaparım 1 1 Yorumla Yaban00 19 gü Olabilir. Herkes kendince haklidiri Yorumla
MeraklıMitoz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 17 gü Seninle her sohbet, ruhuma bal kaymak gibi geliyor; en zor günler bile seninle tatlı bir masala dönüşüyor. 🌟 @Venüstengeldimm 1 2 Yorumla Yaban00 16 gü Çok mutlu olucaktir Yorumla Venüstengeldimm 16 gü Masal filan sevmem ben😂Tesekkür ederim seninle sohbet de güzel samimisin Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 18 gü Bu nasıl 🙂 1 1 Yorumla Yaban00 18 gü Çok çok güzel🤗🥰 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 18 gü Hmmmhttps://www.youtube.com/embed/6U5ku3d1Gho 1 3 Yorumla Yaban00 18 gü Ooo guzel Yorumla küçüksoğan 18 gü Herkese armağan ediyorum en iyi cevaplar arasına eklersin artık :) Yorumla Yaban00 18 gü Söz Yorumla
tarihizle Takip Et Yoda Yaş: 59 , eic 100% 18 gü Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. Hayır biz millet olarakBir birimizi gıcık edip LAF SOKAN sözleri söyleyenKıskanç bir toplumuz..Belki 250 yıl sonra... 1 3 Yorumla Yaban00 18 gü Oooo o zamana kadar olurum ben Yorumla tarihizle 18 gü Evet o zaman daha yeniGENÇ BİR KIZ olmuş olursun...😜 Yorumla Yaban00 18 gü 🤣🤣 Yorumla
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 17 gü @inciitanesiii pamukşekerimmm alllahım seni özene bezene yaratmış tü tü tü maşallah bebişiim 2 2 Yorumla u inciitanesiii 16 gü Gölgende kalıyorum senin💕 Yorumla ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 16 gü @inciitanesiii 😍🥰🩷 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 45 16 gü Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşamak istiyorsan; bir umudun olmalı. Kalbin varsa; sevdiğin olmalı. Sevdiğin varsa; yalnız senin olmalı. bu dünyada... 1 6 Yorumla Yaban00 16 gü Gel Gorki olmuyor😔 Yorumla Adanaaşk 16 gü Zaten hep kaybedişimiz karamsar olmamızdan kaynaklı değil mi... Yorumla Yaban00 16 gü Evet😔 Yorumla Adanaaşk 16 gü Keşke güvenebileceğimiz biri çıksa karşımıza. bizde sevse sevilsek aşk ile... Yorumla Yaban00 16 gü Kismet Yorumla Adanaaşk 16 gü bir türlü açılmayan kısmet. haklısın... Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 18 gü Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tüm kederler yok olmaya mahkumdur, üzmeyin kendinizi... 1 4 Yorumla Yaban00 18 gü Çok güzel abi. Kendinde soyluyirsundur umarim Yorumla Semih6934 18 gü Çok şükür kardeşim, sağlığımız yerli yerinde, dün sınavı geçtiğimi de öğrendim ve yakında bir işe girebilirim. E daha ne olsun 😊 Yorumla Yaban00 18 gü Çok sevindim ama. Yolun bahtım açık olsun insallah Yorumla Semih6934 18 gü Amin kardeşim çok sağol Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 18 gü Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir gün o eskisi gibi olacağimi umuyorum Kendime @yamaal 1 4 Yorumla Yaban00 18 gü Çok hmguzel. Umarim Yorumla Yamaal 18 gü Umarım Yorumla Yaban00 18 gü Sen güçlü birisin Yorumla Yamaal 18 gü Evet 😄😄 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 18 gü Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. @GOKHANoturumactı senin ben yapacağın işi gondikliyim :D 1 4 Yorumla Yaban00 18 gü Epey mutlu etmiştir bu söz kendisini🤣 Yorumla u вуηαяcσѕ 18 gü Bütün günü iyi geçer artık😃 Yorumla Yaban00 18 gü Evet Yorumla GOKHANoturumactı 18 gü Hangisini mesela anlatsana biraz 🤭🫠 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 18 gü Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gün sana özel, sen kendine özelsin.Bugün her günden daha güzelsin. 1 4 Yorumla Yaban00 18 gü 🤗🤗çok guzel Yorumla MadagaskarAslanı 18 gü Teşekkür ederim 😬 Yorumla Yaban00 18 gü Ben teşekkür ederim Yorumla MadagaskarAslanı 18 gü Rica ederim ben de Yorumla
