EVLİLİĞİMDEKİ SORUNLAR BİR AKIL VERİN LÜTFEN?

Merhabalar 4 yıl süren bir evliliğim var. Fakat hi mutlu değilim ve artık çok tepkisizim herşeye. Ne mutlu oluyorum ne mutsuz nötürüm. çok aşık olarak evlendim filmlerdeki gibi bir aşk olacağını düşündüm. görsel olarak da yakıştırırlar. evliliğimin ilk yılında şiffet gördüm kötü bir şekilde. Kendi yüzümden ben korktum aileme söyleyemedim. Bu sırada sürekli özürler bir daha yapmayacağını söyledi. bir daha yapmadı fakat narsist birisi sürekli küfür eder bağırır insanlara rezil eder evimizde misafirlerin içinde çekirdek çıtlayıp yere atan birinden bahsediyorum ve temizlemeyen temizlememi bekleyen. temizlik yapmayı bildiği gibi şeyleri asla yapmaz temizlik yapsam yorgun bir şekilde uzanıyor olsam bir kusur gördüğünde bura ne böyle dediğinde temizlik yaptım yoruldum görmemişimdir sen silsen bir şey yapsan görmüşsün onu eline mi yapışır diyorum dünya yansın umurumda değil yapmam diyor. nereye gidersek arkadaşları geliyor baş başa asla kalamıyoruz ona göre evde zaten başbaşayız. eve de sürekli birileri geliyordu bekar arkadaşları sürekli mesafe koydum fakat dışarı çıksam gene sürekli birileri yanınızda. doğum günü için sürpriz yapıp bir pahalı mekana götürdüm bir gün öncede iş yeriyle konuşsun diye söyledim şuraya gidiyoruz sürpriz dedim ora olmaz şuraya gidelim diye tutturdu peki dedim oraya rezerve yaptım arkadaşlarının mekanıymış pastayı benim aldığım halde sürekli ara arkadaşımı o getirsin gelsin otursun dedi ve gelip oturdular. aşırı alkol alan hergün içen birisi ve içme dediğimde niye içmeyim diyor diyorum içebilirsin fakat hergün içmek ve şişeyi bitirmek alkoliklik artık ve bu kadar maddiyatı da yok bütün parasını verir borç yapar öyle yaşıyor. bende kimseye muhtaç olmamak için çalışıp biriktirmeye çalışıyorum ona rağmen faturanı kendin öde kedinin mamasını kumunu sanki sen mi alıyorsun ne yapıyorsun gibi şeyler söylüyor. ailesine alkol alıyor sürekli dediğimde içsin evinde içiyor sanki diyor umursamıyorlar.3 ay kardeşleri geldi bizde kaldı bekarlar hem çalışıp hem onlara yemek yaptım doldurdular eşimi 3 ay aramız kötü oldu. eşimin ailesiyle de garip tavırları davranışları yüzünden konuşmak istemiyorum. oğullarını önceden birileriyle birlikte olsun diye bir yerlere götürüyordum diye bana anlatan bir ailesi var. artık hiç bir şey den keyif almıyorum hep o nereye derse arkadaşlarıyla beraber oraya gidiyoruz ben tek başıma oturuyorum benim keyif aldığım hiçbir yere götürmüyor bir de üstüne hep senin dediğin oluyor diyor şaşırıyorum bu sıralar artık tamamen hislerim bitti gibi heyecanla karşıladığım bakmalara doyamadığı insana merhaba bile demek istemiyorum artık ne yapmalıyım
EVLİLİĞİMDEKİ SORUNLAR BİR AKIL VERİN LÜTFEN?