AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Bence değil maskülen ve donanımlı bir erkek bulup çalışmamayı tercih edebilirsin
İnşallah denk gelir öylesi
İnşallah bana da
Mantığına göre erkek çalışmaktan ve para kazanmaktan başka bir şey yapmıyorsa hiç evlenmeye gerek yok ki. Kendi paranı kendin de kazanabilirsin neticede. Sana ruhen de bir şeyler veremeyeceğini düşündüğün kişi ile ömrünü neden heba edesin
çalışmak zorunda değilsin tabi ki ama bu devirde kendi ayaklarının üzerinde durmak gibisi yok para kazanmak sana özgüven verir inan bana daha mutlu olursun
Öyle bir durum yok ama bu devir tek kişi çalışmayla oldurtmuyor, 50 ve yukarı kazanırsa ancak
Bende çalışmıyorum kötü değil ihtiyacım yok çalışmaya
Çalışırsan bütün yük sende olmaz. Söz hakkın olur.
Doğru insanla evlenirsen bunun kötü bir şey olacağını düşünmüyorum
İç istemem çalışayım ep isterim yatayım.
Sizin tercihiniz nasip
Sen bilirsin tabi ki.. Bu kararına saygı gösteren bir partnerin olduğu sürece kime ne.
Kocan sana bakmaya mecbur sonuçta sen evlenince boş oturmayacaksın ev işleri yemek temizlik bulaşık çocuk hepsi bir sürü iş
Bir çok erkek var eşi çalışsın istemiyor senin yapman gereken onlardan birini bulman sadece. Ha yok ben çalışıcam diyorsan kocaeline bakmaz izmite bakarsın ozaman :D
Ahaahahaaha yorumuna sesli guldum
@onsra1104 Teşekürler :)
😂😂
Çalışmak zorunda değilsin. Kim söylüyor bunu? Birilerinin boş feminist kafaları boş ver sen.
Eşim in durumu şu an iyi cocugımuz olucak son haftalar ona bakıcam kötü olsaydı eger çalışmak zorundaydım
Kariyer yapıp ekonomik gücünü almak zorundasın yarın bir gün kocan seni boşayıp şutladıgı zaman avanak gibi ortada kalma
Çalışmak zorunda değil.
Ama bu konuda seni anlayan bir eş olması lazım.
Eşinin dikkatli seçmen gere
yani zorunlu değilsin tabiiki ama kendi ayaklarının üzerinde dursan daha güzel olur
Ayaklarım zor tutuyor ya fksjs
Aşık ve zengin birini bulman lazım çalışmasan da olur o zaman ama erkeklerin aşık olması çok zor…
Rus kızları gibi güzel kızlara aşık olurlar
Aşık erkek boşansan bile çocuğumun anası diye düşünür seni kollar
Bence çalışmak güzel bir şey, ama tabi eşinde ev işlerinde yardimci olması lazım.
ve en önemlisi yaptığın iş önemli. Güzel insanlar varsa, iş güzeldir:)
Genelde Koca Eline Bakan Kadınlar Şiddet Görüyorlar Dayak Yiyorlar Koca Zaten Diyor Eli Para Görmüyor Nasıl Olsa Bana Muhtaç Diyorlar Bu Zihniyet Yıllardır Aynı Değişmiyor Kadın Dediğin Kendi Parasını Kazanmalı Ne Olursa Olsun
Aman boş ver şu feminist düşünceleri nasıl rahat ediyorsan öyle yap
Çalışmayabilirsin kendi tercihin ama bi erkeğe b*k yapmıyor demekte hiç olmamış, baştan saygı duymuyorsun. Sen bunu dersen o adamda sana yatmaktan başka işin yok mu der
Madem evli değilsin ozaman seçimini iyi yap soruda yazdığın gibi bir koca seçme derim
En basiti bir şey almak isteyeceksin kendine ruj vs. Kocadan istediğinde verwcefuni sanmıyorum açıklama yapacaksın yok para biriktireceksin çalis kendin al hesap vermeden bunun boşanması da var
Hepsi bakıyor zaten koca elline burada artistlik yapanlara bakma gerçekte öyle değil
Yanlış bir düşünceye sahipsin bu işin erkeği veya kadını yok evlenirken tüm şartlarda yan yana olacağınıza dair söz veriyor ve imza atıyorsunuz o evi birlikte çalışıp geçindirmek zorundasınız
Eğer dediğin gibi çalışmadığın zaman evin işlerini çocuk bakımını yapacaksan ala ancak üstüne bir de kocandan yardım beklersen üste erkekler için yaptığın yaftalamada olduğu gibi sen hiç bi b#k yapmamış olup asalak gibi yaşamak istiyorsun gibi düşünüyorum
Senin kocaya verdiğin değer böyleyse, ettiğin laflar bunlarsa kesinlikle hiç evlenme. O evlilikten asla hayır gelmez. Çocuklara yazık edersin
Benim eşim bana hep yardım ediyor bazenleri bir uyanıyorum bulaşıkları yıkıyor temizlik yapıyor yatağama yemek getirdiği bile oldu.
