Ben kendimi yeni yeni keşfediyorum bisexual bir insanım ama ailem ve çevrem dindar olduğu için bunu arkadaşlarım dahil hiçkimseye söyleyemiyorum işin saçma yanı bende dindarım.. kızlara karşı bir şey hissetmeyi ben seçmedim.. bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim tavsiye verebilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sırrını korrursann sorun yaşayacaksn en samimi olduğun bile bunu bilmesin döner dolaşır bir gün karşına çıkar inan bana acı tecrübesi çok kötü
Bunu akrabalarımdan sadece bir kişiye söyledim o da lgbt bireyi. aslında tavsiye almak için yazmıştım ona
Yazmasan iyydi
Ne olursa olsun insan oğlu işte yarın sorun yaşarsın yaygara eder
O kadar kötü bir insan değildir diye düşünüyorum çünkü o da zamanında çok zorluklar yaşadı ve hala ailesi ve toplum tarafından sorunlar yaşıyor köstek yerine destek olmuştu bana
İşte bunu yaşamanı istemiyorum bu toplumda bu durum çok zor biliyorum, o yüzden çok dikkat et kasma ama diken üzerinde ol temkinli davran
Teşekkürler dikkatli olacağım bu durumu o hariç çevremde kimse bilmiyor ve bir şey daha diyeceğim ben yurtta kalıyorum orada da gördüğüm güzel kızlardan hoşlanacağım bunun için ne yapabilirim :/
😀😀😀😀merak etme bizim gibi orada çok, yakın cevrenden uzak dur yeter
Ben ailemden çok uzakta okul okuyorum ve çevremde hiç akrabam yok peki bu durumda ne yapmalıyım
Mesele sadece ailen değil, ailene karşı yüzün kızarır ama duyulmaz arkadaş çevresinde ise anında yayılır
Dediğinizi çok iyi anladım bu durumu hiçkimseye söylememeliyim ne kadar çok kişi bilirse sırrın ifşa edilme riski artar
Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim
Rica ederim başka sorun olursa özeldende yazabilirsin
Sağolun ama size yazamam çünkü isminiz gizli 😅
Yaa özür dilerim😀😀😀😀
Gizliden çıkayım takip atarsın hemen
Hadi daha fazla ifşa etme beni
Sensin demi
Burdamsn herşeyin gitmiş benden neden
Umarım ifşa olmadan halletmişsinizdir 😅😅
Tercih meselesi aslında eğer senin için hangisi uygunsa o yolu izle derim insanların ön yargısına bakma sen
Ya kendimi tutamazsam ve bir kızla yakınlaşırsam ondan çok endişe duyuyorum bu yol benim için uygun değil ama gördüğüm zaman dayanmakta zorluk çekiyorum
Kafa dengi birini bulduktan sonra zorluk çekmezsin ama tabi her gördüğüne yürümeyeceksin. ya da içinde hep tutacaksın bu isteğini çevren de kimse yoksa o zaman bu işten vazgeçeceksin
Anladım vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim bunu düşüneceğim
Muhafazakarsan normal bende muhafazakarim ve dedigin seyler bendede var bazi detaylar ile
Peki siz bu sorunu nasıl aştınız
Hala var asamadim asirida hosuma gidiyor ama icime atiyorum
İçinize atmayı ve bastırmayı nasıl başarıyorsunuz
Basardigimi kim soyledi :) zorlaniyorum ama bazen kendimi tatmin etmem gerektiginde asiri zevk aliyorum
Anladım vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim
Rica ederim
Hoscakal
Kalbinin ve aklının götürdüğü yere git istediğini yap kimseyi dinleme
Güzel diyorsunuz da çok tepki alırım ben o tepkileri kaldıramam
Önemli olan senin mutluluğun değil mi? Başkalarının tepkisinden korkman cok mantıksız. Ayrıca kendin seçmediğini, içinden böyle geldiğini söylüyorsun. O yüzden seni mutlu eden ne ise onun peşinden gitmelisin.
İyi şeyler yapsan da tepki alacaksın unutma
Bir yandan da haklısınız bunu düşüneceğim teşekkür ederim
Rica ederim
Kendini kasma kötü birsey degil bu durum
yurtta kalıyorum gördüğüm güzel kızlardan hoşlanacağım ne yapacağım bilmiyorum
Bastırılmış duygular bunlar benimde batırılmış duygularım var herkesin vardır
Zamanla bazı şeyler yaşadıkça bastırılmış duygular azalıyor insan kendini keşfettikce
Bilemiyorum bu durum karışık yinede vakit ayırıp destek verdiğiniz için minnettarım bunu düşüneceğim
Özelde konuşabilirizz
Yok istemiyorum teşekkürler bu şekilde daha iyi
Tamam
cözemedim bende
Sağlık olsun