2,3 gün evde olmamam lazım, nasıl evde olmam?

3 yıldır falan bazı yaşadığım şeylerden ötürü ağır duygular yaşadım ve baskıladığım bir durum daha çıktı eniştemin beni taciz etme durumu içime atmıştım ve yeni söyledim bunu ama kaldıramıyorum babam bilmiyor onun dışındakiler biliyor psikologuma bile yenilerde söyledim babam duysa kan çıkabilir babam da sürekli beni suçluyor kaç günüdür pek iştahım yok bir şey yiyemiyorum ablam da öğretmen olduğu şehre gitti iyice yalnız hissediyorum annem de beni taciz eden eniştemin evine gitti yani ablamın evine orada hastane kontrolü vardı onun için o da biliyor beni o adamın taciz ettiğini ama kızı ve hastane için gitti 2 haftada 3 kilo vermişim babam bana böyle yaptıkça ben daha kötü oluyorum bana çok baskı yapıyor beni geçen gün dövdü bana akıl hastası deli dedi seni hastaneye yatırıcam dedi artık ben dayanamıyorum geçen gün Ispartaya gezmeye gittim izin verdi gece döndüm beni aldı bişeyler almıştım ilk bişey demedi 1 gün sonra dedi ki parayı maf etmişsin bana yine baskı yaptı kütüphaneye ders çalışmaya gidicektim bağırdı nereye gidiyorsun dedi gitmiceksin dedi sen ders çalışıcam diye dolaşıyorsun dedi

şimdi evde yok toki de bahçemiz var oraya gitti akşam dönücek o gitti diye içim biraz rahatladı ama ben artık böyle yaşamak istemiyorum keşke ünüversitede tercih yapsaydım daha iyi çalışırım diye gitmedim annemin üzülmüceğini bilsem babamın daha çok delirmiceğini bilsem kendime zarar vermek isterdim hastanelik olayım diye

kalacak arkadaşım da yok 1 tane uygun var ama onunla son zamanlarda iyi değiliz

ne bahanesi ile evden giderim gitsem param yok nerede kalıcam bilmiyorum 21 yaşındayım artık ben dayanamıyorum 1 saniye bile bana 1 yıl gibi geliyor evde durunca daha kötü oluyorum dışarı çıkmak istiyorum babam kızıyor

o böyle yaptıkça ben iyice içime kapanıyorum iyice hiçbir şey yemiyorum

hasta mı etsem kendimi hastanede mi yatsam evde olmaktan iyidir herhalde

2,3 gün evde olmamam lazım, nasıl evde olmam?