Çok kötü. Kendi ayaklarının üstünde durman gerek erkeğin eline bakmak kadar kötü bişe olamaz sonra yaptıklarını başına kakar.
Valla ben çalışmıyorum
İnşallah ben de çalışmam. Çok yıpratıcı kadın için hele işin ağırsa.
Valla ben de aynı düşüncedeyim eğer ki maddi imkanım okeyse bunu yapıcam ama zorlanıyorsak mecbur çalışmaya devam çocuk yoksa
Çalışmak zorunda değilsin elbette ama kendi paranız kazanıp harcamanın zevki çok başka
ben her işimi kendim yapıyorum 31 çekmek daha zevkli hazır su almıyorum kaynatıp içiyorum ekmek yoksa tezek yiyorum
evet, ilerde maddi kaynaklı sorunlar çıkabilir.
Bence öyle erkek olduğum halde ben böyle düşünüyorum
Durumu iyi ise çalıştırmaz zaten
İnşallah öyle biri olur. Bekarım, aile evindeyim ona rağmen mahvoluyorum işe gidip gelirken.
Bunu çokda kafanda yer etme hayat zor belki eşinle de çalışır evde sana yardımcı olur ufak tefek de olsa
Ufak tefek falan kabul etmem ben g*tünü yayarsa tekmeyi basarım
🤣🤣🤣🤣 yap kız işin ne
O çalışçak g’tünü yaycak ben çalışçam onun g’tünü toplicam öyle mi? Oldu
Eve gelip kanepeye uzanıp eline alacan kumandayı off hatun çay yap meyve soy agzıma ver ortalığı sil süpür sonra gel 🤣
Bak planlaması iyi bir evlilikte bir yerden sonra calışmayabilirsin mesela
Kendi tercihin bu şartlarda en mantıklısı o zaten
Eşin mutsuz edebilir seni
Kocaya ve ele göre değişir
Elbette kötü bel bağlamak bu
Ben de oyle yapacammm kocamm da kocammmm
kocasına göre değisir
Baban, işe gidip gelmekten başka bir bug yapmadı mı size
boş ver ablacım ben sana bakarım
baksana be kardeşim
Evet bakıyorum
Kötü değil o kadar
Yani dimi çok abartılıyor sanki
Kole ariyon heralde kendine. Karşı tarafın isteklerine saygı duyacaksin o zman. ya da saf birini bulup kiyarsin nikahi. Calisma yat🙄
Koaeline mi? Koskoca şehire nasıl bakıcan
Kocaeli* elimin ayarına soxam asjdk
Gülemedim
Vermiyorum
😂😂
Öyle birinin denk gelmesi önemli
Kocaya göre değişir bu
Ev kadinlarinin tek yaptigi sey evde dugmelere basmak. Dugmelere basinca mi yoruluyorsun
Evet öyle
Bence kötü..
Tüm yükün erkekte olması da çok saçma
Güzel ya kafa rahat
değil hayır ya
Tabi ki de kötü.
Evet kötü
Evet kötü
Hemde çok kötü
olur olur neden olmasın