1 yıl2011 yılında bilgi ve düşünce bazlı olarak bir enformasyon kanalı olarak kurulmuş site, geldiğimiz 13 yılın sonunda toplumdaki bütün niteliksiz, vasıfsız, şahsiyetsiz kimselerin insanlara hakaret, taciz, zorlama yaptığı ve yoz ilişkilere girdiği ayak takımı bir sanal ortama dönüşmüştür.
Sitede açılan ve vitrine çıkarılan soruların en az yarısı iyi niyet ya da yardım amacı taşımayan saçma, aykırı, provokatif ve insanları kategorize edip ötekileştirmek üzere açılmış sorulardır.
*Bu siteye üyelik ücretli hale getirilmelidir.
*KS'de asgari yaş sınırı kızlar için 20, erkekler için 25'e çıkarılmalıdır.
*Siteye IP ve telefon numarası üzerinden üyelik sağlanmalıdır. 1 yıl içinde 3 kez banlanan üye, aynı IP ve telefon numarası üzerinden üyelik sağlayamamalıdır.
*Sitede devamlı olarak sorulan kopyala yapıştır sorular, vitrine çıkarılmamalı, süper soru seçilmemelidir. Yapay zeka benceler, site yönetimi tarafından kaldırılmalıdır.
Ben İletişim Başkanı ve Teknoloji Bakanı olsaydım bu şartlar yerine getirilinceye kadar Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde KS'ye erişim engeli getirirdim.
https://www.youtube.com/embed/dCAh-dNtPH000 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKimin evli kimin bekâr olduğu ve ne halt yediği ile ilgilenmiyorum, ki beni de alâkadar etmez zaten. Herkes kendine yakışanı yapar. Kendi ahlâk değerimize göre milletin ne yaptığı ile alâkadar olmuş olsak, şimdiye verem olmuştuk.
Nasıl ki bir ailede 5 parmağın 5 i bir olmuyor burada da öyle. Ben daha çok bağım olan, iletişimim olan insanların tavrına tarzına bakarım. Uymayan bir durumda da iletişimimi keserim. Ben merkezli olduğum için, kendi bakış açıma göre değerlendirme yapıp haraket ediyorum.
Ha veda hutbesi yapıp, ardından da sitede gizli dolaşmak evet bana göre de samimiyetsiz bir haraket. Zaten burada çok var ilgi ve alaka çekmek için kırk takla atan. O da onu yutan insanları ilgilendirir.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir de saklayanlar var evli değilim diyenler var mavili ya da pembeli hesaplar açanlar var. Neler nele dönüyor buralarda. Allahım sen bizden uzak et.
31 Yorumla
1 yılBu türlerin örneği sitede çok😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAğzına yüreğine sağlık çok dogru 🙏 dediğin gibi kimsenin hayatı bixi ilgilendirmez ama iyiymiş namusluymus rolude yapmasın kimse yarası olan ustune alınıyor zaten farkındaysan kendini rezil ediyorlar işte böyle
43 Yorumla- 1 yıl
Güzelim ❤️ Sen burada varya yonetici olsan burdakiler mum gibi olur 😂
Soran1 yılCanım benim, benim ne demek istediğimi anlayan anladı işte 😂
- 1 yıl
👍👍😍🥰🌺
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılgidiyorum yazısını görünce gidiyorsun sandım bir an :D onlar da iyilerdir ne olsun.. gidecem diyip gitmeyen o kadar çok kişi var ki ya da farklı hesaplarla gelenler.. tabi ki de insan karar değiştirebilir. yani illa gideceğim dedikten sonra gitmek zorunda değil. ama bazıları var ki her haltı yer dedikodu yaparlar bir de üstüne farklı hesaplar gelir milleti rahatsız ederler.. ya da durduk yere engel atarlar.. ya da dedikodu yapar arkadan konuşurlar.. bu tip kişiler de Stalkon dibine vurmuş geziniyorlar anlaşılan.