MagarsuS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 18 gü Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. durduk yere çok yapmacık olur yahu şu an içimden gelmedi 1 0 Yorumla
Japoness Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 18 gü Mutlu edecek sözler söylemeyi ve söylenmesini severim, varsa isteyen gelsin 1 0 Yorumla
düşün_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 18 gü Sende bi elalemsin senden de korkulur bea 😂🤣 Yine de hep sevilirsin 😂 1 3 Yorumla Yaban00 18 gü Çok iyi🤣 Yorumla düşün_ 18 gü Dimi ama 😂 Yorumla Yaban00 17 gü Evet Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 18 gü Aile & Toplum konusunda 102,3b cevap paylaştı. Evet bence olabilir.. kime ne diyim 1 1 Yorumla Yaban00 17 gü Istediğini
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 18 gü Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gününüz mutluluk dolu geçsin✌🏻 1 2 Yorumla Yaban00 18 gü Umarım., teşekkürler seninde Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 18 gü Teşekkür ederim, inşAllah 🙏🏻 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 18 gü Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı. askim seni seviyorum bitti 1 4 Yorumla Yaban00 18 gü Yaa sen nerelerdeydin Yorumla yarenimsii 18 gü geldim geldiim 😌 Yorumla Yaban00 18 gü hoş geldin kuzum ozlettin Yorumla yarenimsii 18 gü hos buldum baliim 💗 Yorumla
abdu4234 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 18 gü @Yaban00 kandilin mübarek olsun bacım 😅 1 1 Yorumla Yaban00 18 gü Allah razı olsun bro Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 19 gü @Yaban00 Senin kadar güzel bir gün olsun 1 2 Yorumla Yaban00 19 gü Çok teşekkürler🤗🤗 senin güzel bendede güzel olsun Yorumla Duygusuzkadın1 19 gü 😘😘🥰🥰 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 19 gü Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Günaydın. Herkes mutlu olsun 1 1 Yorumla Yaban00 19 gü 🤗 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 19 gü Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. @Yaban00 Her istediğin olsun 😇 1 3 Yorumla Yaban00 19 gü Çok teşekkürler abim benim. Güzel olan her şey seninle j ve seninle olsun. Yorumla ayhanist3435 19 gü Teşekkürler canım kardeşim Yorumla Yaban00 19 gü 🤗🤗 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 38 19 gü Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayırlı bayramlar 🙃 1 2 Yorumla Yaban00 19 gü Sanada 😂 Yorumla canli34 19 gü Saol saol ☺️ Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% 16 gü Hayat bayatlamadan tadını çıkarmak gerek 😂 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. sana petito aldım 1 2 Yorumla Yaban00 17 gü Aaaa teşekkürler ederim Yorumla ahmetcann16 17 gü hadi yeee ☺☺ Yorumla
MeliSa35q Takip Et Xper 5 Yaş: 21 18 gü Umarım hep böyle seksi olursun 1 1 Yorumla Yaban00 18 gü 😂😂😂bu superdi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Söylesek bile bazıları direkt sinirlenip küfür argo kullanıp engeller, dün bir tanesiyle uğraştım niye takipten çıkarttın diyor sana ne arkadaşım belki bir yanlışını gördüm bu hesap benim değil mi istediğimi yaparım
Olabilir. Herkes kendince haklidiri
Seninle her sohbet, ruhuma bal kaymak gibi geliyor; en zor günler bile seninle tatlı bir masala dönüşüyor. 🌟 @Venüstengeldimm
Çok mutlu olucaktir
Masal filan sevmem ben😂
Tesekkür ederim seninle sohbet de güzel samimisin
Bu nasıl 🙂
Çok çok güzel🤗🥰
Hmmm
https://www.youtube.com/embed/6U5ku3d1GhoOoo guzel
Herkese armağan ediyorum en iyi cevaplar arasına eklersin artık :)
Söz
Hayır
biz millet olarak
Bir birimizi gıcık edip LAF SOKAN sözleri söyleyen
Kıskanç bir toplumuz..
