Evlendikten sonra evde ip askılı şort ya da saten gecelik elbiseler falan giydim bi kere ve eşimin bana verdiği tepki tarzan gibi giyiniyorsun ne bu böyle git üstüne başına birşeyler giy oldu sonrasında bir daha öyle birşey giymedim zaten şimdi de ayrılıyorum evlendikten sonra niye değişir bi insan neden ilgisiz alakasiz bi sığıra dönüşür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Merhaba. Bu durum dışardan bakana kadar herşey güzeldir fakat ona ulaşınca ondan soğuma gibi diyebiliriz. Sanırım beklediği vücut veya benzeri bir şey sizden soğumasına sebep olmuş
116 Yorumla
Soran+1 yılKabul ediyorum aşırı güzel manken denecek bi fiziğim yok fakat kendiside kasli seksi bi vucuda sahip değil aşırı gobekli kisa ve kildan teni görünmüyor nerdeyse orangutanla evlenmisim diyebilirim ben ondan soguyup evde atlet kilot gezme midem bulaniyor demiyorken onun bu davranisi fazla kırıcı olmuyor mu
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Bizim sorunumuz bu maalesef kendimize bakmayıp karşımızdaki insanın hatalarını kusurlarını veya benzeri unsurlarını görmezden gelmemek onu öyle sevmek onu öyle kabul görmek yerine maalesef ondan soğuyor veya ondan uzaklaşıyoruz.
Soran+1 yılOnun bu salakça davranışı da bi kadini evlilikten erkeklerden ve hayattan soğutuyor bütün bunlara hakkı var mi keyfi bi soğuma için
- +1 yıl
Erkek diyoruz. Onun için evlenip boşanmak kolay. Çünkü bizim toplumumuz maalesef namusu iki bacak arasında gördüğü için ona Boşamak kolay. Fakat kadın için bu durum çok daha ağır geçiyor bu toplumda maalesef ☹️
Soran+1 yılOndan kurtulduğum için şanslı sayiyorum kendimi fakat ailem bile bana eve kapan sokaga cikma ayip bosandin sen demezken aksine çık disari hayatini yasa diyorken sokaktaki agzi olup beyni olmayan mallarin sen o evde 6 ay ne eziyetler cektin diye sormak yerine niye bosaniyorsun bosanma napicaksin bosanip bida kim alacak seni gibi salak sacma yorumlari fazlasiyla can sıkıyor
- +1 yıl
Evet dediğim gibi maalesef toplum olarak Namusu 2 bacak arasına sığdırdığımız için böyle boş konuşan insanlar olabiliyor. Ailenizin sizi desteklemesi açıkçası çok mutlu etti beni. Umarım herşey gönlünüzce olur hatanın neresinden dönersen kardır demişler.
Soran+1 yılÇok şükür ailem ilk günden beri arkamda hatta tek kizdiklari konu bunca eziyeti cekip niye 6 ay sustun ilk günden söyleseydin bize demeleri oldu onun haricinde de beni asla anlayamayacak olan insanlarla uzunca bi zorlu mucadelem olacak bu hayatta
- +1 yıl
Ailen yanındaysa gerisini Boşver kimin ne dediği umrunda olmasın
Soran+1 yılAilem yanimda çok şükür de hani ne kadar kulaklarini tikasan da hakkinda soylenenler ya da insanlarin sana bakislari ister istemez canini acıtıyor
- +1 yıl
Acıtmasın sen utanılacak birşey yapmadın sonuçta Boşver Ailenle hayatına bakmaya çalış
Soran+1 yılIlk ayrildigim zaman kensi akrabalarim bile laf etti bana ondan iyisini mi bulacaksin baris diye sanki benim degil onun akrabalariydi kimse demedi o evde neler yasadin sen nasil bu hale geldin bogazima dayanmisligi bile var ve bana ondan iyisini mi bulacaksin diyorlar
- +1 yıl
Ne dersen de anlamazlar Akraba akrepten beter maalesef üzüldüm açıkçası ama sıkma canını umarım herşey düzelir
Soran+1 yılHiç sanmiyorum ama umarım düzelir
- +1 yıl
Umarım diyelim Bu hayatta herşey gelip geçici o yüzden sıkma canını kardeşm
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim Allaha emanet
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle sığırların eşlerini evli olunca daha başkalarıyla oluyor işte hakediyorlar aslında ama neyse ya anlatırdım bir örnek ama
