Uzun suredir yok. Yakinda da donecek gibi gorunmuyor. Cahil cuhelayi 3 kurusluk cezalar zor tutuyordu. Artik ceza da almiyorlar. Etraf insanliksizliktan cok pis kokmaya basladi.
Ben azerbaycanlıyım bakülü şu an baküde bakülü hariç her şey var Türkiyede öyle istanbullu izmirliler nerde? onlar da aynı bakülüler gibi gittiler hepsi yurtdışında ve köyden varoş kendini insanları edep ahlak üslüp empati konuşma iletişim ilişki hiçbir şey bilmeyen insanlar geldi büyük şehirlere kadar hatta artık trde suriyeli afkan fars değişik değişik insanlar var çoğu iyi değil bunların%99.8 i Baküye de öyle köyden varoş değişik tipli insanlar geldi eskiden araplar vardı şimdi hindistanlılar nebileyim
Haklısınız size bu konuda hak veriyorum. Azerbaycan da bizin kültürümüzü taşıyor. Evet sizde bizim gibi karışık bir durumun içindesiniz. Fakat her şey zamanla yoluna girecektir emin ol. ben de izmirliyim ama bir yere gitmedim.. İstanbul'da yaşıyorum. Bizler gidersek ulke tamamen onlara kalır. daha sakin saha. mantıklı olmalıyız
En İyi Cevaplar