1 yıldır iliskim vardı. Evlenecegiz gozuyle bakiyordum. Bende son zamanlarda evliligi ima ediyordum. O da bende istiyorum biraz para biriktireyim vs demisti bir kere. Bende anlayisla karşıladım.
Sonra geldi benden ayrıldı. Cok kisa bir sure icerisinde evlenecegi haberini aldim. 45 gunde evlendi arkadaslar. Kina, Nisan ve nikah.
Yani ne oldugunu anlamadim. Ayriliga uzulmeye dahi vaktim olmadi. Bir anda ayrildik. Bir anda evlenecegi haberi geldi. Bir anda nişan haberi geldi sonra evlilik. Ben bir onceki olayin yasini tutamadan bir sonraki şok geldi.
Aldatiliyor muydum yoksa benimle beraberken birden o kizi gorup vuruldu mu bilmiyorum. Duyduguma gore bu sene gittigi tatilde tanismis. Bu kizin hayatinda cok önceden olmadığını biliyorum en azindan. Ama o arada galiba ikimizle de gorustubilmiyorumm artik.
370 gundur nikah masasina oturtamadigim adam baska kiz olunca 45 gunde o masaya oturdu. Yani benimle işi neydi o zaman? Niye beraberdi, hic mi sevmedi bilmiyorum. Peşimden de cok kostu sevgili olana kadar.
Bana yapmadiklarini o kiza yapti yapiyor. Bana saglamadigi imkanlari o kiza sagladi sagliyor. Bana verdigi sozleri degil ona verdigi sozleri tutuyor. Bana almadigi hediyeleri vs ona aliyor. Bana yapacagi seyler kulfet gelirken o kizda boyle davranmiyor. Arkadaslar ben hic sevilmemisim...
1 yildir bende bulamadigini cok az bir surede tanistiginda bulmasi garip geliyor. Hadi ona daha cok ısındı, gonlu kaydi hadi tamam ama daha da enteresani bunu bu kadar kisa surede evlilige kadar goturmesi garip geliyor.
Oyle ailesinin istedigi kizla evlenecek, buna zorlanacak bir tipte degil, ailesi oyle de degil. Asiret vs hic degiller zaten. Kendi tercihiyle oldu bunlar.
Nette biraz bu konuda arastirma yaptigimda benim gibi bu durumu yasayan cok kadin yorumu gördüm. 2 yil beraberdik gitti 2 ayda bir anda evlendi diyen cok var. Merak ederseniz bakabilirsiniz sizde. Erkekler bunu neden yapıyor?
Biz kadinlar bir iliskiden ciktiktan sonra 2-3 ay sonra biriyle iliskiye basladigimizda k**ar, o**pu oluyoruz. Yerden yere vuruluyoruz, kizlara guven olmaz oluyor. Ama biz evlenmiyoruz.
Ama erkekler birakin iliski yapmayi gidip şak evlenebiliyor. O kizi ne ara o kadar tanidin, ne ara eşin ve cocuklarinin annesi olacak konumda gordun? Bilmiyorum ya. Hissizlestim bir sey de hissedemiyorum artik. Erkekleri de anlayamiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer