Aile & Toplum Size hitaben söylenen bu sözler ne kadar canınızı yakabilir? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Ben birini sevmiyordum.Oda beni sevmiyorduBir gün, bir yerde randevulaştık.Ben gitmedim, oda gelmedi. Güncellemeler1 yıl Süper soru🥰🥰 Size hitaben söylenen bu sözler ne kadar canınızı yakabilir? Cevapla Sevgi Soruları Randevu Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben umursamam hiç 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl En rahati
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Çok etkilendim gidim de kavurmalı pilav yiyim. 🤣 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂 hepsini gömme bana bir tabak gonder Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Pek yakmaz. Ben gitmediysem vardır bi sıkıntı. 1 0 Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Eeee yemeği kim yaptı 2 3 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂o baska Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Mercimek mi Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi ya 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Çünkü varolmamisiz Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Bir vardı, hiç yoktu 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ölüm gibi bir şey oldu. Ama kimse ölmedi.Çünkü varolmùsluk yokmuş Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Şu benim canımı nasıl yakabilir komik ki bu 😃 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl O gelmedi, ben gitmedim... Sonu bu Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Sevdiğin halde gelip suçlamaları 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🥹🥹🥹maaelesf Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Canımı acıtmaz hatta umrumda bile olmaz 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bana dokanmaz 1 8 Yorumla Yaban00 1 yıl Sen güçlü kadınsın, meteor düşse Ida dokunmaz sana🤭 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Aynen bebiik zor o işler biraz 😅 Yorumla Yaban00 1 yıl Ders alayım senden birazcuk Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Estağfurullah 🙂 sen de öylesin, bu yönünü daha fazla çıkar ortaya Yorumla Yaban00 1 yıl Ah, çok teşekürler Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 💪😅 Yorumla Yaban00 1 yıl Açılın ben geliyirum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl dfjdjd gel gel Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Umrumda olmaz.. 1 7 Yorumla Yaban00 1 yıl Himmm Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Giderim çay içerim keyfime bakarım..Üstüne birde sigara yakarım..Duman olur gökyüzüne uçarım..Bulutların üstünde yağmur olur yağarım.. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Yaban gülü bak şiir yazdım..Senden ilham aldım.. Yorumla Yaban00 1 yıl Güzel oldu. Teşekkürler Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl O zaman çay ver bana bişey değil.. Yorumla Yaban00 1 yıl Tm Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Teşekkürler Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bişey olmaz bundan 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ölüm gibi bir şey oldu. Ama kimse ölmedi..Değer verdiğin biri söylese sana Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Nasip kısmet 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Aynen Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Günahımı almış 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç olmadı 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Çok da yakmaz gibi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben umursamam hiç
En rahati
Çok etkilendim gidim de kavurmalı pilav yiyim. 🤣
😂 hepsini gömme bana bir tabak gonder
Pek yakmaz. Ben gitmediysem vardır bi sıkıntı.
Eeee yemeği kim yaptı
😂😂😂o baska
Mercimek mi
Evet
Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi ya
Çünkü varolmamisiz
Bir vardı, hiç yoktu
Ölüm gibi bir şey oldu. Ama kimse ölmedi.
Çünkü varolmùsluk yokmuş
Şu benim canımı nasıl yakabilir komik ki bu 😃
😂😂😂
Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi
O gelmedi, ben gitmedim... Sonu bu
Sevdiğin halde gelip suçlamaları
🥹🥹🥹maaelesf
Bende etki yaratmaz
Canımı acıtmaz hatta umrumda bile olmaz
Bana dokanmaz
Sen güçlü kadınsın, meteor düşse Ida dokunmaz sana🤭
Aynen bebiik zor o işler biraz 😅
Ders alayım senden birazcuk
Estağfurullah 🙂 sen de öylesin, bu yönünü daha fazla çıkar ortaya
Ah, çok teşekürler
💪😅
Açılın ben geliyirum
dfjdjd gel gel
Umrumda olmaz..
Himmm
Giderim çay içerim keyfime bakarım..
Üstüne birde sigara yakarım..
Duman olur gökyüzüne uçarım..
Bulutların üstünde yağmur olur yağarım..
Yaban gülü bak şiir yazdım..
Senden ilham aldım..
Güzel oldu. Teşekkürler
O zaman çay ver bana bişey değil..
Tm
Teşekkürler
Bişey olmaz bundan
Ölüm gibi bir şey oldu. Ama kimse ölmedi..
Değer verdiğin biri söylese sana
Nasip kısmet
Aynen
Günahımı almış
Hiç olmadı
Kaale bile almam
Yakamaz.
Neden
İplemedim bile
Çok da yakmaz gibi