Neden dünyadaki her şey kadınların aleyhine?

Erkeklerin asil sorun olduğunu anlatmaya çalıştığımda erkeklerden hep aynı cevabı aldım (herkes aynı değil) herkes aynı değil evet ama her cinsiyet farklı ve cinsiyete göre şekillenmis beden ve fikirlere yasayisa sahibiz. demek ki olayı cinsiyetlere göre değerlendirmemiz gerekiyor insanlığa göre değil. insanlik apayrı konu ondan söz etmeyin lütfen. konu cinsiyet

Dünyadaki her konunun kötü ucu kadınlara dokanıyor neden? Bukadar güçsüz bir varlıksak neden evrimleştik?

KADINLARIN ALEYHİNE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM KONULAR

-kadinin bir birliktxzeliği olsa toplumda kadına hakaret ediliyor erkek pohpohlaniyor.

-bedensel olarak da hastalıkları daha çok kapiyoruz ve güçsüzuz.

-erkeklerin o çok sevdiği ilişkxziye grmede bile kadınlar dezavantajli. cunku bizim orgaznımız çabuk mikroop kapıyor Çoğu erkek bu konuda eşit olduğumuzu sanar ama içine dışardan bir şey giren biziz. bizim içimiz temiz size bir şey olmaz. Yani mikrop kapacak olan da biziz.

-erkekler kadın ruhunu kırılganlığını bilmeden doğuyor ve büyüyor. dikkatli olması gerektiği bir cinsiyete tersine şiddet uyguluyor. kadinlari anlamakta ısrar ediyor. Şiddete meyıllıler.

- kadın evde evlenmeyı beklerken erkekler 5 yaşından berı evde mxst yapıyor. Bunu normal olarak görüyorlar üstelik kadınları anlamamaya devam edıyorlar. anlasalardı eğer anlasalar bıle bir şey yapamayacakları o çaresizliği hıssederlerdı ama nerde... Kadın belkı 20 yasına kadar o bolgesıyle zezvk alamıyor bıle çünkü bızım zevzk bolgesı içerde. Erkekler ise evlenene kadar 1000 tane çekiyor. Şimdi bu kadına haksızlık değil midir? Pek çok konuda esıt degilız ve ben bu dünyaya uyum saglamadgımda bıle erkekleşmiş gibi hissediyorum bunu hissettiren de bu lanet dünya. Ben bireyım 5 yasında benımde mszt yapmam gerekırdı onlar gıbı beklememem gerekırdı ama kadınlar kolay hastalık kaptıgı için o zazr benı cocuklukta koruyordu. Yanı benım erkekler gıvı zezvk alabılmek ıcın çocukluktan çıkmayı hatta belkı ergenlıkten çıkmayı bıle beklemem gerekiyor. Bu adil bir dünya mı? Hangı erkegın aklına bunlar gelıyoer pekı? Izledıgı seylerı cektıgı seylerı hep normal olarak görüyorlar. Gercek sevgıyı bilmedikleri gibi bılseler bıle bıze layık olamayacaklar.

-erkeklerin bunları anlaması ıcın en az 20 olması gerekecek belkı de çünkü kafaları asla kadın dogasını algılamayacak hep mantık uzerıne yasadılar çünkü. ve erkekler anlayana kadar kadınları mahvedecek kullanacak belkı de bazıları hıc bır zaman anlamayacak bu dediklerime saçma dıyen bıle gördüm. . O kızı bu kızı bozxzacak sonra akıllanınca en ahlaklıları pişman olacak en azından. Ama gerıye dönüş olmayacak. Erkekler de kadınları kendısı gibı sanıyorlar çünkü.

-çoğu kadın erkegın pantolon ıcınde ne olduğunu bilmeden onlara sadece erkek kavramıyla bakar. erkekten insan olduğu icin etkileznir. Ama 5 yasındakı bır erkek bıle kadınların orasında ne olduğunu bilir. Çünkü doğuştan çok eslzıler. sapzıklar demeyeceğim. Bedenleri çok ezsli kültürel olarak tek ezslı olmayı secseler bıle ne manası var ki?

Güncellemeler
1 yıl
Evlılık bıle kadın var dıye var. Toplumda kadınların da erkekler gibi yanı zarsız oldğunu düşünün. Duzenı saglayan bu yüzden bızız. Çünkü sız bız gibi olamazsınız. Bız kadınlar temızken bıle sızler kötü karamsar şeyler düşünürsünüz. Çünkü kendınızden bılıyorsunuz. çünkü erkekler karamsardır. Böyle bır varlığın karışsında mükemmel bır varlık olmanın ve kendını anlatmaya calısmanın ne kadar yorucu olduğunu hayal edın. Sıze çoğu düşüncenın kokenını veriyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Çünkü kötü kadınlar bıle ıyı kadın olmaya değmeyeceği ıcın kötüdür ler. Karsımızda bız gibi ne yaptıgı yapmadıgı zardan belli olan bır varlık olsaydı medeniyet çok daha farklı sekılde gelısırdı. Ama bızım aleyhımıze gelıstı. Kadın uzerınden kendı olmayan namusunuzu tartıştınız. O başka kadınlara ınıp kalkan organinızla hep kadınınızı sevdıgınızı söylediniz. Kadınların böyle bır cinsiyet karışsında 2 seçeneği var. Ya ben gibı takıntılı olur ya da takmazlar. Ama erkeklerin tek secenegı var.
Neden dünyadaki her şey kadınların aleyhine?