50 Yorumla Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Site'den gideceğim deyip başka hesaplar ile dolaniyorlar , başka hesaplarda başkaları ile sevgili olup , fotolar atanlar , benim kimse ile işim olmaz, seni seviyorum deyip. bu saatten sonra deyip. Gizliden kırıştıranlar , karşısında ki insanı aptal , slk yerine koyup , terkedilince sen terketmiş gibi suçlamalar , hareketler edip... Hiç bir erkekle sohbetim olmaz deyip , erkeklerin g*lerinde dolananlar.. Yazık utanmaz arlanmaz insanlar... Bi laf var ya hani kankiş o.. tövbesi şey görene kadarmış bunlarda bunun gibi zavallılar bunlarda o misal işte. İnsanda biraz dürüstlük , sadakat olmalı. Doğruluk olmalı.. Söz verip sözünde duramayıp , ettiği yeminler bile bunun cabası umarım bu ve bunun gibilerin soyu kurusun Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın diyorum... Başka da bişey demiyorum.
52 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u 1 yılçokta fifi ya, gidiyorsa gitsin kalıyorsa kalsın. O erkekler de akıllı olsun o zaman diğer bir deyimle, alan memnun veren memnun. Hepsi kocaman kocaman insanlar ‘evli’ biriyle birlikte olmalılar diye bir kaide yok bildiğim kadarıyla, herkesin kendi seçimi. Ahlak meselesi, kalite meselesi, duruş meselesi, ar meselesi, namus meselesi.. bana dokunmayan yılan bin yaşayabilir. Kimsenin yaptığının hesabını ben vermeyeceğim sonuçta 😅
211 Yorumla- 1 yıl
çok haklısın kesinlikle can 😅
- 1 yıl
bezduk da. O evli kadınlar da fena çirkef oluyorlar he mi :D sitedeki sevgililerini veya kafaya taktıkları adamı kızlardan kıskanıp, aboo ne iftiralar ne dedikodular yapıyorlar. Eşine yakalanıp hâlâ pes etmeyenler mevcut, gelip gidip bilendikleri kadınla uğraşıyorlar. Lan al git siteden sevgilini sjfjsj buradaki kadınlar da evli biriyle takılan o erkeğe kalmıştı. Oşşşşttt
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL ahaha kesinlikle böyleleri aşırı fena saman altından su yürütürler bir de :D sdfsdf
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever can valla istediklerini yapsınlar ama ellerine doladıkları herifle, bize bulaşmayana biz de bulaşmıyoruz. Kimsenin trajikomik aşk hayatı beni ırgalamaz yaw
- 1 yıl
Aynen öyle can.. bize bulaşmayana biz de bulaşmayız 🥳🙏
- 1 yıl
Ohhh ne güzel yazmışsın ya
- 1 yıl
@MekanınSahibiHande döktürdüm yine güzelim 😅
Soran1 yılSimdi bana çamur atmaya çalışsalarda o çamura boyarım onları, lafı başka yerlerinden anlıyorlar, mide bulandiricu
- 1 yıl
Sen ne takıyorsun amaaan. Pohlarında boğulsunlar bazı insanlara iyilik yaramaz, elini verip çamurdan çıkarmayacaksın.
Soran1 yılBir tekmeyi de ben vuracam bundan sonra madur olana
- 1 yıl
Hiç muhatap olmamak en güzeli.
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİyi bildiğim bir şey var.
O da çok ama çok arıza insanlar var bu sitede, eskiden de vardı ama bu kadar değildi.
İlk baştan iyi gibi görünüyorlar fakat sohbet ilerleyince renklerini belli ediyorlar. Parçalarından cirkeflik, yalan, dolan, iftira, hasetlik akıyor.
