Erkekler evlenince neden böyle oluyorlar?

Benim iki abim var. Büyük abim öğretmendi küçük abimin çok daha profesyonel bir mesleği var. Büyük abim evlenirken küçük abim ona çok pahalı bir altın set aldı. Eşyalarınin birçoğunu alip ödedi. Araba alirken yüklü borç verdi ve o paraları TL olarak verip yillar sonra enflasyon karşısında çerez parasi olmuşken taksit taksit aldı. Sonra büyük abim ev alırken de yüklü borç verdi. Yine geri almadı gibi bişey. Sonra çocuk doğdu , küçük abim çocuğa devamlı pahalı hediyeler aldı amcası olarak harçliklara boğdu. Çocuğa devamli dolar harçliklar verip pahali oyuncaklar aliyordu. Sonra büyük abim arabasini yenileyeceği zaman küçük abim yine yüklü borç verdi. Yillarca almadi ve alirken de tl olarak aldi yine zarar etti yani bilerek. Bizim miras davamiz vardi. Bu davalar çok masraflı, miras ne kadar büyükse o kadar dava harç ve masrafı büyük oluyor ve avukat ücretleri de o kadar yüksek oluyor. Evli olan abim öğretmen ve karısı da öğretmen, paramiz yok deyip kendi payina düşen masrafları da küçük abime ödettiler. Miras davasi zaten çok uzun yillar devam ediyor. 10 yil süren davalar var mahkemesi, istinafi, yargitayi vs. Yani miras davaları hemen bitmiyo.

Sonra küçük abimin işleri bozuldu rekabetten dolayi, sonra çalışanları abimi dolandirdi, sonra işyerini ucuza devretti. Kendine ufak bir ofis açti tek başina çalışmaya başladı. Evini satti, sonra arabasini satti. Para kazanamiyor artik. Uzun süredir cepten yiyormuş. Şimdi kirasini ödeyemiyor ve evini boşaltip ofisine taşınıyor. Ofiste banyo yok, yatak yok. Evi boşaltirken eşyalarini satmiş çünkü depo yok. Karnını zor doyuruyor.

Bmw arabasini ve son hisse senetlerini satıp o parayla ev almak istiyor ama parası yetmiyor. Ve büyük abimden borç istemiş. Büyük abim evi olduğu halde ona "Depremden korkuyoruz müstakil villa alacağiz sana borç para veremem" demiş!!!

Ben ise sadece 1 milyon borç verebiliyorum, başka param yok. Banka da abimin geliri ve düzenli para girişi olmadiği için ev kredisi de vermiyorlar.

Büyük abimin küçük abime yaptiği bu ihaneti kaldıramıyorum. Bu kadar iyiliğin sonu böyle mi olur? şu an konuşmuyorlarmiş. Ben kızdım diye büyük abim beni de heryerden engelledi.

Bir insan nasıl bu kadar nankör ve vicdansız olabilir?

Erkekler evlenince neden böyle oluyorlar?