19 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç bi zaman aldatmayi kendime yakistirmam karakter eksikligidir bana göre ve evlilik dışı helalin olmayan birisine el sürmek de benim midemin kaldiracagi bi durum degil o yüzden yaşattığı psikolojik ve yari fiziki şiddetten kurtulmayi ondan boşanarak yaptım
Cevap sahibi+1 yılne güzel iyi yapmışsın ne kadar süre evli kaldın
Soran+1 yıl6 ay evli kaldim
Cevap sahibi+1 yılçok kısa sürmüş seninki gizli olmasaydın birkaç şeyler sorardım olur mu sapık flan değilim istemezsen sonra engellersin zaten
Cevap sahibi+1 yılolmaz mı
Soran+1 yılSende gizli üye yaziyor özelden yazamam ki
Cevap sahibi+1 yılgizliliği açsam ben olurmu öyle yapabilirsin
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Garantileyen o hale dönüşebiliyor hevesi kaçıyor demekki
00 Yorumla
+1 yılTrol mu gerçekten bunu dedi mi
151 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim ki bu durumu yaşadım bu ve bundan daha saçma bir sürü olay
- +1 yıl
Ya şu gerçek evlendikten sonra iki taraf da değişiyor ama bu kadar da çok fazla ya senn onun için giyinmişsin o ne diyor hele de 20 günlük
Soran+1 yılDüğünün ertesi günü söyledi sadece 6 ay dayanabildim sonra boşandım
- +1 yıl
Yuh ertesi gün bir de kendisi kıvanç kenan gibi bir şey herhalde 😁 üzücü ama iyi yapmışsın 6 ay çok bile hatta
- +1 yıl
Evlilik gereksiz bir iş ya sevgili kal fuckbuddy kal adı ne olursa olsun öyle kal gerel yok
Soran+1 yılO 6 ay daha neler çektim hiç bi gece basimi huzurla yastiga koyup uyuyamadim her gece salak sacma konulardan kavga cikartir sabahlara kadar aglatirdi beni ve o konuyuda en az 1 hafta sürdürürdü sonra yeni bi konu daha bulur ondan kavga cikartirdi
- +1 yıl
Nasıl evlendiniz peki görücü mü yoksa bir süre birlikte miydiniz
Soran+1 yıl5 sene sevgili olduk ama o dönemde hiç bu yüzünü göstermemişti çok uslu efendi sessiz sakin işinde gücünde gibi gösterdi hep kendisini ve beni seviyormus gibi yapti aslinda niyeti babamda ev para koparmakmis bi nevi kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantigini kullanmis tabi ben bunu anlayasiya hayatim çoktan mahvolmuştu
- +1 yıl
Yuh ya nasıl insan o para alsa be olacak hayrını mı görecek onun bir de erkek olacak rezil vallahi adına sevindim çok iyi yapmışsın 6 ayda şutlayarak
Soran+1 yılOrtada bosanma yokken sadece tartismisken evliligini kurtarmak yerine benden benim mehirim olan altinlari kacirdigi an bitti zaten bende bazi kadinlar erkeklerden daha delikanli biliyormusun o erkek ben kadinim ama hiç bir zaman paraya minnet etmedim hic bir zaman para için bana ters gelen bir şeyi yapmadim ya da ondan luks bi hayat istemedim beni istemeye geldiginde daha askerdeydi babam sirf seviyor beni uzmez diye verdi evlendigimizde markette personel olarak calismaya basladi aldigi maasi annesigile verdi sirf benim babam bize para versin diye onca iskencesine ragmen ben bi kere bile bisi istemedim ondan yetemiyormus gibi hissedip uzulmesin diye hepde dedim ona maasini evimize harca yeterse beraber yeriz yetmezse de yine beraber ac kaliriz diye ama buna ragmen o hep babamin parasinin derdindeydi
- +1 yıl
Ya evet cinsiyetten bağımsız bir şey insan olmak lazım o insanlığı bırak hayvan bile değişmiş o paralar bir tarafında toplansın
Soran+1 yılUmarım ona ve ailesine hakkimi helal etmiyorum yavaş yavaş çıkıyor zaten mahkemede abisi ve abisinin eşi yalanci sahitlik yapip iftora attilar bana ve şuanda onlarinda yuvasi yikilmis ayriliyorlarmis
- +1 yıl