Allah bizi bunlardan uzak etsin.10 Yorumla burada yorumlara baktım da savunmaya geçenler olmuş burada ki amaç insanların kimle ne yaptığı değil, detayda belirtildiği gibi insanı canım yerine koymak bu konuda size hak veriyorum.
16 Yorumla
Soran1 yılKitap okumayan kisiler onlar, ne yapacaksın birde 2 tane gizli pembe gelmiş, boş yapıyor, aynı topun kumaşı hepsi. Aman zeki olan anlıyor
Soran1 yılİşlerine gelmiyor, Mutlu eden yalanlar söylemem ben, neyse o, benimde hatalarım olabilir ama kabul eder kendime çeki düzen veririm, bunlarda o yok,
Soran1 yılAğzına sağlık benim gibi düşünen görünce mutlu oldum
"Veda Hutbesi" yerine "veda mesajı/fermanı" yazsaydınız daha doğru olurdu. Dinî kavramların kudsiyeti vardır, onlar her yerde kullanılmaz.
40 Yorumla
1 yılSitenin büyük çoğunluğu asosyal ruh hastalari ile dolu o yüzden herkesten uzak duruyorum kimseyle ne sohbetim var ne de bir derdim var. Siteye ilk üye olduğumda bir pembeli ile arada sohbetim oluyordu arkamdan onunla bununla konuşunca engeli artım rahatladim oluyor böyle m*allar umursamamak gerek kendi kendilerine kudurup dursunlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılKadın haklı dağılın... Git ya da kal insan gibi durduktan sonra kime ne. İnsan gibi gittikten sonra güle güle. E peki neden olduğunuz kişiyi gizliyorsunuz? Demek ki hatalı yalnış ya da haksız olduğunuzun farkındasınız ki utancınızdan gizleniyorsunuz. Bende sevmem böyle işler. Bana bi zararı olmaz da samimiyetsiz geliyor...
00 Yorumla
1 yılMaşallah sen de aksiyonları bitmiyor, Ben artık burayı o kadar ciddiye almıyorum ya siz de almayın gerçekten sinirlerinize yazık vaktinizi yazık yani şu açtığın soru hakkına bile yazık gerçekten değmiyor artık bazı insanlar için zaten bazı insanların alperdesi yırtıldıysa ona da çok da yapacağım bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSon güncelleme çelişkilerle dolu olduğunuzu gösteriyor. Normalde sorudaki detaylara hak veririm lâkin bu ne böyle. Sizi gerçekten ilgilendirmiyor da gerçekten umurunuzda değilse böyle bir şey yapmazsınız. Umurunuzda olduğunu ve sizi etkilediğini kabul etmeniz gerekir çünkü son güncelleme öyleymiş gibi gösteriyor. Saygılar.
11 Yorumla
Soran1 yılBana yapılan umrumda ama kimle yattıkları umrumda degil
Kız seni yine kim kızdırdı sabah sabah. :D Ya ben artık zerre umursamıyorum insanları. Sadece keyfime bakıyorum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cidden öyle insanlar var ki.. burdaki çoğu üyeler evli olanlar var kendi sıkıntılarını bazen gizli soruyu açarlar eşlerini aldatmalar, escinsellk yaşananlar vs. iğrenç insanlar var. Genelde özelde birilerine paylaşırlar pek soruyu açmazlar.
10 Yorumla
1 yılGidenler geri dönüyor , onu yapmam diyenler yapıyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılTam okuyamadım ama baya sinirli olduğun belli ya sen burdakı s@lakları niye takiyon kızım boş verrrr stirsinlerr alla alla bir elleri gutlerini kaşıya kaşıya yazıyolar boş ver
10 Yorumla 🤣 Daha fenaları da var da yazmaya üşeniyorum şimdi xd bu bazı pembikler cidden hem ruh hastası, hem kıskanç hazımsız hasetkâr, hem ahlak yoksunu terbiyesiz utanmaz, hem de inanılmaz karaktersiz
12 Yorumla
Soran1 yılYaa bak, iki tane pembeli, avukat olmuş ahaha, kız bak yaralarına bastim , peynurlerin.