Belki 250 yıl sonra...
Oooo o zamana kadar olurum ben
Evet o zaman daha yeni
GENÇ BİR KIZ olmuş olursun...😜
🤣🤣
@inciitanesiii pamukşekerimmm alllahım seni özene bezene yaratmış tü tü tü maşallah bebişiim
Gölgende kalıyorum senin💕
@inciitanesiii 😍🥰🩷
Yaşamak istiyorsan; bir umudun olmalı. Kalbin varsa; sevdiğin olmalı. Sevdiğin varsa; yalnız senin olmalı. bu dünyada...
Gel Gorki olmuyor😔
Zaten hep kaybedişimiz karamsar olmamızdan kaynaklı değil mi...
Evet😔
Keşke güvenebileceğimiz biri çıksa karşımıza. bizde sevse sevilsek aşk ile...
Kismet
bir türlü açılmayan kısmet. haklısın...
Tüm kederler yok olmaya mahkumdur, üzmeyin kendinizi...
Çok güzel abi. Kendinde soyluyirsundur umarim
Çok şükür kardeşim, sağlığımız yerli yerinde, dün sınavı geçtiğimi de öğrendim ve yakında bir işe girebilirim. E daha ne olsun 😊
Çok sevindim ama. Yolun bahtım açık olsun insallah
Amin kardeşim çok sağol
Bir gün o eskisi gibi olacağimi umuyorum
Kendime @yamaal
Çok hmguzel. Umarim
Umarım
Sen güçlü birisin
Evet 😄😄
@GOKHANoturumactı senin ben yapacağın işi gondikliyim :D
Epey mutlu etmiştir bu söz kendisini🤣
Bütün günü iyi geçer artık😃
Evet
Hangisini mesela anlatsana biraz 🤭🫠
Gün sana özel, sen kendine özelsin.
Bugün her günden daha güzelsin.
🤗🤗çok guzel
Teşekkür ederim 😬
Ben teşekkür ederim
Rica ederim ben de
durduk yere çok yapmacık olur yahu şu an içimden gelmedi
Mutlu edecek sözler söylemeyi ve söylenmesini severim, varsa isteyen gelsin
Sende bi elalemsin senden de korkulur bea 😂🤣
Yine de hep sevilirsin 😂
Çok iyi🤣
Dimi ama 😂
Evet
Evet bence olabilir.. kime ne diyim
Istediğini
Gününüz mutluluk dolu geçsin✌🏻
Umarım., teşekkürler seninde
Teşekkür ederim, inşAllah 🙏🏻
askim seni seviyorum bitti
Yaa sen nerelerdeydin
geldim geldiim 😌
hoş geldin kuzum ozlettin
hos buldum baliim 💗
@Yaban00 kandilin mübarek olsun bacım 😅
Allah razı olsun bro
@Yaban00 Senin kadar güzel bir gün olsun
Çok teşekkürler🤗🤗 senin güzel bendede güzel olsun
😘😘🥰🥰
Günaydın. Herkes mutlu olsun
🤗
@Yaban00 Her istediğin olsun 😇
Çok teşekkürler abim benim.
Güzel olan her şey seninle j ve seninle olsun.
Teşekkürler canım kardeşim
🤗🤗
Hayırlı bayramlar 🙃
Sanada 😂
Saol saol ☺️
Hayat bayatlamadan tadını çıkarmak gerek 😂
sana petito aldım
Aaaa teşekkürler ederim
hadi yeee ☺☺
Umarım hep böyle seksi olursun
😂😂😂bu superdi.
Onje sen