Ailecek 5 para etmezler yani beter olsunlar tabi yapan bulsun senn hayallerinle oynamış
- +1 yıl
Bir daha evlenme sakın ya evlilik baş ağrısından başka ley değil bende 3 yıllık evliyim pişmanlık sadece
Soran+1 yılTekrar birisine guvenip hayatima alip evlenebilecegimi sanmiyorum o kadar cok yiprandim ki artik insanlara guvenimde kalmadi zaten tekrar birilerini taniyacak heves ve heyecanimda yok
Soran+1 yılYaşım 25 ama ruhum çok yipranik yasimin çok üstünde
- +1 yıl
Öyle düşünme ya herkes bir değil sen de mutlu olmalısın ayrıca hayatın kendisi güzel insanlar berbar ediyor doğru insan ile daha güzel olur
- +1 yıl
25 mi ben 30 filan sandım daha çok güzel zamanların olacak çalışıyor musun meslek ne
Soran+1 yılO doğru insani arayacak gücüm kalmadi ki bulsam da inancim yok korkuyorum artık
- +1 yıl
Aramana gerek yok o seni gelip bulur sen kapatma kendini yeter
Soran+1 yılBüyük konuşmak da istemiyorum ama artık çok zor hem kim niye sevsin ki beni adım bosanmisa cikti bi kere hic acimadan dul damgasini yapistiracaklar ve bosandigimi ogrenen erkeklerin bakis açısı hiç bi zaman düzgün olmadi o yüzden ömrümün geri kalaninda bu yolu tek başıma yürüyeceğim
- +1 yıl
Öyle düşünen birisi ile zaten işin olmaz ne güzel işte boşandıysan ne oalcak evlenmek gibi hak o da
- +1 yıl
İstersen yaz bana ben sana eşimls ilgili özel bir şey anlatcam ne demek istediğimi anla
Soran+1 yılGelde bunu insanlara anlat bosaninca namussuzmussun gibi bakiyorlar sana yani insanlara göre bosaninca nefes almaya bile hakkin yok
- +1 yıl
Erkekler boşanmıyor mu ne fark var 🤣😁boşversene eskidendi artık o
Soran+1 yılEskiden falan degil hala daha var ve yasiyorum ne yazık ki bu yüzden gerçek hayatimda mecbur kalmadikca kimseye soylemiyorum bosandigimi
- +1 yıl
Sen utanılacak bir şey mi yaptın ya
- +1 yıl
Rica etsem benim özele yazar mısın
Soran+1 yılÇok şükür utanılacak hiç bisi yapmadim ama insanlar böyle acımasız kimse sormaz ne yasadinda bu hale geldin diye kimse duymaz anlattiklarini sadece bosandigina bakar ve gerisi onlarin hayal gücüne kalmis bir suru kulp takarlar ardina bazen sen bile kendini taniyamazsin anlatilanlari duyunca herkesten ve herseyden kaçıp kurtulmak kimsenin seni tanimadigi bi sehirde insanlarin arasinda kaybolup gitmek istersin ama olmaz
- +1 yıl
Her şey senin elinde hepsini yapabilirsin kendine güven sen seni biliyorsun onlar kim ya onlar mı yaşadı madem o kadar biliyorlar sen o kötü şeyler yaşarken konuşsalardı
Soran+1 yılIkinci evliligini yapan halam bile bana ondan iyisini mi bulacaksin ayrilma dedi insanlar basina gelse de anlamiyorlar seni daha iyisi bulunmuyorsa o niye bosandi bilmiyorum onada kirginim mesela en cok ondan destek beklerdim benden once yasamis gormus birisi olarak ve akrabam olarak insanlar ne ara bu kadar acimasiz ve cani oldu
- +1 yıl
Çünkü bencil insanlar sadcee ayıp olmasın diye konuşuyor o kadae gerçekten düşünen yok
Soran+1 yılMaalesef ki yok insanlık çok kötü yere gidiyor en yakınlarımı bile taniyamiyorum
- +1 yıl
Paran olsun mevkin olsun bak herkes nasıl sana hayatına saygılı
Soran+1 yılGerçekten de öyle meslek sahibi bi kadin boşansa üstüne birde çocuğu dahi olsa hiç kimse ona laf etmiyor var oyle bi tanidigim ikinci evliligini yapti cok satafatli bi sekilde nişan ve düğünde yapti 30 u gecik yasinda ve hiç kimse ayiplamadi aynisini ben yapsam ne laflar döner ardımda hiç adil değil
- +1 yıl
