Gidiyorum diye veda hutbesi yazan sonrada farklı hesaplar ile fink atan evli pembikler nasılsınız?

Susayım susayım diyorum da, insanları s. lak yerine koymanızda sinir zıplatıyor, kocamı aldatmıcam artik isime cocuguma bakicam diye akıllanmış rolü yaparak beni digerlerini slak yerine koy, sonra asıl hesabi kapat etiketleri iade et, sonra baska hesaplar la gez, sonra ben soru açınca kudur, gel gel mesaj kutusunu açıyorum, yazda görüşelim , teneke ile kaçarsın siteden , yüzünü ze tükürürüm de, tükürügüme yazık. Iki yüzlu olmayın be,
Gidiyorum diye veda hutbesi yazan sonrada farklı hesaplar ile fink atan evli pembikler nasılsınız?
Güncellemeler
1 yıl
Birde inandım sana, sanane benim sorularımdan dürüstsen üstüne alınma ozaman, kaç kere geldin seninle derdini paylastim, yol gösterdim birde bana bileleniyorsun, yalancı ve iki yüzlü olduğunu kabul ed, git tedavi ol
Güncellemeler
1 yıl
Burayi ciddiye almıyorum, ama karaktersiz sanalda da reelde karaktersizdir, insanların özel hayatı beni ilgilendirmez, ben yalanına bakarim. Yoksa banane mal onun kime pazarlarsa pazarlasin, arkadan atmayacak sın, hodri meydan hadi gelsin, bütün flört ettiği kişileri etiketler buyurun ortak maliniz derim, zerre korkmuyorum , bana kolpalik yapmasın kimse ,