3 yıldır falan bazı yaşadığım şeylerden ötürü ağır duygular yaşadım ve baskıladığım bir durum daha çıktı eniştemin beni taciz etme durumu içime atmıştım ve yeni söyledim bunu ama kaldıramıyorum babam bilmiyor onun dışındakiler biliyor psikologuma bile yenilerde söyledim babam duysa kan çıkabilir babam da sürekli beni suçluyor kaç günüdür pek iştahım yok bir şey yiyemiyorum ablam da öğretmen olduğu şehre gitti iyice yalnız hissediyorum annem de beni taciz eden eniştemin evine gitti yani ablamın evine orada hastane kontrolü vardı onun için o da biliyor beni o adamın taciz ettiğini ama kızı ve hastane için gitti 2 haftada 3 kilo vermişim babam bana böyle yaptıkça ben daha kötü oluyorum bana çok baskı yapıyor beni geçen gün dövdü bana akıl hastası deli dedi seni hastaneye yatırıcam dedi artık ben dayanamıyorum geçen gün Ispartaya gezmeye gittim izin verdi gece döndüm beni aldı bişeyler almıştım ilk bişey demedi 1 gün sonra dedi ki parayı maf etmişsin bana yine baskı yaptı kütüphaneye ders çalışmaya gidicektim bağırdı nereye gidiyorsun dedi gitmiceksin dedi sen ders çalışıcam diye dolaşıyorsun dedi
şimdi evde yok toki de bahçemiz var oraya gitti akşam dönücek o gitti diye içim biraz rahatladı ama ben artık böyle yaşamak istemiyorum keşke ünüversitede tercih yapsaydım daha iyi çalışırım diye gitmedim annemin üzülmüceğini bilsem babamın daha çok delirmiceğini bilsem kendime zarar vermek isterdim hastanelik olayım diye
kalacak arkadaşım da yok 1 tane uygun var ama onunla son zamanlarda iyi değiliz
ne bahanesi ile evden giderim gitsem param yok nerede kalıcam bilmiyorum 21 yaşındayım artık ben dayanamıyorum 1 saniye bile bana 1 yıl gibi geliyor evde durunca daha kötü oluyorum dışarı çıkmak istiyorum babam kızıyor
o böyle yaptıkça ben iyice içime kapanıyorum iyice hiçbir şey yemiyorum
hasta mı etsem kendimi hastanede mi yatsam evde olmaktan iyidir herhalde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O enişteninin ağzını burnunu kırasim var bir tane şerefsiz yüzünden insanların hayatı geleceği çok kötü etkileniyor
Ve biliyor musun ben canım gibi saf gibi sürekli onu iyi görmeye çalıştım yok çocuklarını seviyor cömert banane ya bana 3 kez falan dokundu bir şey yapamadım ben utandım ben o utanmadı neden hep kadınlar utanıyor neden ya o şeyi yapan kişinin eşine yani ablama söyledim aşırı sakindi cahil ya işte doğuda yaşıyor susuyor okusaydı susmazdı herhalde en çok da iyi gibi gözükmesi canımı yakıyor hala anlayamıyorum dışarıdan o kadar iyi gözüken bir insan nasıl böyle yapabiliyor bana abisi derdi madem abisi gibi görüyordu neden böyle yaptı insan böyle yapar mı baldızına
İkiyüzlü işte bu tür insanlar iyi gibi yapar ama altında neler çıkıyor
Sna tavsiyem ablanın evine gitme ablanda olsa gitme o sapığın ne yapacağı belli olmaz
Ailen gelince baban davranışları normal değil üzücü durum umarım en kısa zmanda senin için her şey yoluna girer
Umarım teşekkürler zaten artık asla gitmem oraya ama rüyamda bile oradaydım rüyama bile girdi şerefsiz
Sen durumuna şu an çok üzüldüm sanki kanıma dokunuyor böyle şerefsiz olduğunu duyunca
Maalesef böyle insanlar var birde namaz kılıyor şeytan abim mesela içki içiyor babamız bir işte ona da anlattım küfür etti ona dedi ki bak hep namaz kılanlar doğuya ırkçılık yapanlara eskiden kızardım şimdi bir yandan haklılar cahiller çünkü aptallar mesela o ablam okusaydı böyle bir adamı seçer miydi herkes sanıyor ki okul herkesi bozuyor asıl okumamak insanları bozuyor dedem ben bol bir pantolon giydim diye bana turist gibisin cehenemde yanarsın demişti bir erkeğe adres sordum diye o da benimle konuşmak istedi diye 19 yaşındaki teyzem sende de or*spuluk var demişti konuşmuşsun demişti ya dalgınlığıma geldi dedim anlamadı o doğudaki akrabalarım duysa derler ki sen etek giymemişsin onunla konuşmuşsun o yüzden yapmış sen suçlusun derler biliyorum onları ben neden hep kadınlar utanıyor erkeklere 1 kez utanmayı öğretseler ne tecavüz olucak ne de taciz ben hep iyi olduğum için bunlar başıma geldi geçenlerde içki bile içtim iyi olayım diye ama tadını sevmediğim için çok içemedim içki de içerim ne olucak sanki diğerleri çok iyi de tadı güzel bir içki bulursam içerim abimle içeriz işte ne güzel ama sadece onunla içerim başkalarına güvenmem
Arkadaşında kalmana izin vermezler mi
Kalacak arkadaşım yok ki 1 tane var o da beni kötü etkileyebiliyor
Nerde yaşıyorsun ki
Allah yardım etsin
Gel Bende kal