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKim ne b. k yerse yesin ama umuma açık mal oldukları için herkes ağızlarına mıçmakta özgürdür 😂🤭 Soruna sağlık😂
10 Yorumla Herkes kendine göre başka bir alem , giden gitsin kalan kalsın. boş ver hemşerim sen niye dert ediyorsun
10 YorumlaÇok şükür öyle şeylerim yok ya burdaki arkadaşlarımı bile özenle seçiyorum
10 YorumlaRuh hastası dolu yaa ben şaşırmıyorum be abla. Kafayı yemişler resmen...
10 Yorumla
1 yılbende diyorum KS bu ara çok sıkıcı herkes uslu mu sjsjd kizzz ifşa severiz kimmiş sjsj
10 Yorumlabir kere aldatan hep aldatır. kocasını aldatan çok kadın var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYahu bu insanların cidden hiç işi gücü yok he. Her şeyi geçtim çocuklarına yazık
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu sorunun altına kalıbımı basarım her harfiyle haklı bir yazı
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. oyyy kadınlara iyi "giydirmiş" en sevdiğimm.. aslında bu kadını sevmem de, güzel konuşmuş xD
013 Yorumla
Soran1 yılBen de sana bayılmıyorum, 😂
Soran1 yılBenimle ya sağlam düşman olacaklar, ya da dost, ya karşıdan havlarlar ya da yanımda durur yürürler, benim fırıldak insana tahammulum yok.
- 1 yıl
sen "sağlam" insan görmemişsin! görsen zaten konuşamazsın da bence.. ama bu tür tartışmalarda şunu söyleyeyim "doğru, dürüst vs" olman mümkün değil. mutlaka dokunmuşlardır ve bu tür (gerçek olabilir bu başka) şeyler iyazmışsındır. doğruluk, düsürtlük, sağlamlık bu değil o çok başka bişey senin düşünebileceğin bir şey değil.. farklı olmak istiyosan fark yaratman lazım. onları yazdığında onlardan farkın olmaz..
Soran1 yılBurada ne farkı yaratacam, allasen. Ben reelde farkimi yaratmisim zaten, herkes haddini bilsin, dürüst olsun, fırıldak olmasınlar, bu herzaman lazım, insana.
Soran1 yılÖzel kişisel bilgim hariç şeffaf biriyim, millet gibi sahte değilim en azından neysem oyum, kişisel bilgimide paylaşacak değilim sonuçta,
- 1 yıl
kişişel bilgi başka, mesela KS de şunu yapmıyorum diyosun ! bu doğrumu , doğruysa ne kadar doğru? ya da şöyle bir kadınım diyorsun (örnek) ne diyosun ; burdaki evli pembiklerin altına yatamdığı erkek yok (hemen hemen buna yakın) ee sen ruh değilsin herkes bunu yapıyorsa sen evli bile değilsin. (yanlışmıyım)
Soran1 yılYapmiyorum yapsam zaten bu kadar açık pp ile yazmam, yanlışsın çünkü insan ayırmayı bilmiyorsun. Sizin gözünüzde herkes aynı, her evli kadında bir değil, içlerinde böylesi çıkıyor işte, b
Soran1 yılHihi kolaydı, vitrine göre müşteri gelir, yemek yiyorum hemde tam yerinde, sen hastasın ama , bence git tedavi ol, ağır narsistsin
1 yılValla ben de defalarca gittim ve bir kaç ay sonra geldim. Ama hiç "ben gidiyorum" diye yazmadım.