Sende çocuk yoktur sanırım ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılÇocuk yok muhasebe mezunuyum 2 yıllık ama çalışmıyorum spora verdim kendimi o şekilde kafami dagitiyorum hemde milli sporcu olmak istiyorum o alanda vakti zamaninda göndermemişti beni bende geç de olsa basladim artık
- +1 yıl
Ne güzel umarım istediğin gibi olur başarırsın. Çocuk yapmamak da en iyisi olmuş
Soran+1 yılUmarım basarabilirsem hayatimda yolunda giden tek güzel şey olacak
- +1 yıl
İnanıyorum sana yaparsın çünkü istiyorsun
Soran+1 yılEvet gerçekten çok sevdiğim bi dal
- +1 yıl
Hangi dal
Soran+1 yılMuaythai
- +1 yıl
Hımm pek duymadım açıkçası dövüş sanatı mı
Soran+1 yılEvet kickboksa benziyor biraz
- +1 yıl
Hımm anladım faydalı olur ı sporlar ruhu da rahatlatıyor
Soran+1 yılO spora baslamasaydim büyük ihtimalle delirmis olurdum yasadiklarimdan dolayı
- +1 yıl
Her şey gönlünce olsun sen güçlü bir kadınsın pes etme
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
İstediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yıltamam teşekküler
+1 yılLan ne tuhaf insanlar var dünyada be
123 Yorumla
Soran+1 yılBnde anlam veremedim insan esini öyle gorunce tahrik olup sarilmasi mutlu olmasi gerekmez mi ya da bn mi yanlis biliyorum ayrica insan kendi evinde de rahatca istedigi gibi özgür giyinemez mi evlenmeden once babam ve ergenlik caginda kardesim var diye açık giyinmiyordum ama evlendikten sonra da eski esimden böyle bi tepki görmem baya şaşırttı beni
- +1 yıl
Bilmiyorum rüya gibi bir ev ortamı zevksizliğe boğulmuş gibi. Genç bir çiftin yaşaması gereken olağan bir durumken bombok olmuş.
Soran+1 yılşu an annesinin evinde artık ailesini göz zevkine göre giyindirir evde
- +1 yıl
Olsun yine iyi dileklerde bulun ki senin de hayatın iyi olsun.
Daha hoş bir hayat kuramayacağını belirten herhangi birşey yok. Belki daha iyisi olacak ya da en iyisi.
Soran+1 yılBenden daha zengin ve mal varligi olan birisini bulursa evlenir tek derdi para çünkü ayrilirken de altinlari çalmıştı
- +1 yıl
Sen ne kadar bahtsızsın böyle. Kalbini yerim senin ya
Takma kafana, yoluna bak. Senin gönlünü yaratan yanına ona göre bir eş verecektir.
Soran+1 yılBende bu salaklik olduktan sonra daha çok üzülürüm kimseye kötü bakmiyorum herkesi kendim gibi iyi görüyorum aman karsimdaki uzulmesin sıkılmasın diye kendimi parcaliyorum hatam da tam olarak bu işte bırak üzülsün dimi ben kaldirabiliyorsam onlarda kaldirir ama yapamiyorum iste hep karsimdakini kendimden daha çok düşünüyorum
- +1 yıl
Onlara benzeme zaten, insan nefret ettiği şeye dönüşmek ister mi?
Sen salak değilsin, iyisin ve olması gerektiği gibisin.
Soran+1 yılDiğer insanlar çok kötü ama hayat iyilere çok acimasiz davraniyor ve gunun sonunda hep kötüler mutlu oluyor
- +1 yıl
Küçük hesaplar peşinde olan insanların mutluluğu ne kadar uzun sürebilir ki?
Eski eşini düşün, senin gibi birini kaybetti. Bence hayatın en büyük darbesini aldı lakin zamanla anlayacak
Soran+1 yılO hep paranin peşinde altinlari ilk günden benden kaçırdığı için o kadar rahatti ki ayrilirken hiç bi üzülme yoktu yuvam yikiliyor derdi de yoktu beni çok arayacagini sanmiyorum o yüzden
- +1 yıl
Para suyunu çekecektir ilelebet aldırma. Keyfine bak sen, ben hissediyorum güzel bir hayatın olacak
Soran+1 yılUmarım çünkü gerçekten yoruldum şu yaşımda bu hayattan 😔
- +1 yıl
Burcun ne senin?
Soran+1 yılBoğa yükselen oğlak
- +1 yıl
Hiç boğa tanımadım acaba nasıl oluyorsunuz, yükselen tek başına birşey ifade etmiyor sanırım yani burç ile bağlantılı olsa gerek
Soran+1 yılSadık sevdiği insanlara sevecem sevmediklerine soğuk fedakar inatçı hırslı dedigim dedik
- +1 yıl
Güzel olan herşeyi kendinde mi topladın sen?
