Arkadaşlar merhaba lafı uzatmayacağım MSÜ'ye girdim sınavım da gayet iyi geçti ama çevremdeki herkes boşa ümitlenme kimliğinde Tunceli yazıyor mülakatta elerler dedi ne yapacağım
3 ay
Ayrımcılık, haksızlık bu hükümetin genlerinde olan bir şey. Ama umudunu kaybetme yine de. Kendini yeterli görüyorsan mutlaka dene. Almazlarsa da bu onların ayıbı olsun.
Bende ondan dolayı cekiniyorum uğraşıp bir yerlere gelmeye çalışıp sonrasında tüm emeğim boşa giderse toparlayacak motivasyonu bulabilir miyim emin değilim olmayacaksa baştan olmasın kafasındayım
Sevgili genç arkadaşım 🌿 bak bunu çok net söyleyeyim sana, bir insanın kimliğinde yazan şehir onun karakterini ya da liyakatini belirlemez. Sen sınava emek vermişsin ve güzel geçmiş diyorsun 💪 Bu en önemli kısım. Mülakatlarda esas olan duruşun, özgüvenin ve motivasyonun olur. Moralini çevrenin sözleriyle düşürme 🌟 Sen kendine inan, sakin ve net ol. Hayallerine yürürken korkulara değil emeğine tutun. Yola devam 🚀
Cevap
3Cevap
Kim diyorsa boş yapıyor aq ne alaka öyle cahillerden uzak dur
valla siyasi sebeplerden dolayı elenirsin tuncelili biri iyi bı konuma gelemez diyorlar kararsızım normalde msü hedefimdi sırf bu yüzden yksye döndüm
Diyecek başka bir şey bulamayıp bu demişler
tunceli yerine dersim yazdir
saka saka
hemserim ben seni cok iyi anliyorum maalesef bizlere cok ayrim yapiyorlar ve yapicaklar bende bu yuzden dogru duruz bir is bulamadim, burada olmamin nedenlerinden biri. yani tabi eger yobaza denk gelirsen elebeyebilir ama bu isler belli olmaz belkide yapmazlar, bu isin garantisi yok. denemekten zarar gelmez bence dene olmazsada onlar kaybetmis olur
Asla ôyle birsey olmaz. Olamaz. Örnek var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?