Aile & Toplum Ölen arkadaşımın doğumgünü? dln2304 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşımın vefat etti doğum günü yarın yanına gidemiyorum onun için pasta alıp diğer arkadaşlarıma yemeleri için versem ayıp olur mu Güncellemeler1 yıl Amaç anmak bu yıl yanında olamıyorum Ölen arkadaşımın doğumgünü? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sessiztospa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 1 yıl Ölen birinin doğum gününü kutlamak saçma değil mi? Ruhuna kuran okumak varken... daha yararlı olir 0 2 Yorumla dln2304 1 yıl Onu her zaman yapıyorum yapıcam da Yorumla dln2304 1 yıl Bu yıl yanında değilim sadece anmak için istiyorum Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ayıp olur saçmalama illa pasta mi alacaksın dua et yeter 0 0 Yorumla
justeleusis Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl ne zaman vefat etti 0 4 Yorumla dln2304 1 yıl Üç ay oldu Yorumla dln2304 1 yıl Onu anmak için pasta almak istiyorum başka arkadaşlarıma versem ayıp olur mu Yorumla justeleusis 1 yıl daha yakınmış ayıp olur Yorumla justeleusis 1 yıl başınız sağolsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ölen birinin doğum gününü kutlamak saçma değil mi? Ruhuna kuran okumak varken... daha yararlı olir
Onu her zaman yapıyorum yapıcam da
Bu yıl yanında değilim sadece anmak için istiyorum
Ayıp olur saçmalama illa pasta mi alacaksın dua et yeter
ne zaman vefat etti
Üç ay oldu
Onu anmak için pasta almak istiyorum başka arkadaşlarıma versem ayıp olur mu
daha yakınmış ayıp olur
başınız sağolsun