Eşimle 3 sene önce evlendim. 3 geliniz. Ailenin ilk gelini olan eltim benle eşim evlendikten sonra kaynanama çok ciddi yağ çekiyor, yaranmaya çalışıyor. Çocuğu var diye sürekli anneyim anlarım vs modunda. Bi insan neden böyle yapar ki 😂😂
kaynanamda 3 senedir onu övüyor. İkisinin de yaptığı ayrı ayıp geliyor bana. Kaynanam gelinler eşittir diyor ama hiç öyle değil sözlerimde. İlk gelini her konuşmasında övüyor. Bu durumdan da bıktım artık. Laf sokasım geliyor susuyorum. Benim fe çok yardımlarım iyiliklerim oluyor onları hiç görmüyor sanki. Aramızda kaynanamla sorunda yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok yağcı ya ondan sen kaynananla ne kadar samimi olursan seni de okadar çok görür
Ben yağcılık yapmam. Bu tavırları beni uzaklaştırır. İlk gelinin tatili çok benim az. Ben az olan tatilimi eşimle onun yanında geçirdim. Bunun için bile kıymet bilebilirdi
Bence esinle konus ya da direkt lafi yapistir veya onlari sende kiskandirabilirsin kendi annenle falan
Eşim öyle bakmaz ki olaya. O olan olayı söylüyor diye bakıyor. Ama sürekli birini öbüyor bize
Bir sey yapmazsan ben de laf edecegim ses etmeyeceksin diye sinyal yollu tehdit gonder
Eşim annesine hiç toz kondurmuyor. Annesi çok sinsi ve yalancı biri. Gözümün içine baka baka yalan söylediği an kafamda bitirdim.
Direkt kaynananin yuzune vur bence eger yaptigin isin degeri bilinmiyorsa is yapmayi azalt mesafeli ol sorarlarsada degerim bilinmiyor falan de duygusal bi sekilde degil sert bir tavir sergile mutlaka erkekler duygusallikla olaylarin ustunu ortebiliyor
Kendimce mesafeliyim yani 100 yapacağım şey varsa 30 yapıyorum. Ama anladığını hiç sanmıyorum
Oyle bi tavira bence Allah cezasini verir ilk gelinden bir bela gelir basina degerini anlar diye dusunuyorum anlamazsada kendi pisliginde bogulur
Benim evlilik sürecimde de bu ilk gelini ve ailesini inanılmaz kötülüyordu 😅 ben evlendim kanki oldular dkdkkd
Ahahahshhs senin inadina yapmadilarsa baska bir sey bilmiyoorum kiskanmislar demek ki ama sen de o durus varsa kiskanan cok olur dikkat et
Değişik geliyor. Bu eltim çok ispiyoncu kaynanama ne duysa söylüyor. Bana ikisinin birlik olup bi yalanlarını yakaladım. Ama söylemedim bildiğimi tabi. O an gözümde neyin ne olduğu belli oldu
Bunlar arkadan cok is ceviriyordur muhtemelen birbirlerinin bir ayibini gorduler hep boyle olur birbirlerinin kotu yanini gorenler ayrilmaz bir yerde soylemesin diye annemde ayni sekilde eltisi ve babaannem olarak eltisi amcami aldatiyor babaannemde biliyor ama hep masallah birlikteler
Bilmiyorum ama dğeişik durumlar cidden. Bi insan niye yaranmak ister bilmiyorum. Ya da niye bu kadar tutuştu. Ben normalim. Saygısızlığım da yok. ZTen her gün konuşuyoruz eşim arıyor diye her tatilimizi onda geçiriyoruz vs.
Esinle sen daha tazesiniz 3 yillik sonucta yeni gelin geldiginde bu seferde seni aralarina alirlar klasik kaynana teroru
Bilmiyorum bana dğeişik geliyor. Benim annem de kaynana ama böyle şeyler yapmıyor dkfkmf
Eşin sana deger veriyor mu
Veriyor canım
Ailesinin yaninda sana laf soyletmeyecek ve seni yuceltecek sonrada sana onlar daha fazla deger verecek sen bildigini yap
Laf söylemiyor beni de övğyor zaten. Konu eşim değil.
Kaynanan yagciligi seviyor.. o zaman.. swnin cocugun var mi? Eger ki cocugun yoksa ilk olarak cocuk yap.. lafi da sokacaksan karincayı skecn ama belini incitmeyen cinsinden sokacan lafi
Hayır düşünmüyoruz bi süre çocuk
Hayırlisi olsun bakalim.. biraz daha hayatinizi yasarsiniz.. sen dik durusuna devam et.. yalakalik yapanlar sonra aşşaya düser ayak altina