10 YorumlaKuduruyorlar, yalan dolan iftira peşindeler ne yapacaklar 😌
05 Yorumla
Soran1 yılYa evet çamur atmaya çalışmak kolay olmuş,
Soran1 yılBoğarım o çamurda onları, kocalarını bulur yedikleri hatları ss leri atarsam görürler, benim damarıma basmasinlar, çok iyi tanıyor onlar beni, zaten gizliden gelmiş, korkak, kim olduğunu biliyorum oysa , sitenin yarısı ustunden geçmiş
Soran1 yıl😊🙏
O kadar çok dedikodu dönüyor ki hiçbir şeyden haberim yok.. Geri kalıyorum diye içerlemeye başladım artık..😄 Tuhaf tuhaf insanlar işte tedavi şart..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı. İyi de insanların Özel hayatı bu gelip gider evli bekar.. bir kusur görünce örtmek gerekir böyle soru açıp sataşmak etik değil
00 YorumlaAyyy ne oldu yine. Hic haber vermiyorsun xcxcx
06 Yorumla- 1 yıl
ABD olay yerine geldi:)
1 yılArtık evlilere de mi bulaşıyorlar? Ne bu ısrar?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben öyle bir şey yapmadım hiç 😂
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. neee diiiyoooon seen ponçik
10 Yorumla
1 yılNe oluyor kardeşim ne bu tantana
10 Yorumlaalışmış kudurmuştan beterdir
10 YorumlaNeler dönüyor sitede aa
10 Yorumla
1 yılNoldu kız sinirli gördüm seni
10 Yorumla
1 yılStalkun dibine vurmuş geziniyorlar anlaşılan.
10 Yorumla
1 yılUzak durulacak insan tipleri vol bilmem kaç
14 Yorumla
Soran1 yılAşağıdaki 18.24 bana yelloz dedj😂
- 1 yıl
Eminim sende daha sert tanımlamalar vardır. Gözüme batmıyor değil :D
Soran1 yılGözüme çok görünuyorsun 😂 benim damarıma basan kışkırtan olmazsa çok iyiyimdir, ama bazı konular da kayış kopuyor
- 1 yıl
Neyse ki kötü görünmüyorum haha. Görüyorum damarına basılmadığını :)
Gizli Üye(36-45)1 yılKimler kızdırdı ulennnn hemşerimi.
10 Yorumla
1 yılSinirlenmiş diye yorumladm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılTüm bunları nereden biliyonuz ya 🤣
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal şeyler bunlar cok takılmamak lazım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Dalganı geç vakit gecsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAaaa nolmuş auhzjsjsü
00 Yorumla
1 yılKimmiş onlar guzumm ifşa etsene şunları
00 YorumlaYav sende ne çok dert var 😂 çay getirde içelim
00 Yorumla
1 yılHerkes işinde gücünde
00 YorumlaYine seni kim dellendirdi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı. Neler oluyor hayatta 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAyıp ayıp insanları sorgulamayın
114 Yorumla
Soran1 yılNe sorgulayacam be, banane aciklamayi o ku gunceli oku, ha sende peşinde gezene dikkat ed, 😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılEvli insanlarla beraber olup sonrada gelip buraya laf kusmak nedir? Niye o zaman bazı şeyleri kabullenıyoruz? Ayrıldıktan sonrada orspu muamelesi mi yapmak lazım? Yazık değil mi? Ben neyin ne olduğunu biliyorum merak etme kimseyle sevgili değilim ama senin şu soru açmana yakıştıramadım..
