Aile & Toplum Hiç birine şantaj yaptınız mı? CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor O kadar kötü bir insan olamadım Güncellemeler1 yıl Bana yapan olursa ben de yapabilirim ama durduk yere yapmam fksjs Hiç birine şantaj yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. O kadar kötü bir insan olamadım. zaten istesem de olmaz.. kimseye zorla bir şey yaptırmayı sevmem.. içinden gelmesi lazım 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. İşim olmaz, biriyle sorunum varsa gider ağzını yüzünü s.. erim. Gücüm yetmezse de yenilgiyi kabul eder otururum kıçımın üstune. 1 0 Yorumla
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Pek sayılmaz. Şantaj korkakların işidir. Ben daha çok tehdit ettim insanları. Kendisinin veya değer verdiklerinin hayatlarıyla 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Çocukken kardeşlerime çok yaptım. Bana her hafta 10 tl vermezsen babama dövdürtürüm seni, diye asddjdk 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yakınıma şantaj yapana şantaj yaptım. Yine olsa yine yaparım. 2 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Şantaj değil de sevdiklerimi arada zorbalıyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben kötü biri değilim böyle bir şey yapmak istersem kendimi öldürürüm daha iyi 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır yapmadım , yapmam da zaten. Öyle biri değilim 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. elime ne fotoğraflar ne konuşmalar geç tide yufka yürekliliğimden yapmadım o işi 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bir kadın tarafından başıma geldi tehdid edildim peşimi bırakmadı yıllarca 1 0 Yorumla
Boss_Lady86 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Canımı yakan biriyse gözünün yaşına bakmam, o an ki piskolojim neyi gerektiriyorsa onu yaparım... 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Ben değilde kızın biri bana yapmıştı mecbur kalmıştım 😞😞 1 0 Yorumla
ArananŞahsiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Asla, asla, asla. Kimseyi rızası olmayan bir şeye zorlamak benim kitabımda yazmaz. 1 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet dedim benim isteğimi yapmazsan kedi ölür dedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır, şantaj yapma gereği duymam. Bir şeyler olmayacaksa zorlamanın alemi yok. 1 0 Yorumla
Baharbahcemm Takip Et Xper 3 Yaş: 37 1 yıl Yapmadim yapmam da. Karakterim o kadar dusuk degil. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Yapmadım ama yapan olmuştu. 2 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Yok abem işim olmaz milletle 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır şantajla falan işim olmaz. 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yaptım. İnsanlıktan çıktım resmen. 1 0 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Gerek duymuyorum, ahirette karşıma çıkar. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayir asla da yapmam 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok yapmadım.. 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Asla olmaz olamazda 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. asla yapmadım 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapmadım 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı. Yapmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
O kadar kötü bir insan olamadım. zaten istesem de olmaz.. kimseye zorla bir şey yaptırmayı sevmem.. içinden gelmesi lazım
İşim olmaz, biriyle sorunum varsa gider ağzını yüzünü s.. erim. Gücüm yetmezse de yenilgiyi kabul eder otururum kıçımın üstune.
Pek sayılmaz. Şantaj korkakların işidir. Ben daha çok tehdit ettim insanları. Kendisinin veya değer verdiklerinin hayatlarıyla
Çocukken kardeşlerime çok yaptım. Bana her hafta 10 tl vermezsen babama dövdürtürüm seni, diye asddjdk
Yakınıma şantaj yapana şantaj yaptım. Yine olsa yine yaparım.
Şantaj değil de sevdiklerimi arada zorbalıyorum
Ben kötü biri değilim böyle bir şey yapmak istersem kendimi öldürürüm daha iyi
Hayır yapmadım , yapmam da zaten. Öyle biri değilim
elime ne fotoğraflar ne konuşmalar geç tide yufka yürekliliğimden yapmadım o işi
Bir kadın tarafından başıma geldi tehdid edildim peşimi bırakmadı yıllarca
Canımı yakan biriyse gözünün yaşına bakmam, o an ki piskolojim neyi gerektiriyorsa onu yaparım...
Ben değilde kızın biri bana yapmıştı mecbur kalmıştım 😞😞
Asla, asla, asla. Kimseyi rızası olmayan bir şeye zorlamak benim kitabımda yazmaz.
Evet dedim benim isteğimi yapmazsan kedi ölür dedim
Hayır, şantaj yapma gereği duymam. Bir şeyler olmayacaksa zorlamanın alemi yok.
Yapmadim yapmam da. Karakterim o kadar dusuk degil.
Evet ama masum bir santajdı kxndn
Yapmadım ama yapan olmuştu.
Yok abem işim olmaz milletle
Hayır şantajla falan işim olmaz.
Yok hiç benlik değil yapmadım
O kadar kötü biri değilim.
Allah korusun. Yapmadım.
Yaptım. İnsanlıktan çıktım resmen.
Gerek duymuyorum, ahirette karşıma çıkar.
Yok hayır
hayir asla da yapmam
No yapmadım
Yok yapmadım..
Hayır bu kötü bisey
Hayır
Yapmadım
Asla olmaz olamazda
İşim olmaz
Yok tövbeler tövbesi
Yok.
Hayır yapmadım