Soran+1 yılPek bi işime yaramadi insanlarin beni kullanmasindan başka
- +1 yıl
Karamsarlıktan vazgeç. İyimser aynı zamanda temkinli ol. Akıllı birine benziyorsun ikinci kez hata yapacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılIkinci hatami yapmamak için erkeklerden uzak duruyorum bende böyle bi önlem aldım
- +1 yıl
O zaman erkekler olarak iyi birini kaybettik
Soran+1 yılBende hayallerimi yasama sevincimi enerjimi özgürlüğümü özgüvenimi ve daha bir çok şeyimi kaybettim o yüzden erkeklerin kaybi çokda büyük bisi degil bence
Evde ne giydiğinede karışmamalı bak bı çok saçma
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor insan evde esinin yaninda da özgünce giyinemeyecekse nerde giyinecek
+1 yıl😀😀😀😀😀 ahh ah zor be valla evlenmek isteyenlere ibret olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de aynı şekilde oluyorsunuz hatta kilo alıp öküzlükte bizi geçiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz dunyaya bi canli getiriyoruz ki kilo aliyoruz ya siz napiyorsunuz da kilo aliyorsunuz hiç bi zaman bi kadinla eşit degilsiniz senin ırkın cani güç gosterisini seviyor cevresine zarar vererek yapiyor bunu üstelik o yüzden erkekleri savunma
+1 yılCidden mi ya yaşınız jC kac yaşına evlendiniz ki
15 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşında evlenmistim ayni yastayiz 6 ay sürdü evliligimiz sonra boşandım
- +1 yıl
Cidden mi çok kısa bir süre 6 ay hayirlisi olsunnhakkonizds
Soran+1 yılMaalesef süre olarak kısa ama bana asır gibi geçti o 6 ay yaşamadığım işkence çekmediğim sinir stres kalmadi ailemin evine dondugumde artik yataktan kalkamiyordum her yerim tutulmustu yasadiklarimdan
- +1 yıl
Cok üzüldüm senin adına iyi ki de ayrılmıştır oyle biri ile zaten hayat gecmezmis bence boşandığı bin şükür wt sadakat varmis ben de çok evlenmek. istoyprum ama korkuyorum da nasıl birine denk gelişen dite
Soran+1 yılBana da yaşın daha çok genç tekrar evlenirsin diyorlar da şu an 25 yasindayim ama bilmiyorum evlenebilirmiyim açıkçası evlilige karsi o kadar korku doluyum ki tekrar o kabusu yasiyacagim diye çok korkuyorum o yuzden evlenmek istemiyorum
+1 yılboşa gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşadım zaten daha fazla işkencelerine dayanamadım
Kaç yıllık evlisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay evli kaldim onun ustune daha bir sürü psikolojik ve yari fiziksel şiddet uygulamaya başladı boşandım bende
Soran+1 yılBu arada düğünün hemen ertesi günü basladi bunu soylemeye
Demekki cahilmis
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun cahilligi bi kadinin hayatini karartti ama
Harbi öküzmüş
17 Yorumla
Soran+1 yılÖküz bile hafif kalır buna nasil bi yaratıktır anlamis degilim hayattan soğuttu resmen beni
Soran+1 yılGeçmiyor sadece eziyet oluyor bi süre sonra da kendisinden soğutuyor zaten gerçi benim sogumamdaki tek konu bu değil bunlarin haricinde daha bir sürü olay vardı artik en son dayanamadim ve bosanmaya karar verdim
Soran+1 yılEvet ona da kızıyorum neden bana bunca eziyeti işkenceyi yaşattı diye ama en çok da kendime kızıyorum daha sevgiliykenden ayrilmam gereken yerlerde kalbime yenik düşüp sustugum ve kendimi ezdirttigim için niye sustum benden daha mi akilliydi çok mu yakisikliydi sanki oda beni mi seviyordu da sustum geriye dönüp bakinca tam bi salakmisim diyorum kendime beni hep geriye ceken asagilayan hor gorup beni ezerek kendini üstün geren bi mal için hayatimi kararttim
Soran+1 yılBenim yaptığım göz göre göre ateşe atlamakti bile bile intihar etmek hani bi söz var ya davul bile dengi dengine diye ne kadar dogruymus sonradan ogrendim dengin olmayan bi insanla ömür geçer seversen samanlik seyran olur falan masalmis geçmiyor gecmedigi gibi sen sustukca karsi taraf tepene çıkıyor benim neyimi sevdi ki beni sevdiyse bende onu seveyim demiyorlar işte biraz ilgi alaka sevgi görünce bi taraflarinin ayarlari bozuluyor
+1 yılKöprüyü geçene kadar herşey tatlım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Bıkmış
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi çok mu yakisikli da neyden bikmis acaba kaldi ki düğünün hemen ardinda basladi bu davranisi hangi ara ne yasadi da bıktı anca kadinlarin hayatlarini mahvedin baska da bi halta yaramazsiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım