Ben lise öğrencisiyim Şu an ozel bir okula gidiyorum okuldan bireysel derslere giriyoruz 33 yaşında bir kadın öğretmen var ama aşırı genç gösteriyor bana 2 kere boynunu koklattı sarıldı sarıldığında mis gibi kokuyorsun dedi dersine girdiğim de bana güzel şeyler iltifat et diyor sizce ne yapmalıyım aşık oluyorum lütfen kızmayın yardımcı olun abiler ablalar sürekli diğer öğretmenlerin yanında bana iltifat et diyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aga ne yapcanizi nasil bilemiyonuz kanka su hayatta zar zor * bulunuyor hazir firsatin varken sik bu hatunu 33 yasinda diyorsun mis gibi işte daha ne bekliyon o da istekli keske bana olsaydi ayni sey
Delirdim mi ben
Ne delirmesi olum bende 12. Sinifim ve sana diyorum ki bu öğretmeni sik becer çak gitsin anliyon mu
Ama normal okuldan öğretmen değil bu özel okuldan normal okul devlet okulu benim
Ne farkeder ki
Daha iyi hatta özel okul olması daha temiz daha seksidir o hoca
Kanka öyle şeylerde başına bir sürü dert alırsın uğraş durursun ya kadının niyeti farklıysa öyle değilse anlattığın gibi git ki kurtul bu işin içinden genç falan dinlemezler yani
O zaman direk söyle hocam ne yapmaya çalışıyorsunuz açıkça söyleyin siz de rahatlayin bende rahatliyim diyebilirsin
Çünkü boynunu koklatması çok enteresan bir hareket
Parfümüm kokuyor mu dşye 2 kere ayrı ayrı günlerde koklattı az kalsın öpmek kadar yakınına geldim
Kokladiktan sonra ne dedin sen, cok güzel kokuyorsun demişsindir umarim
kacıncı sınıfsın ablam böyle seylerden uzak dur
12 ama yas sıkıntı
kac yasındasın
Uzaklaş ondan
Neden ki
Öğretmenin senden yaşça büyük ve sana davranışları hoş değil o yüzden uzaklaş
Bende anlamadım
O yüzden ablacım bu normal değil uzaklaş
Abla aşık oldum ben
Ama uzaklaşman gerekiyor ablam hoşlantı duyuyorsun şu an o yüzden uzaklaş üzülen sen olma
Yine biri konulu izleyip gelmiş
Allah belamı versin ki
Aşık mi oldun kanka
He
At yalani s neyse
Allah belamı versin annem babam ölsün
Allah korusun mal geirzkealısı ne diyon
İnanmıyonuz
Koşarak uzaklaş
Neden ki
33 yaşında olduğu, ögretmenin olduğu bence bunlar yeterli bir sebep kafayı mı yemiş o nasıl ögretmen ögrenciye boynunu koklatmak ne
Abla kaç gündür kafamın içi çok kötü anlamış değilim aşırı aşık oldum ben
Kanka o aşk değil de ilgili davrandığı için sende ergenlik yaşlarında olduğun için sana aşk gibi geliyo
Ergenligin de yani sana şöyle diyim o tam erkek sayılan yaşı doldurmadımgelmedim bile
İşte daha küçüksün öğretmenin de hata yani bir eğitimci böyle bir şeyi nasil yapabilir hiç anlamıyorum
Bazıları inanmıyor ben tüm ailem üzerine de yemin ederim şey de yaparım sorun yok
Kanka boş ver sen onu üniversiteye geçince yaşıtlarından bir kıza aşık olursun zaten ileride pişman olacağın bir hata yapma