Güncellemeler
1 yıl
Bu saat oldu yazmadı, demek ki vazgeçtim çok şükür çünkü cidden istemiyorum onu
Çok korkuyorum, fakeden yazdı baştan emin olamadım ama isminin son harfini söyledi. Onu gerçekten istemiyorum ama korktuğum için cevap verdim çünkü Manyak parasına güvenen biri. Seni çok seviyorum, sana aşığım falan dedi annem de hala orada çalışıyor ya görüşmek istiyor illa ki numarasıni verdi WhatsApptan yaz özel söylemek istediklerim var dedi ben emin değilim zaman ver dedi bütün zamanlar senin canım benim dedi bu ne demek yapıcam yargılama yerine yardım edin kurtarın beni korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Korkut onu. Bana bir daha yazarsan cok kotu olur sikayet ederim seni falan de.
Ya çok korkar adam manyak sinir etmeden kurtulmmam lazım
O zaman her yerden sil. Numarani, hesaplarini degis
Bütün zamanlar senin derken anlayış mi gösteriyor sence
Karina haber veririm de onu korkut eger cok sey yaparsa ciddi ciddi sikayet et
Karısından korktuğu yok ki, iş yerine de bana ilgiisini karısına belli etti zaten parali kadın aldatıldıgini bildiği halde bırakmıyor.. daha önce kaç kere aldattı
O zaman kadinda parasi icin evlenmis. Sikayet etmekle korkut yoksa baska turlu kurtulamazsin bundan basina is acar
İstemiyorum desem direk ne olur ki annemi de kovar diye korkuyorum
Istemiyorum de evet. Annen icin baska bir is yok mu? Yani o adamin yaninda calismasi bile tehlikeli ya ona da bulasirsa? Her ikinizin o adam oldugu yerlerden uzaklasmaniz gerekiyor
Yok ona buluşma, gençlere bakıyor duyduğum kadarıyla ısrarcı biri değilmis sadece iş atana yapıyormus zorlamaz mis yani bütün zamanlar senin diyoor yani bu ne demek benim umrum da değil sen istersen demek değil mi
Anladim o zaman istemiyorum de normal sekilde. Eger israr ederse korkutmaya gec
Yani ne zaman istersen cevabini verirsin demek istiyor bekliyorum anlaminda
Hayatımda biri var diyim en iyisi
Yalandan demeyin bence. İstemiyorum diyin yeter ne varsa onu soyleyin en iyisi durustluktur
Bence de korkuyorum ama net şekilde diyim buluşursam çok kötü şeyler olur sapkın çünkü
Dusunuyorum gibi seyler diyip umit verme sakin. Net bir sekilde tavrini koy istemiyorum de
Haklısın, ama kafamı kurcalayan şeyler var emin değilim de dedim. Ama bir daha yazarsa diycem net şekilde
Evet ama o yazmadan sen yazma
Kesinlikle, asla yazmam umarım inşallah hiç yazmaz
Umarım🙏🏻
Hayatımda biri var rahatsız etme de
Daha çok delirirse. Bütün zamanlar senin canım derken anlayış mi gösteriyor sence bu soruma kimse cevap vermedi bari sen ver
Sana zaman ayırırım demek istemiş işte
Bu şey gbii değil mi istiyorssn yaz istemiyorsan umrumda değil sana kalmış demek değil mi bana öyle geldi
Yok, öyle olsa başka türlü derdi sanırım
Bana öyle geldi tüm zamanlar senin diyor sana kalmış der gibi aşığım falan dedi ama inanmıyorum buna
Ya boş ver sen bunu, hayatımda biri var de bırak rahatsız etme lütfen de hiçbir şey yapamaz
Annemi kovmaz inşallah
Kovmaz
Git görüş parası var işte
Şaka mısın ya adam evli, kullanıp aticak manyak üstelik bunca zaman oldu işten ayrıldım hala vazgeçmedi hayatım biter ne olur akıl ver kurtulayim
Abin yokmu söyle
Yok, kimseye söylemem yüzü ben verdim zamanında bütün zamanlar senin canım derken anlayış mi gösteriyor sence
O zaman yeni bir kadın c"inayetimiz hayırlı olsun dhejjr
Yok artık saçmalama ya.. bu adam ünlü mimar adı duyulmuş yurt dışı da iş yapan dergilere çıkan ünlü camiasını tanıyan
Onlardan kork zaten