O kadar çok derdim varki daha başıma ne gelebilir diyorum ve daha kötüsü geliyor?

2 yıllık evliyim işim yok okumadım ailem zenginde değildi hamileyim hamileliğimin başlarında eşim sanal kumara başlamış ve benden gizlemişler bunu benim ailem ve onun ailesi fakat ben rüyalarımda görüyordum hissediyordum eşime sorduğumda yok öyle bir şey diyordu aniden gelen süprizler beni bir anda tatillere götürmesi hepsi ben fark etmemeyeyim diye yapılan şeylermiş sonrasında ise işler bir bir açığa çıktı tüm ailemi dolandırmış kendi aileside benim aileme borçları ödemişler baya bir zaman geçti eşimin maaşı getirceği gün eşim erken geldi ve tüm maaşını yeniden yatırdığını söyledi yine sustum bu ay yine maaş günü geldi ve yine getirmedi maaaşını şu an ailesinden para alıyorum ben eşim koca bir ayı boşa çalışmış oldu ne beni ne cocugunu düşünüyor sözde haftaya randevu almış tedavi olucakmış ama ben bu durumdan o kadar etkilendim ki eşimi dövdüm küfürler ettim sokaklara çıplak çıktım akli dengemi yitirdim onda hiçbir şey yok sizce boşanıp hayatıma mı bakmalıyım yoksa bu derdi çekip ömür boyu mutsuz psikolojisi bozuk eşinden bir ekmek bile isteyemecek aciz bir kadın mı olmalıyım
O kadar çok derdim varki daha başıma ne gelebilir diyorum ve daha kötüsü geliyor?