Anne ve baba olmak?

Anne ve baba dediğiniz kişilerden sizde nefret ediyor musunuz? Benim annem ve babam ikisi de iğrenç insanlar, en çokta o adam baba bile demek istemediğim iğrenç biri kendisi. Bir gün bana babalık yapmamıştır. Her gun tehdit her gün hakaret artık yoruldum o kadar çok dayanamıyorum ki. Zamanın da kendimi çok öldürmek istedim ama olmadı. Denedim de ama başaramadım. Bu sadece vasfı babalık olan adam sürekli bu iğrenç annemi aldatıyor sürekli ama bu kadın utanmadan benim kocam der ama çıldırırda içinden hep insanlar ne der boşanmayiz dedi. Bu bahaneden öncesinde de her zaman sizin için bosanmiyorum derdi. Hep yalvardik anne nolur boşan biz artık hakaret duymak istemiyoruz utanıyoruz bu adamdan dedik ama o kafayı yemiş bu serefsizle. Ikiside birbirinden iğrenç bizi hiç düşünmediler 14 yaşıma kadar falan paramız olmasına rağmen belediyeden giydirdiler kardeşimle beni odamız bile yoktu 17 yaşına kadar sonra mecbur elalem ne der diye verdiler bi de ablam artık abimle aynı oda da kalmak istemediğinden bize kıyafet bile almazlarfi kardeşimin pantolonunu 1 sene neredeyse hergun yama yaparak giydirdim okula öyle gitti lise sonda dershaneye bile vermediler test kitabı bile almiyorlardi bi gun hiç unutmam külodumuz yoktu ablam dediğim iğrenç kızın herseyi olmasına rağmen annemin aldığı kiloda bile göz dikmiş benim olsun dedi o kadar dolmusuz ki kardeşimle 1 külot için ağladık çok ağladık ilk defa bisey istedik onu da ona verecekti çünkü mecburduk istemeye de daha sonra yazık diyip verdiler 17 yaşıma kadar dolapta 1 pantolonum 2 3 te tişörtüm vardı bakın bunlar sadece azı bile degil bu insanlar yıllardır bize neler yapıyorlar annemi sürekli dövüyodu uykudan kalkiyoduk korkuyla bizi eve bile almiyodu kapıda kalıyorum saatlerce hergun küfürler ediyo sizin gibi çocuklar olmaz olsun diyo onun sıfır desteğine rağmen üniversite kazandık alkolumuz sigaramız bile yok yazın çalışıyoruz kazandığımız bütün parayı aliyo. Unide onlardan para almamak için çalışıyoruz yinede yaranmaiyoruz hergun o kadına yani anneme ağza alınmayacak küfürler ediyo ama hak ediyo artık acımıyorum bile allah onları bildiği gibi yapsın bizi de kurtarsin

Anne ve baba olmak?