Soran1 yılKim o evli benim neden haberim yok 😂 hele söyle ispatla geleyim elinden öpeyim seni o mu yolladı,
Soran1 yılAsıl size ayıp, anlamadan gelip burada beni sorgulayamazsiniz, işin özünü biliyor musunuz, hayir, ama sizin buraya gelip bu şekilde konuşmanız zaten sizinde amacinizj belli ediyor, olgun insansiniz, asıl bende sizden bu ön yargiyi beklemez dim
Cevap sahibi1 yılBence haberin varki böyle soru açmışsın senin arkadaşlarında evli insanlarla takılıyorlar cınımmm listendeki çoğu kişi için diyebilirim hatta 😉
Cevap sahibi1 yılHerkesss kendi karakterini sorgulasın bence
Cevap sahibi1 yılMadem böyle şeylere karşısın arkadaşlarınıda iyi seçiceksin başak hanım
Soran1 yılMesele insanların ne yaptığı değil, iki yüzlü davranması, ne hikmetse senden başka muhalefet olan yok, onlar bana gelipte maşuk rolü ders aldım diye yalan konuşup, arkadan da bana bilelenmiyor, madem öyle seni değil kendisi gelsin, karakterime güveniyorum , ayrıldıktan sonra o. pu muamelesi yapmak yanlış, kusura bakma, ama eğer sen böyle birseyi savunuyorsan, demeki seninde esin seni başka erkeklerle boynuzlaya bilir, madem anlayislisin
Soran1 yılBence saygı cervevesini bozmayın, soruya beyefendi gelip gidiyor dunuz, kimsenin maşası olmayın, 40 yaşında insansın,28 yaşında evli çocuk annesi bir insanın yaptığı yanlışı savunmak yerine, daha yalın diller görüş yapabilirsin mesele benim takip listem değil, ben onlar la ayni sofraya oturmuyorum, buna göz yumdugunuz için zaten, ortalık sapık doldu kadin cinayet leri arttı, ona söyle akıl olsa, kocasına yakalandiktan sonra, buralar da gezmezdi kendisini severdim, inandım ama gerçekten gözümden sıfıra düstu,
Cevap sahibi1 yılBen kim haklıysa onun yanında olurum kimse için bi kişiyi karalamam yani sen burada bi başkası için soru açıyorsun sana dokunmuyor olaylar eğerki sana dokunuyorsa senin dedikodun yapılıyorsa açabilirsin ama bi başkası için açma bişey bildiğin yok çünkü
Cevap sahibi1 yılSen bi takip listeni elekten geçir onu bunu savunma bana
Soran1 yılBak işte ön yargı dediğim şey bu, işini özünü bilmiyorsun, ama bana evli adamlarla birlikte olduğunu iddia ediyorsun, ya da takip listemi, sizin yaptığınız iftira ama ben gercek le gelirim, ayrıca o kişi duydum ki bana bilelenmis, bir kaç lafını duydum, o kişi haklı değil, sizi mağdur rolü ile manupile etmiş, şimdi buraya tüm flortlestigu sevgilisini bile aldattığı kişi etiketlesem konuşur yani, lütfen tek odaklı yorum yapmayin
Soran1 yılGeniş açıdan bakarak mantık yolu kullanarak gelin bana,
Soran1 yılSen şu an savunuculuk yapıyor sun😂konuyu başka yere çekmeyin beyefendi, ayrıca madem iyi niyelisin, dm yazabilirsin karsi cinse yaranmak icjn mi burada yazıyorsun
bir ben gidemedim 10 senedir buralardan 😁
00 YorumlaBu kadar burada insanları takıyor musunuz
04 Yorumla
Soran1 yılTakmıyorum, elbette karaktersiz lilerini söylüyorum, oturup çocuğu ile ilgilensinler sitede elin adamlarının peşinde geziyorlar, bunlar yüzünden her kadını aynı görür oldu erkekler biraz edep. yahuu
Soran1 yılBen mesleğinde işinde gücünde olan biriyim zaten, karışmam da özel hayatları banane, benim kızdığım nokta yalan ve iki yüzlü olmasi, bana karşı yaptığı dalavere yoksa banane herkesin hayati
Onları Allah kahretsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
1 yılÇok var öyle
10 Yorumla
1 yılKim bastı kuyruğuna
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılUtanmazlar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. Kendileri bilir :)
10 Yorumla
Çok dertlisin...10 Yorumla
1 yılÖldü ilanı veren var
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım