Şu zamanda meyvelerin şiirlerini düzsen tatlıların şekerini on kat artırsan maniler yakıp agıtlar yapsan sabaha kadar penceresinde eşşek gibi anırsan boşa şimdi iltifatlar karın doyurmuyor en iyi iltifat ev araba kariyer kınamıyorum hak veriyorum
Istediğin kadar vurayim kendimi yere Kalbimi çaldın sen bir kere Tek bir lafina bakar bekler bizi narlıdere Etme bosuna benimle müzakere Erisemezsin benim seviyeme Dilber dudagina gelince Ne kadar saçma bir düşünce Biliyorsun sen de bunu gizlice Ders olmuştur bence bu sana yeterince Zil çalmıştır haydi bebegim evineee 🌹❤😘
İstesem de kendini vurmanı yerlere İstemem senin kalbini hiç bir kere Dalaşsam da seninle bir çok kere Benzemem sen gibi beğenmişlere Yürü git sen başka tatlı dilberlere Çapkınları koymam kalbimde hiç bir yere Vazgeç yoksa ayvayı yersln her denemede bebeğim de diyemezsin bana hiçbir kere Söylediğine pişman ederim bin bir kere Dersi kim almış? söyle duyayım bir kere Dur konuşma sus içinde kalsın bir kerede 😁
Susmak ve ben mi? Açıkçası beklemiyordum böyle bir şeyi Ne kadar cok sevsem de o okyanus gözlerini Es geçemem o mukemmel bedenini Nasil da yakışır pembis bir bikini Istediğin kadar bak bana şeytani Sen de çıkacaksın bu aşkmerdivenini Budur senden ettiğim tek temenni Guzel olduğun kadar kustahsin da belli Ben herkese benzemem bana derler gulyabani Ben de söz bitmez iste yapayim sana seremoni Bu arada söyleyim en sevdigim tatlidir revani Gunaydinlar olsun dunya güzeli 🌹
En İyi Cevaplar